🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka, a nie chcesz iść na tą betę? Nawet jeśli to biochem to miałabyś potwierdzenie.♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
siesiepy wrote:
Widziałam jakiś temat o pracy się gdzies przewinął. Pracuję w IT, w spółce skarbu państwa, więc możecie sobie same dopowiedzieć jakiego poziomu to IT. 🙈 Na szczęście i tak jest lepiej niż w przeróżnych ministerstwach itd. (tak, mam informacje z pierwszej ręki jak to faktycznie tam wygląda. 😳). Lecę na home office bo od czasu covida firma to umożliwia. Nie narzekam jakoś specjalnie ale wiadomo, nie odczuwam możliwości rozwoju bo "nie ma kasy", tak samo nie ma kasy na podwyżki dla szeregowych pracowników. 🤷
Wielokrotnie chciałam zrealizować jakieś marzenia typu fotografia, hodowla koni, rekreacja i agroturystyka, ale zawsze coś mnie tam przygasilo już na początku, np kryzys. 🥴
O ja też IT 🥰, również zdalnie.siesiepy lubi tę wiadomość
-
Lilka1298 wrote:Według ovu 14 dpo, według Flo 13 dpo, także pozno.
Może idź na tą bete, będzie bez domysłów j doszukiwańStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Dziewczyny, jakie witaminy prenatalne zażywacie? Skończyło mi się PrenaCare i zastanawiam się co zamówić. Brakuje mi w nich jodu, a nie umiem się przemóc, żeby zażywać go jako osobny suplement. Choć chętnie bym została przy PrenaCare, bo mam wrażenie, że super wpłynął na mój cykl. Może to za sprawą inozytolu? Oprócz tego posiada w składzie witaminę E, która wpływa na jakość komórek jajowych, może stąd taki fajny wynik proga. Nie wiem czy zamówić jakieś suple z jodem, a osobno witaminę E i inozytol, czy jednak zostać przy PrenaCare i zamówić dodatkowo jod. Doradźcie proszę 🙈Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Niesia90 wrote:Mierzenia temp dziś nie będzie, pol nocy spać nie mogłam tak mi się siku chciało a musiałam dotrzymać. Tym oto sposobem powstało to:
wstaw obrazek
Chce się trochę cieszyć ale tak się boję że siedzę i płacze. Boję się bardzo że to oszukany test a beta mi wyjdzie negatywna. Dziś będę miała niesamowicie długi dzień i albo baaardzo bolesny upadek albo mega wielka radość.
Przez 6lat żaden test nigdy nie wskazał ciąży a kreska nie pociemniała, nie wiem czy dobrze widać na foto bo robione jest w ciemności przez to że domownicy śpią i nie mialam gdzie się doświetlić.
Chce mi się wymiotować z nerwów.
Jest kreseczka! 😍 trzymam kciuki za betę 🤞🤞🤞Niesia90 lubi tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Dziewczyny, jakie witaminy prenatalne zażywacie? Skończyło mi się PrenaCare i zastanawiam się co zamówić. Brakuje mi w nich jodu, a nie umiem się przemóc, żeby zażywać go jako osobny suplement. Choć chętnie bym została przy PrenaCare, bo mam wrażenie, że super wpłynął na mój cykl. Może to za sprawą inozytolu? Oprócz tego posiada w składzie witaminę E, która wpływa na jakość komórek jajowych, może stąd taki fajny wynik proga. Nie wiem czy zamówić jakieś suple z jodem, a osobno witaminę E i inozytol, czy jednak zostać przy PrenaCare i zamówić dodatkowo jod. Doradźcie proszę 🙈
Ja biorę omegamed optima start. Ma w składzie jod i podejrzewam że mógł wpłynąć na moją tarczycę - w lipcu miałam tsh 2,8, jakoś wtedy też zaczęłam je brać, tsh robiłam kolejny raz w grudniu (chciałam jakieś leki na obniżenie od gin) i wyszło 1,34 🙉 może to przypadek, nie wiem, ale nadal je bioręPoczątek starań 06/2022 -
Avelinee wrote:Hej, podczytuje Was już od jakiegoś czasu i trzymam kciuki za wszystkie podwójne kreseczki ❤
Udzielałam się jakiś czas temu na forum, jednak na chwilę zniknęłam. W październiku okazało się, że jestem w ciąży, były to nasze pierwsze starania i od razu się udało, jednak niestety nie było mi dane długo dane cieszyć się tą ciążą. Poroniłam w 9 tygodniu. Dość mocno to przeżyłam. Teraz powróciliśmy do tematu starań, w lutym zaczęliśmy. Po poronieniu od razu miałam regularny okres i nadal mam, jednak ten cykl był dość dziwny. Mierze regularnie temperaturę i po okresie zaraz skoczyła mi temperatura z 36,4 na 36,8 i utrzymywała się kilka dni po czym skoczyła na 37,2, nie byłam przeziębiona, nie miałam infekcji, nie wiem czym to było spowodowane, w związku z czym ciężko mi określić jak to było w ogóle z owulacja w tym cyklu dlatego też nie nastawiałam się i wczoraj dostałam okres dla mnie ten cykl niestety nie był szczęśliwy, ale mam nadzieję, że dla reszty Was będzie 🥰
Przykro mi z powodu twojej straty 😔 tulę mocno i życzę ci duuużo siły ❤️ mam nadzieję, że długo tu z nami nie zabawisz i że wczoraj był pierwszy dzień twojej ciąży 😊 kciuki 🤞🍀 -
Niesia90 wrote:A czyli nie tylko mi, a już myślałam
Mi się za pierwszym razem otworzył, teraz już nie. Ale był cień na pewno.♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
Oczywiście, że Ciebie kojarzę
Wielkie gratulacje, czy planujesz pójść na betę? -
alauda wrote:A do mnie dziś zwitała 🐒. Nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu (23dni).
Ale może jeszcze uda mi się z Wami zatestować w marcu 😉
Gratuluję kresek Dziewczyny! 🤗
Przykro mi 😔 a miałaś owulację w tym cyklu? Oby to był pierwszy dzień twojej ciąży 🥰 -
Nesairah, jest kreseczka, trzymam kciuki, żeby ciemniała. 🤞🍀 pamiętam już Twoje blade cienie i trzymam kciuki, żeby tym razem Kropek został na 9 miesięcy ✊❤️
Emka, dla mnie Prenacare jest wygodne, mimo łykania jodu i DHA osobno, bo mnie szlag trafiał z tymi inozytolami w saszetkach. 🙈31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo