Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka u mnie dzisiaj 3dc i mam już dość tego okresu, jak nigdy leci ze mnie jak z kranu, a dodatkowo kilka ostatnich cykli mam na prawdę bolesnych.
Także liczę, że jak jutro/pojutrze okres się skończy, to najwcześniej zobaczę go znowu dopiero za rokSendi94 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:hejka u mnie dzisiaj 3dc i mam już dość tego okresu, jak nigdy leci ze mnie jak z kranu, a dodatkowo kilka ostatnich cykli mam na prawdę bolesnych.
Także liczę, że jak jutro/pojutrze okres się skończy, to najwcześniej zobaczę go znowu dopiero za rok
Ja też mam problem już długi czas z tymi okresami, ciągnie się długo, pierwsze 3-4 dni to leci jak z kranu później mniej i pod koniec boli jltak jak na początku ;x
Nie wiem co ma wpływ na to że tak ciężko to przechodzimy. W jaki sposób można załagodzić trochę objawy, ktoś cos wie?
Jakieś ziółka?03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Trzymam kciuki ❤️
Ja też mam problem już długi czas z tymi okresami, ciągnie się długo, pierwsze 3-4 dni to leci jak z kranu później mniej i pod koniec boli jltak jak na początku ;x
Nie wiem co ma wpływ na to że tak ciężko to przechodzimy. W jaki sposób można załagodzić trochę objawy, ktoś cos wie?
Jakieś ziółka?
https://mojazielarnia.pl/3945-mieszanka-na-1-faze-cyku-do-owulacji-500g.htmlOla_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Trzymam kciuki ❤️
Jakieś ziółka?
Ja mam drugi cykl jak @ wróciła po porodzie, bo karmię jeszcze pierworodnego piersią i wcześniej nie miałam problemu z bólami menstruacyjnymi. Teraz już drugi raz boli bardzo i też leci jak z kranu.
Co do ziółek mam 3 dc i zaczęłam brać niepokalanka ze swanson, podobno pomaga z hormonami i łagodzi właśnie objawy miesiączkowania. Dopiero zaczęłam, ale dam znać jak pomoże
(Chociaż liczę, że w tym cyklu się uda i @ nie przyjdzie i wtedy nie dam znać)
A tak w ogóle miłej soboty wszystkim
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za porady, spróbuję najpierw z niepokalankiem ale to już od kolejnego cyklu bo za chwilę owulka. A jego się bierze cały cykl czy do owulacji lub po?
Że Swanson biorę teraz Mace, ciekawa jestem efektów. Mąż również grzecznie łyka03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Również wszystkim życzę miłej soboty U nas w końcu słoneczko. Zimno ale pięknie świeci ☀️😍03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Witam się w pierwszym wiosennym wątku dziś pierwszy dzień 🐒, u mnie tylko początek jest bolesny, już od drugiego dnia to mogę zapomnieć ze w ogóle mam. Ale pierwszy dzień zazwyczaj jade na ibupromie i nospie. Dziś to już w ogóle taki ból był ze myślałam ze poleci ze wszystkich trzech dziur 🤣 ale cieszę się z tego ze mi się cykle skróciły , zazwyczaj miałam około 35 dni , teraz trwają 28-29 🥳🥳
Od dziś zaczynam Castagnus ( mam tylko jedno opakowanie ) brałam przez 3 miesiące niepokalanek ze svansona , teraz był miesiąc przerwy tak jak zalecają na internatach )
Narazie się nie zapisuje na konkretny dzień bo zawsze czekam najpierw na owulacje
Rodzimy razem w listopadzie 🤰🏼👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Ja dzisiaj 7 DC,
Ból piersi? Czy któraś też tak ma???
Dziwne bo nigdy tego nie miałam.... Okres był dziwnyz oczywiście krew była w normalnych ilościach ale bez skrzepów, co mnie bardzo dziwi.....
Ale zaczyna się praca w lewym jajniku także coś się dzieje na tą owulke 💪💪 -
Alutka mi się czasem ból piersi już zaczyna kilka dni przed owulacja. Przechodzi jak dostanę okres👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Dzięki dziewczyny za porady, spróbuję najpierw z niepokalankiem ale to już od kolejnego cyklu bo za chwilę owulka. A jego się bierze cały cykl czy do owulacji lub po?
