🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia, widać widać ❤️ ja żeby sobie zracjonalizować to mówiłam ciągle, że ok, są oszukance, ale chyba nie 2-3 pod rząd. Trzymam kciuki za betę! ❤️
Alauda, mam nadzieję, że w marcu jeszcze ujrzysz dwie kreski!
Ewiwi, co to za przygody 😂 dobrze, że mieliście skąd wziąć traktor. Ja bety nie robię
Lilka, przecież tam były te cienie na pewno 😭 powtarzałaś z taką samą czułością? Ja szczerze mówiąc widzę jakieś przebicie na tym pierwszym teście.
Elenaa, zaciskam kciuki za wyniki 🤞
SandraH, przykro mi który dpo?
U mnie kreska ładnie ciemnieje, ale może nie będę już tutaj spamować. Wrzucę jeszcze w 14 dpo 🥺 dalej to do mnie nie dociera, dalej boli mnie brzuch, ale jestem szczęśliwa 🥰
Nowanna, Niesia90, malutka203, Lipcowa, rozalaa lubią tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Dziewczyny, tulę za biele i małpy 🤗, no i trzymam kciuki za piękne bety 🤞❤️!
Staremu śniło się dzisiaj, że byłam w ciąży i urodziłam dziewczynkę 🥰 i jak już dojechał do szpitala to się zdziwił, bo nawet imię już było wybrane - Basia 😁.
Może to jakiś proroczy sen na ten cykl 🥹.Domi94, Beezi, Elenaa, Spencer, MonikaMonia, Akczi, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
.aś. wrote:Niesia, widać widać ❤️ ja żeby sobie zracjonalizować to mówiłam ciągle, że ok, są oszukance, ale chyba nie 2-3 pod rząd. Trzymam kciuki za betę! ❤️
Alauda, mam nadzieję, że w marcu jeszcze ujrzysz dwie kreski!
Ewiwi, co to za przygody 😂 dobrze, że mieliście skąd wziąć traktor. Ja bety nie robię
Lilka, przecież tam były te cienie na pewno 😭 powtarzałaś z taką samą czułością? Ja szczerze mówiąc widzę jakieś przebicie na tym pierwszym teście.
Elenaa, zaciskam kciuki za wyniki 🤞
SandraH, przykro mi który dpo?
U mnie kreska ładnie ciemnieje, ale może nie będę już tutaj spamować. Wrzucę jeszcze w 14 dpo 🥺 dalej to do mnie nie dociera, dalej boli mnie brzuch, ale jestem szczęśliwa 🥰
.aś., na żywo jakieś mikro cienie na tych testach Facelle (wrzuciłam tu jeden Facelle i jeden Check&Go, drugiego facellaka nie wrzucałam już) są, ale ostatnio test robiłam w sobotę, dziś powinny być zdecydowanie widoczne te kreski.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Lilka1298 wrote:.aś., na żywo jakieś mikro cienie na tych testach Facelle (wrzuciłam tu jeden Facelle i jeden Check&Go, drugiego facellaka nie wrzucałam już) są, ale ostatnio test robiłam w sobotę, dziś powinny być zdecydowanie widoczne te kreski.Początek starań 06/2022
-
alauda wrote:Przykro mi Sandra A ktory to dpo? Może jeszcze nic straconego?
9DPO dopiero ale już na nic nie liczę, mimo dość fajnego proga 13.40 ng to temperatury mam jakieś dziwne...cały ten mój wykres jest jakiś dziwny...No ale cóż, jak nie teraz to może następnym razem...
Teraz pozostało mi czekać na zaczęcie 11cs i zgłoszenie się wraz z miesiaczka na oddział endokrynologii-ginekologicznej do Katowic 🤷♀️Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
Lilka, dla mnie check&go to porażka. Nawet w necie nie znalazłam informacji jaką on ma czułość, a prawie nic mi nie pokazał gdzie na innych można się było czegokolwiek dopatrywać. Póki 🐒 nie ma jest nadzieja ❤️♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
-
.aś. wrote:Lilka, dla mnie check&go to porażka. Nawet w necie nie znalazłam informacji jaką on ma czułość, a prawie nic mi nie pokazał gdzie na innych można się było czegokolwiek dopatrywać. Póki 🐒 nie ma jest nadzieja ❤️
Właśnie nie wiedziałam co brać i wzielam ten Check. W każdym razie wedlug ovu jestem 14 dpo, według Flo jestem 13 dpo. Jak jest naprawdę to nawet nie wiem, bo to moze być równie dobrze 11 dpo, biorąc pod uwagę, że 🐒 za 3 dni.
Co nie zmienia faktu, że kreski w sobotę były z wieczornych sików a dzisiaj z pierwszego ich nie ma.
Może biochem, może felerne testy.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Niesia, mocno trzymam kciuki aby wyniki bety Cię uszczesliwily i wszystko przebiegało oczywiście dobrze. 🤞🍀
Avelinee przykro mi że musiałaś doświadczyć takiego przeżycia. Życie jest okrutne. Mam nadzieję że szybko zobaczysz ponownie upragnione ⏸️ że szczęśliwym finiszem po 9 miesiącach.
alauda, chyba musimy jakieś wino odpalić. I... Kebaba? 🍷🌯 Ty przynajmniej masz na co czekać jeszcze w marcu. 🤪
Kasia Tobie też radzę powyższy zestaw. 😏
Ewiwi Boże. 😂 Weź Ty napisz serio jakąś książkę.
