🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam słowa Bezi. Ja nie byłam w stanie pic inofemu, miałam tez inozytol Now i nie jestem w stanie go pic. Dla mnie to jest za słodkie i kojarzy mi się z badaniem po obciążeniu glukoza 🤢.
Biorę Ovarin od listopada, czyli 5 miesięcy. Jakie macie na jego temat opinie? -
Beezi wrote:Emka, dla mnie Prenacare jest wygodne, mimo łykania jodu i DHA osobno, bo mnie szlag trafiał z tymi inozytolami w saszetkach. 🙈Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
SandraH.97 wrote:9DPO dopiero ale już na nic nie liczę, mimo dość fajnego proga 13.40 ng to temperatury mam jakieś dziwne...cały ten mój wykres jest jakiś dziwny...No ale cóż, jak nie teraz to może następnym razem...
Teraz pozostało mi czekać na zaczęcie 11cs i zgłoszenie się wraz z miesiaczka na oddział endokrynologii-ginekologicznej do Katowic 🤷♀️
Ale przecież 9 dpo to jeszcze nic straconego 😊 a jeśli nawet się nie uda, to dobrze, że masz plan na kolejny cykl 🙂SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
-
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
Jest, jest! 😍 -
Niesia90 wrote:Ja chyba karę dostałam bo ani nie widzę ani nie mogę otworzyć 😅🤣
Idź na tą betę! Bedziemy o ile się nie mylę we 3 czekać
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Markotka wrote:U mnie coś nie działa link
U mnie też te linki nie działają 😕 Lilka, a może te dzisiejsze poranne to oszukańce, skoro z krwi coś widać? Może skoczysz jednak na betę? Miałabyś wtedy pewność -
Wiecie że jeżeli jestem w ciąży to właśnie dzięki inofemowi 🫣 brałam go od połowy stycznia a od 1.02 gdy zaczęłam nowy cykl 2 saszetki dziennie (przy IO tak mi polecono) Gdy byłam ok 20dc przeszłam na 1saszetke znowu.
Mam zamiar kontynuować bo mam zapas a czytałam w razie co ze mogę w ciąży go pićNowanna lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Emka06 wrote:Dziewczyny, jakie witaminy prenatalne zażywacie? Skończyło mi się PrenaCare i zastanawiam się co zamówić. Brakuje mi w nich jodu, a nie umiem się przemóc, żeby zażywać go jako osobny suplement. Choć chętnie bym została przy PrenaCare, bo mam wrażenie, że super wpłynął na mój cykl. Może to za sprawą inozytolu? Oprócz tego posiada w składzie witaminę E, która wpływa na jakość komórek jajowych, może stąd taki fajny wynik proga. Nie wiem czy zamówić jakieś suple z jodem, a osobno witaminę E i inozytol, czy jednak zostać przy PrenaCare i zamówić dodatkowo jod. Doradźcie proszę 🙈
Ja biorę Femibion. Ma w składzie jod, witaminę E też. Nie ma co prawda inozytolu, biorę go oddzielnie 🙂 -
Nowanna wrote:Potwierdzam słowa Bezi. Ja nie byłam w stanie pic inofemu, miałam tez inozytol Now i nie jestem w stanie go pic. Dla mnie to jest za słodkie i kojarzy mi się z badaniem po obciążeniu glukoza 🤢.
Biorę Ovarin od listopada, czyli 5 miesięcy. Jakie macie na jego temat opinie?
A dla mnie Inofem na luzie, przecież to w ogóle słodkie nie jest 😁 no ale jak kto woli 😉 -
Niesia90 wrote:Idę się zająć robotą, jak siedzę tutaj to najpierw się nakręcam a później sama stopuje 🫣 wrócę jak skończę roboty lub jak dostanę wynik 🫣
Czekamy na betę 🤞❤️ -
Pasko wrote:Mnie dzisiaj męczy dziwny ból obok pępka, taki trochę ciągnący i jajnik z tej samej strony, może któraś tak miała?
Dziewczyny pamiętajcie, że póki nie ma 🐒 to może być zawsze szansa*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem