Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa84 wrote:Nie kumam🤔chyba spożywczej 😂😂😂
No jak nie kumasz, od kiedy liczy się tygodnie ciąży ? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki . Wiec właśnie jesteś w 1 dniu ciążyEwa84, CestLaVie, Dajanira lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dastiny wrote:Dziewczyny mój okres trwał 2 dni. Już prawie nic z niego nie zostało. Trochę się martwię bo nie był to normalny okres tylko czysta jasna krew bez skrzepów jednak wczoraj był dość obfity. Macie jakiś pomysł?
No jakiś skąpy okres, był cień kreski- oby to nie była pozamaciczna...
a robiłaś teraz test, po krwawieniu?Miasa lubi tę wiadomość
Martyna33 wrote:O kurczę
No jakiś skąpy okres, był cień kreski- oby to nie była pozamaciczna...
a robiłaś teraz test, po krwawieniu?powinnam zrobić? Dziś już wypiłam 2 litry wody ale może zrobię jutro? Wyczytałam że czasem tak się objawia implantacja ale jednak jeden dzień był dość obfity no i opilam porażkę winem. Teraz się jeszvze bardziej denerwuje
-
Dastiny wrote:Nie
powinnam zrobić? Dziś już wypiłam 2 litry wody ale może zrobię jutro? Wyczytałam że czasem tak się objawia implantacja ale jednak jeden dzień był dość obfity no i opilam porażkę winem. Teraz się jeszvze bardziej denerwuje
Podejrzane ze to krwawienie takie krótkie... ile zwykle trwa Twój okres?
Ja bym zrobiła jutro rano test. Jak biały- to wszystko ok, ciąży już nie ma, jak dalej taki sam cień to moim zdaniem coś jest nie tak, oby nie pozamaciczna. A jak dwie grube kreski to wiadomo, może to znaczyć ze to była implantacja
Martyna33 wrote:Podejrzane ze to krwawienie takie krótkie... ile zwykle trwa Twój okres?
Ja bym zrobiła jutro rano test. Jak biały- to wszystko ok, ciąży już nie ma, jak dalej taki sam cień to moim zdaniem coś jest nie tak, oby nie pozamaciczna. A jak dwie grube kreski to wiadomo, może to znaczyć ze to była implantacja
-
Dastiny wrote:Ufff, biało. Pierwszy raz się z tego cieszę
Przykro mi ze biochemAle bardzo dużo kobiet zachodzi w następnym cyklu po biochemie !! Tego tez Ci życzę 😘
CestLaVie lubi tę wiadomość
Martyna33 wrote:Przykro mi ze biochem
Ale bardzo dużo kobiet zachodzi w następnym cyklu po biochemie !! Tego tez Ci życzę 😘
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Ja nie wiem czy owu była czy nie, dlatego pisałam wcześniej, że można mnie usunąć bo raczej nie będę testowac w tym cyklu 🤷😝
-
CestLaVie wrote:Trzymaj !!!!
Boję się też tej wizyty ze względu na moje podwyższone fsh... co prawda przed 10, ale to już wynik niepokojący w kontekście rezerwy jajnikowej... Muszę zbadać amh i bardzo się boję...😢
Znowu siada mi to na psychikę. W grudniu fsh wyszło 5,6 , ale to pewnie wysoki estradiol z 3dc zamaskowal i obniżył fsh- stąd miałam zawyżony stosunek lh:fsh, a prawdopodobnie pcos nie mam.
Muszę cierpliwie czekać do wizyty. Na pewno moja faza lutealna i fsh będzie jednym z pytań do nowej ginki...LH mi się utrzymywało na praktycznie tym samym poziomie, ale było wysokie bardzo, także też mam ten stosunek LH:FSH zburzony. Ale pcos nie mam. Endokrylog mi powiedziała, że nawet jak jest zaburzony stosunek tych hormonów, ale pozostałe są w normie i na obrazie usg jest wszystko ok, to nie ma powodów do zmartwień.
Też muszę zbadać amh. EchAle widzę, że jesteś jakoś bardziej nastawiona i zmotywowana pójść na te wszystkie badania niż ja. Także będę podpytywać o wszystko
CestLaVie lubi tę wiadomość
-
weronika_weronika wrote:Czesc
Monika7 prosze przepisz mnie na 25. 03 chyba owulacja tym razem troche pozniej zawitala. Bynajmiej mam taka nadzieje.🙊
-
Otter wrote:Proszę o zapisanie 🐒🐒
Magda_Lena, Julkaaa lubią tę wiadomość