Lilka tule za dzisiejsze biele. Nie wiem czy tamte były oszukane, czy coś się zadziało i niestety się nie utrzymało. 😔 Wiem jak to może boleć, dlatego trzymaj się mocno i trzymam kciuki aby kolejny cykl był z zielonym finiszem. 🍀
Elenaa czekam 🔥🤞
Sandra tulę. Ale pamiętaj ze to w większości z tych dziwnych cykli wychodzą kwiatki! 🍀🔥 A raczej krewetki.
Niemampomyslunanick oby, oby. a niech się sprawdzi! 🤞
Ja dzisiaj jestem skasowana. Jajniki w nocy bolały w cholerę. Leci ze mnie jak z kranu, a jeszcze za oknem to białe cholerstwo pada w zatrważającej ilości, gdy człowiek oczekuje już wiosny. 😖 Na śnieg to ja czekałam bite 3 miesiące od grudnia a nie teraz.SandraH.97, Niesia90, alauda lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
Biedronka@, SandraH.97, .aś., Niemampomyslunanick, Niesia90, Nowanna, Bambi92, Incognitka, alauda, Niaha, Beezi, Elenaa, malutka203, Domi94, Spencer, Putka2022, MonikaMonia, rozalaa, siesiepy, Akczi, Evondita82, Arieen, Niezapominajka95, Amunicja lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
Jest cień! I to nie byle jaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 09:26
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
siesiepy wrote:Niesia, mocno trzymam kciuki aby wyniki bety Cię uszczesliwily i wszystko przebiegało oczywiście dobrze. 🤞🍀
Avelinee przykro mi że musiałaś doświadczyć takiego przeżycia. Życie jest okrutne. Mam nadzieję że szybko zobaczysz ponownie upragnione ⏸️ że szczęśliwym finiszem po 9 miesiącach.
alauda, chyba musimy jakieś wino odpalić. I... Kebaba? 🍷🌯 Ty przynajmniej masz na co czekać jeszcze w marcu. 🤪
Kasia Tobie też radzę powyższy zestaw. 😏
Ewiwi Boże. 😂 Weź Ty napisz serio jakąś książkę.
Lilka tule za dzisiejsze biele. Nie wiem czy tamte były oszukane, czy coś się zadziało i niestety się nie utrzymało. 😔 Wiem jak to może boleć, dlatego trzymaj się mocno i trzymam kciuki aby kolejny cykl był z zielonym finiszem. 🍀
Elenaa czekam 🔥🤞
Sandra tulę. Ale pamiętaj ze to w większości z tych dziwnych cykli wychodzą kwiatki! 🍀🔥 A raczej krewetki.
Niemampomyslunanick oby, oby. a niech się sprawdzi! 🤞
Ja dzisiaj jestem skasowana. Jajniki w nocy bolały w cholerę. Leci ze mnie jak z kranu, a jeszcze za oknem to białe cholerstwo pada w zatrważającej ilości, gdy człowiek oczekuje już wiosny. 😖 Na śnieg to ja czekałam bite 3 miesiące od grudnia a nie teraz.siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nesairah wrote:Hej dziewczyny! Może kojarzycie mnie z poprzednich testowych wątków. Odcięłam się na cały cykl od forum, żeby się nie nakręcać i powiem Wam, że głowa ochłonęła. Ten cykl potraktowałam jako ostatni z suplami, wzięłam resztki inozytolylu jakie mi zostały, testów owu miałam 5 i nowych nie zamówiłam, bo stwierdziłam, że nie będę robić ich codziennie, a tylko wtedy kiedy zauwaze objawy płodności. Trafiłam w pik seksy były, wszystko jak należy, ale ciągle myśl, że nie udało się kolejny raz, że to już ostatni cykl i odpuszczamy starania. Dziś według owu jest 9dpo. Obudzilam się z myślą, że może zrobię test... Czy ja widzę cień?
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Edit: już doczytałam stopkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 09:32
Początek starań 06/2022 -
Lilka1298 wrote:Głupia zrobiłam jeszcze BabyCheck z krwi i widzę na nim cień cienia. Czyli pewnie był biochem.
Pokaaaaż
a jakie macie opinie o Nord testach? W domu mam jeszcze tylko pinka i norda. -
Lilka 💔 nie mogę w to uwierzyć 😔 jak tutaj wierzyć w te testy, czyli mój też może być oszukany trochę mnie sprowadziłaś na ziemię bo przecież moje to też te same facelle.
Dopiero wróciłam do domu, dzielnie odczekalam kolejkę 7osob w labo! Ale z nerwów było mi tak niedobrze że nie mogłam patrzeć w telefon, zrobiłam zakupy i czekam teraz na wyniki 🙄 mam nadzieje ze nie będą późnoStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Nesairah, ja Cię pamiętam i jest cień bez żadnych wątpliwości 🥰 trzymam kciuki!♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
-
Markotka wrote:Jeszcze będzie pięknie ! Czasami wypłakanie się pomaga, a potem wrócisz ze zdwojoną siłą. Kto jak nie my staraczki zrozumiemy 🙂 a produkowanie takich oszukańców powinno być karalne 😬Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lilka1298 wrote:Nie mogę uwierzyć, że z tak widocznych kresek nie ma nic 😞
Oczywiście betę sobie daruję, bo nie ma sensu.
3 dni do 🐒, niech szybko przychodzi.
Niesia, trzymam kciuki, żeby u Ciebie beta była piękna 🤞🏽
A który dpo u Ciebie w ogóle jest bo z głowy mi wypadło ?Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️