Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter, widzę że ogólne nastawienie dziewczyn z lutowego wątku z Tobą zostało 😉 fajny suwaczek 😀 Ja też wprowadziłam metodę Juliet w życie i dziś jestem w 13 dniu ciąży. Jutro chyba owulacja 😉
sallvie, Otter lubią tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Otter, widzę że ogólne nastawienie dziewczyn z lutowego wątku z Tobą zostało 😉 fajny suwaczek 😀 Ja też wprowadziłam metodę Juliet w życie i dziś jestem w 13 dniu ciąży. Jutro chyba owulacja 😉
U mnie też 13 dzień ciąży i jeśli dobrze odczytuję wynik testu owu to dziś owulacja jak nie to jutro już raczej na 100%Monika7 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziś 20dc 8dpo temp 36.9, wykres cóż same oceńcie.. najlepiej już bum chciała wtorek by zatestowac.. obawiam się jednak że może to być po duphastonie.. zjadłabym proga ale boję się że będzie zaklamany przez dupka.. teraz pytanie do dziewczyn na dupku jak z tym progiem bardzo to duphaston podkreca
-
Madżi88 wrote:Dziś 20dc 8dpo temp 36.9, wykres cóż same oceńcie.. najlepiej już bum chciała wtorek by zatestowac.. obawiam się jednak że może to być po duphastonie.. zjadłabym proga ale boję się że będzie zaklamany przez dupka.. teraz pytanie do dziewczyn na dupku jak z tym progiem bardzo to duphaston podkreca
-
Madżi88 wrote:Dziś 20dc 8dpo temp 36.9, wykres cóż same oceńcie.. najlepiej już bum chciała wtorek by zatestowac.. obawiam się jednak że może to być po duphastonie.. zjadłabym proga ale boję się że będzie zaklamany przez dupka.. teraz pytanie do dziewczyn na dupku jak z tym progiem bardzo to duphaston podkreca
Hej, ja na duphastonie miałam normalny wykres, bez jakiś skoków temperatury, u Ciebie dobrze ten wzrost wygląda ale wiadomo to 8dpo to trzeba jeszcze cierpliwie czekać 😉 -
Oliwka91 wrote:Hej, ja na duphastonie miałam normalny wykres, bez jakiś skoków temperatury, u Ciebie dobrze ten wzrost wygląda ale wiadomo to 8dpo to trzeba jeszcze cierpliwie czekać 😉
-
Haha wiem jak jest 😅 ten sam diabeł też przychodzi do mnie i jak jestem tydzień po owu też mi zaczyna mącić w głowie 😂 daj znać po wyniku, trzymam kciuki żeby finał był zielony ❤️🍀 ja też się zastanawiałam czy duphaston mi zmieni wykres ale nie, więc u Ciebie kto wie... 🧐🤞
Też słyszałam, że on nie wychodzi w badaniu krwi, bo to syntetyczny i nie podnosi naturalnego tylko "wspiera"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 08:00
-
Oliwka91 wrote:Haha wiem jak jest 😅 ten sam diabeł też przychodzi do mnie i jak jestem tydzień po owu też mi zaczyna mącić w głowie 😂 daj znać po wyniku, trzymam kciuki żeby finał był zielony ❤️🍀 ja też się zastanawiałam czy duphaston mi zmieni wykres ale nie, więc u Ciebie kto wie... 🧐🤞
Też słyszałam, że on nie wychodzi w badaniu krwi, bo to syntetyczny i nie podnosi naturalnego tylko "wspiera" -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja hej! Jednak przybywam i tutaj! 😂 Postanowiliśmy z mężem w lutym trochę zaryzykować i czekamy na rozwój sytuacji. 🙊 Poproszę o wpisanie mnie na 7 marca.
Sallvie a czy my przypadkiem się nie znamy w realu? 😁Sendi94, Monika7, Otter lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dastiny wrote:Na moje oko to jesteś już po owu i apka dobrze Ci wyznaczyła o ile mierzyłaś temp o tych samych godzinach, ten spadek też ładny ❤️ dupek nie wychodzi na badaniach ani nie podnosi tempki za to luteina tak ale max o 1,5 kreski
-
Ladinola wrote:Heja hej! Jednak przybywam i tutaj! 😂 Postanowiliśmy z mężem w lutym trochę zaryzykować i czekamy na rozwój sytuacji. 🙊 Poproszę o wpisanie mnie na 7 marca.
Sallvie a czy my przypadkiem się nie znamy w realu? 😁