🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCotakoza rozwaliłaś tymi datami system 😍
Niesia o niee.. 😔
Nesairah gratulacje!
Nie nadrobię was..tyle zwiedzamy, że wciąż w podróży od miasta do miasta.
Przypominam sobie co jakiś czas, że jestem w ciazu i to jest coś cudownego..
Chociaz urlop jest cudowny, to nie mogę się doczekać zrobienia bety w Polsce.
siesiepy, Elenaa, niemamnicku, kropka27, Niaha, Emka06, Nowanna, MonikaMonia, Paula29, malutka203, Cotakoza, .aś., Abietis, Evondita82, Incognitka lubią tę wiadomość
-
Siesiepy, my w tym roku w końcu zamierzamy wymienić gniazdka na jakieś ładniejsze, mamy od kilku lat to co dał developer plus jeszcze ufajdane po wykończeniu, bo nie miałam cierpliwości żeby doczyścić. 😂
A na dzień kobiet zamierzam sobie zamówić jakieś staniki przez internet, miałam to zrobić już jakiś czas temu, ale przecież "zaraz będę w ciąży to bez sensu teraz kupować" 🙈🤷♀️ Po tym jak zniszczyli mi staniki w pralniach na wakacjach już nie mam wyboru. 😅
siesiepy lubi tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedowa
2cs ? -
Kapie się zawsze w ciepłej więc to nie pomaga.. pozostaje czekać i się wkurzacNowanna wrote:Ewiwi u mnie często miesiączkę wywołuje stosunek 🫣. Gorąca kąpiel pomaga również 😉.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Elenaa wrote:Dziewczyny prog 20,74 dobrze czy źle bo się wgl nie znam 🙈 i jak będę powtarzać betę to proga też? Wgl ceny to jest kosmos u mnie zapłaciłam dzisiaj 80 zł za te dwa badania 😵
Ja zapłaciłam za oba te badania prawie 120 złotych 😂
Elenaa lubi tę wiadomość
-
Lilka1298 wrote:
Lilka dobrze, ze już się skończyły. Ta kreska to jeszcze w czasie się pokazuje?
Weź idź po pinka do apteki! -
Mam dzisiejsze wyniki:
Beta 131 mIU/ml (przyrost 173.1%)
Progesteron 27,2 ng/ml
Aż chwilami trudno uwierzyć 🥹
Avelinee, Kasia111, niemamnicku, Sara30, Bambi92, agentka93, Paucia, Beezi, nick nieaktualny, Paprota9418, alauda, Elenaa, rozalaa, Niaha, Lipcowa, Markotka, Patisonek 25, Putka2022, Emka06, Nowanna, Niemampomyslunanick, Niesia90, MonikaMonia, Paula29, gattina, Natosia, siesiepy, malutka203, Domi94, Cotakoza, .aś., Evondita82, Niezapominajka95, Amunicja, Incognitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny będziecie się śmiały, ale na koniec grudnia zrobiłam sobie mapę marzeń, taki kolaż ze zdjęciami co do osiągnięcia na 2023. Między innymi wkleiłam tam bobasa, kobietę w ciąży i wozek. Tak raz dziennie zerkalam sobie na tą mapę w celu afirmacji i wyobrażałam sobie, że to się spełnia. No i spełniło..
Wiem, że to takie może głupotki, ale chciałam się z wami tym podzielić 😉
Meeg, moonflower, rozalaa, Elenaa, Lipcowa, Paprota9418, Emka06, Kasia111, Spencer, Nowanna, Bambi92, Niemampomyslunanick, MonikaMonia, Paula29, siesiepy, Beezi, malutka203, Domi94, Cotakoza, .aś., Evondita82, Niezapominajka95, Incognitka lubią tę wiadomość
-
Sara! Jaki straszny oszukaniec! Byłam na wątku w listopadzie też, pamiętam o tym oszukańcu,ale jakoś tego widoku nie zapamiętałam.
-
Spencer cudowna beta! Uwierz kobieto!! JESTEŚ W CIAŻY!!
