Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Limonka26 wrote:Też zawsze chciałam bliźniaki taka dwójka za jednym zamachem, bez kolejnych stresów ze staraniem się 😁
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:Ja też zawsze chciałam bliźniaki dopóki lekarz nie wytłumaczył mi dlaczego nie można chcieć mieć bliźniaków ciąża mnoga jest odgórnie traktowana jako ciąża zagrożona i patologiczna z medycznego punktu widzenia to ogromne wyzwanie dla kobiety bo trzeba podtrzymać 3 pary płuc, nerek, 3 serduszka a dla nas stara zek które często mają problem z progesteronem to bardzo niebezpieczne. Zawsze marzyły mi się 2 maluchy ale później się na oglądałam tych skórek leżących w inkubatorach i to jest dla mnie przerażające
-
jo_ana wrote:U mnie też 2cs 🤗 może będzie nam dane ujrzeć w marcu ⏸ 🤞🏻
Widzę, że tez po dłuższej przerwie starania, ja mam córę 10 lat w tym roku kończy 😊
👩33👨40
2 cs -
Witam się i ja 😄 proszę o zapisanie na 4.03. Jestem już po owu, ale w tym cyklu 0, slownie zero, sluzu plodnego... Testy owu ladnie pokazaly pik, bol owulacyjny byl jak zawsze. Zobaczymy co z tego wyniknie. Do tego duzo stresu w okolicy plodnych. Czekam😅
Trzymam za Was kciuki dziewczyny 😘
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:35
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
nick nieaktualny
-
Mnie kubeczek nie pomógł ale jest wygodny więc używam 😛 Może kiedyś zaskoczy 😅
-
Staraczkalulu wrote:Jakie testy owulacyjne polecacie ?? I co sądzicie o kubeczku??
Staraczkalulu lubi tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:Jabuzywam kubeczka już 2cykl jest mega wygodny i super nawet jak dla higieny.. że tak powiem po💗nic nie wypływa znienacka..🙊🙊🙈 mam dużo nadziei na ten cykl bo ładnie mi temp wzrosła po owulacji..
Dotychczas po owu było 0.1-0.2 a dopiero 7dpo szła wyżej 🤷🏻♀️
Może też zacznę mieć nadzieję 😂 -
Agut zależy jak bardzo niecierpliwa jestes 😂 ja wybrałam dokładny dzień miesiączki bo już nie testuje wcześniej, za dużo testów zużyłam bezsensu odkąd się staramy 🤣
No i w dzień spodziewanej miesiączki raczej już wyjdzie prawdziwy wynik
6dpo - ból lewego jajnika,
piersi nie bolą, gdzie zawsze bolały od owulacji lub od 4dpo.
płaczliwość i whaania nastroju
Dużo kremowego śluzu
Plus wrażenie że coś się dzieje ale to staram się wyprzeć 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 12:31
Agut lubi tę wiadomość
-
Beza27 wrote:Agut zależy jak bardzo niecierpliwa jestes 😂 ja wybrałam dokładny dzień miesiączki bo już nie testuje wcześniej, za dużo testów zużyłam bezsensu odkąd się staramy 🤣
Dużo kremowego śluzu
Plus wrażenie że coś się dzieje ale to staram się wyprzeć 🤣
No obiecujące są te Twoje objawy na pewno kropek się zagnieżdżaBeza27 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Zaczynam trzeci cykl starań, tym razem z wiesiołkiem( niestety nie pomógł) sluz wodnisty ani jednej niteczki śluzu rozciągliwego, owu była wczoraj według testów i tem. poszła w górę, więc liczę na listopadowe spacerki z wózkiem:) Proszę zapiszcie mnie na 6 marca( dzień okresu) obiecałam sobie, że nie zatestuje wcześniej. -
To w takim razie proszę o zapisanie mnie na 5 marca
To nasz 2 cs, w sumie dopiero, ale ja trochę nerwowo do tego podchodzę, w tygodniu byłam kłebkiem nerw, bo mój mąż nie miał nastroju, a ja bardzo chciałam próbować ❤️ co 2 dni. Tak się nie udało, ale było ❤️ dwa razy przed owulacją- o ile pojawienie się śluzu wodnistego oznacza owulację. 🥶
Zyczę powodzenia wszystkim nam 😻Beza27 wrote:Agut zależy jak bardzo niecierpliwa jestes 😂 ja wybrałam dokładny dzień miesiączki bo już nie testuje wcześniej, za dużo testów zużyłam bezsensu odkąd się staramy 🤣
Dużo kremowego śluzu
Plus wrażenie że coś się dzieje ale to staram się wyprzeć 🤣Karooolcia :) lubi tę wiadomość
👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny i ja dołączam do grupy 😊 za nami 14 cykl starań niestety nie udany więc jestem z nowym cyklem I nową nadzieją że tym razem się uda ! Będę testowac dopiero pod koniec marca, ale jak się nie uda to w następnym cyklu będę miała stymulacje