Że Swanson biorę teraz Mace, ciekawa jestem efektów. Mąż również grzecznie łyka
Czytałam o niepokalanku i widzę, że dziewczyny biorą go w bardzo różnych ilościach i różną ilość czasu. Ja chcę zmniejszyć prolaktynę więc zdecydowalam się na 3 tabletki dziennie. Na razie planuje brać przez cały cykl.
Chyba, że dziewczyny radzicie inaczej? -
Ja mam9dc i chyba owulacji właśnie bo skoczyła mi temp.. narazie korzystamy z siebie i kubeczki 😛🤣 .. jutro walentynki jakie macie plany i prezenty dla swoich lubych? Mój K dostanie ramkę z kolarzem z naszych zdjęć i ręcznie zrobiona kartkę na której narysowałam drzewo z serduszkami i w każdym serduszku jest napisane za co mu dziękuję.. do tego zrobiłam serduszka z bokami na różne fajne rzeczy..
-
Madżi88 wrote:Ja mam9dc i chyba owulacji właśnie bo skoczyła mi temp.. narazie korzystamy z siebie i kubeczki 😛🤣 .. jutro walentynki jakie macie plany i prezenty dla swoich lubych? Mój K dostanie ramkę z kolarzem z naszych zdjęć i ręcznie zrobiona kartkę na której narysowałam drzewo z serduszkami i w każdym serduszku jest napisane za co mu dziękuję.. do tego zrobiłam serduszka z bokami na różne fajne rzeczy..
O to wy już dziś świętujecie walentynki ❤️
My za bardzo nie świętujemy , jutro może pójdziemy gdzieś na śniadanie bo mąż pracuje popołudniu.
A prezenty to ja nam znalazłam i zamówiłam sama sobie zamówiłam coś a’la 🐧 wspomniany w wątku lutowym a mężulkowi tez jakiś gadżet plus lubrykant do tego 🤣 malo romantycznie ale ja do romantycznych nie należę dostawa będzie i tak w poniedziałek
Ale Ty Madżi88 to polecialas z tematem 😁 No to miłych Walentynek Wam życzę 🥰Sendi94 lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
NataliaGie wrote:O to wy już dziś świętujecie walentynki ❤️
My za bardzo nie świętujemy , jutro może pójdziemy gdzieś na śniadanie bo mąż pracuje popołudniu.
A prezenty to ja nam znalazłam i zamówiłam sama sobie zamówiłam coś a’la 🐧 wspomniany w wątku lutowym a mężulkowi tez jakiś gadżet plus lubrykant do tego 🤣 malo romantycznie ale ja do romantycznych nie należę dostawa będzie i tak w poniedziałek
Ale Ty Madżi88 to polecialas z tematem 😁 No to miłych Walentynek Wam życzę 🥰 -
Cześć dziewczyny! Pomału rozgoszczę się tutaj Póki co czekam na @, więc kiedy, i czy wgl będę testować, się dopiero okaże. Dzisiejszy wieczór spędzam z drinkiem🍹, bo, mam nadzieję, niedługo już nie będę mogła 😆😉
Ola_45, Słoneczko123, Limonka26 lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
My już dzisiaj świętujemy, jutro dłużej polezymy w 3 😅 Może jakieś śniadanie do łóżka czy coś I wieczorem znowu. Dni płodne już więc warto korzystać, testy owu jeszcze negatywne ale coraz ciemniejsze
Mace krótko łykam ale mam wrażenie że mojej jajniki lepiej pracują. Albo sobie to wmawiam, albo taki cykl mi się trafił, albo rzeczywiście działa ❤️03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Cześć dziewczyny Właśnie uzupelnilam naszą listę, jakbym coś pomyliła to dajcie znać 🙂
U mnie dziś 5dpo, czekam z niecierpliwością na testowanie. Na razie nic się nie dzieje. To mój drugi cykl po porodzie, na wiele nie liczę, bo owu dopiero w 22 dc..
Miłego wieczoru i jutrzejszych Walentynek 😘❤Limonka26, Morgana, Sendi94 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny to będzie moje pierwsze testowanie tutaj, proszę o dopisanie mnie do listy na 07.03
Miałam nadzieje, że uda się w poprzednim niestety... trzymajcie kciuki może tym razem 🍀🍀🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 01:15
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