Co do waszych dzisiejszych przemyśleń, to ja też mam synka z byłym mężem, teraz staram się z moim obecnym partnerem... i już widzę lekkie zawahania.. ostatnio jak dostałam okres to jadąc autem ni z tego ni z owego wywalił do mnie że może on jest bezpłodny.. noż cholera człowieka bierze! mówie mu chłopie jesteś 5 lat młodszy ode mnie, jak jest w kimś problem to większe prawdopodobieństwo ze we mnie, synka rodziłam w "najlepszym wieku" miałam 24 lata, a teraz jestem stara dupa już...
ehhh te chłopy
Spencer, rozalaa, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Ale pięknie ❤️ rosnijcie zdrowo ❤️Spencer wrote:Mam dzisiejsze wyniki:
Beta 131 mIU/ml (przyrost 173.1%)
Progesteron 27,2 ng/ml
Aż chwilami trudno uwierzyć 🥹
Spencer lubi tę wiadomość
-
Mnie nie przebijesz 🙈 mam małą siostrę ma teraz 5 lat i sporo ubranek po niej zostało (nawet niektóre miały metki) część poszło do moich koleżanek które mają dzieciaczki, a część zostało u mnie a jakoś nie było czasu zwrócić ich do rodziców. I tak czasem rozkładałam sobie te ubranka i na nie patrzyłam z myślą że za niedługo będą może dla mojego maluszka 🙈Arieen wrote:Dziewczyny będziecie się śmiały, ale na koniec grudnia zrobiłam sobie mapę marzeń, taki kolaż ze zdjęciami co do osiągnięcia na 2023. Między innymi wkleiłam tam bobasa, kobietę w ciąży i wozek. Tak raz dziennie zerkalam sobie na tą mapę w celu afirmacji i wyobrażałam sobie, że to się spełnia. No i spełniło..
Wiem, że to takie może głupotki, ale chciałam się z wami tym podzielić 😉
nick nieaktualny, MonikaMonia, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
-
Noo ten test Sary zapamiętamy na długo 😤 tak jak i sikanie na patyki 5 czy 6 dpo - Sara pamiętam!😂
Arieen jeśli coś się wydaje głupie, ale działa, to znaczy że nie jest głupie 😃
Spencer piękny przyrost, jeszcze raz gratuluję 😍 😘
Dziewczyny, czy Was też tak druga faza cyklu ,,osłabia"? Powiem Wam, że przed owulką to energię mam i siłę i wogóle całkiem inaczej się czuje, a pooo, luuudzie pewnie ten prog tak działa że flak taki jestem, siły nie mam na nic kompletnie 😩
nick nieaktualny, Spencer, Bambi92, siesiepy, MonikaMonia lubią tę wiadomość
starania o pierwsze👶 od 2022r
👩 30 | 🧔 31 |
IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02❄️5bb 👎
FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
FET 21.07❄️2x4cc 👎
FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎 -
Sara30 wrote:
Też mam identycznego w soboty.
A nawet mocniejsza krecha 😞15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Bezi bo teraz takie te staniki robią ja co miesiac kupuje sobie po 4 i co miesiąc 3 wyrzucam bo to drut wyjdzie, bo się drut złamie, ramiączko strzeli... dajcie spokój nie dość że po 40 zł to jeszcze takie dziadostwo a po 2. rozmiaru nie ma na mnie 🙈🤣Beezi wrote:
A na dzień kobiet zamierzam sobie zamówić jakieś staniki przez internet, miałam to zrobić już jakiś czas temu, ale przecież "zaraz będę w ciąży to bez sensu teraz kupować" 🙈🤷♀️ Po tym jak zniszczyli mi staniki w pralniach na wakacjach już nie mam wyboru. 😅 -
nick nieaktualnyAle masz malutką siostrzyczkę, fajnie😀 Niedługo ubranka się przydadzą 😉Elenaa wrote:Mnie nie przebijesz 🙈 mam małą siostrę ma teraz 5 lat i sporo ubranek po niej zostało (nawet niektóre miały metki) część poszło do moich koleżanek które mają dzieciaczki, a część zostało u mnie a jakoś nie było czasu zwrócić ich do rodziców. I tak czasem rozkładałam sobie te ubranka i na nie patrzyłam z myślą że za niedługo będą może dla mojego maluszka 🙈
Elenaa lubi tę wiadomość