Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa84 wrote:Nie kumam🤔chyba spożywczej 😂😂😂
No jak nie kumasz, od kiedy liczy się tygodnie ciąży ? Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki . Wiec właśnie jesteś w 1 dniu ciążyEwa84, CestLaVie, Dajanira lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dastiny wrote:Dziewczyny mój okres trwał 2 dni. Już prawie nic z niego nie zostało. Trochę się martwię bo nie był to normalny okres tylko czysta jasna krew bez skrzepów jednak wczoraj był dość obfity. Macie jakiś pomysł?
a robiłaś teraz test, po krwawieniu?Miasa lubi tę wiadomość
Martyna33 wrote:O kurczę No jakiś skąpy okres, był cień kreski- oby to nie była pozamaciczna...
a robiłaś teraz test, po krwawieniu? -
Dastiny wrote:Nie powinnam zrobić? Dziś już wypiłam 2 litry wody ale może zrobię jutro? Wyczytałam że czasem tak się objawia implantacja ale jednak jeden dzień był dość obfity no i opilam porażkę winem. Teraz się jeszvze bardziej denerwuje
Podejrzane ze to krwawienie takie krótkie... ile zwykle trwa Twój okres?
Ja bym zrobiła jutro rano test. Jak biały- to wszystko ok, ciąży już nie ma , jak dalej taki sam cień to moim zdaniem coś jest nie tak, oby nie pozamaciczna. A jak dwie grube kreski to wiadomo, może to znaczyć ze to była implantacja25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Podejrzane ze to krwawienie takie krótkie... ile zwykle trwa Twój okres?
Ja bym zrobiła jutro rano test. Jak biały- to wszystko ok, ciąży już nie ma , jak dalej taki sam cień to moim zdaniem coś jest nie tak, oby nie pozamaciczna. A jak dwie grube kreski to wiadomo, może to znaczyć ze to była implantacja -
Dastiny wrote:Ufff, biało. Pierwszy raz się z tego cieszę
Przykro mi ze biochem Ale bardzo dużo kobiet zachodzi w następnym cyklu po biochemie !! Tego tez Ci życzę 😘CestLaVie lubi tę wiadomość
Martyna33 wrote:Przykro mi ze biochem Ale bardzo dużo kobiet zachodzi w następnym cyklu po biochemie !! Tego tez Ci życzę 😘
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Ja nie wiem czy owu była czy nie, dlatego pisałam wcześniej, że można mnie usunąć bo raczej nie będę testowac w tym cyklu 🤷😝
-
CestLaVie wrote:Trzymaj !!!!
Boję się też tej wizyty ze względu na moje podwyższone fsh... co prawda przed 10, ale to już wynik niepokojący w kontekście rezerwy jajnikowej... Muszę zbadać amh i bardzo się boję...😢
Znowu siada mi to na psychikę. W grudniu fsh wyszło 5,6 , ale to pewnie wysoki estradiol z 3dc zamaskowal i obniżył fsh- stąd miałam zawyżony stosunek lh:fsh, a prawdopodobnie pcos nie mam.
Muszę cierpliwie czekać do wizyty. Na pewno moja faza lutealna i fsh będzie jednym z pytań do nowej ginki...
Też muszę zbadać amh. Ech Ale widzę, że jesteś jakoś bardziej nastawiona i zmotywowana pójść na te wszystkie badania niż ja. Także będę podpytywać o wszystkoCestLaVie lubi tę wiadomość
-
weronika_weronika wrote:Czesc Monika7 prosze przepisz mnie na 25. 03 chyba owulacja tym razem troche pozniej zawitala. Bynajmiej mam taka nadzieje.🙊
-
Otter wrote:Proszę o zapisanie 🐒🐒
Magda_Lena, Julkaaa lubią tę wiadomość