🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalaa ja też jestem totalna dętka. A mój wymyślił dzisiaj porządku i pranie. Dźwięk pralki wyrzuca mnie z kapci 😂
Wyników nie ma 😞
Spencer gratulacje 🥰 możesz już cieszyć się ciąża 🤰Spencer, rozalaa lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
moonflower wrote:Mogę się mylić ale wydaje mi się że Sara w styczniu sikała 3dpo! I to jest cykl zakończony sukcesem 🥰🥰😍😍
Sara ochrzań jak się mylę 😜😁
Ja wychodzi na to że sikalam niby 2dpo a betę zrobiłam 5dpo 🤣🤣🤣 zabawnie to wyglada na moim wykresie ale oczywiście miałam inaczej wyznaczona owulacje wtedy 😁Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Arieen wrote:Ale ja tą mapę marzeń mam w galerii w telefonie, nic nie wycinałam 😄 Wyszukałam pasujące mi zdjęcia w necie i połączyłam w kolaż w jakiejś apce. Można dorzucić jeszcze jakieś inne marzenia przy okazji 😁
Ooo 🤩. Jakoś od razu skojarzyłam to z wyklejaniem i wycinaniem z gazet xD kiedyś tak robiłam 😃.
Biorę się do roboty w takim razie 🫣.Arieen lubi tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Ooo 🤩. Jakoś od razu skojarzyłam to z wyklejaniem i wycinaniem z gazet xD kiedyś tak robiłam 😃.
Biorę się do roboty w takim razie 🫣.Nowanna lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷
-
Beezi wrote:Siesiepy, my w tym roku w końcu zamierzamy wymienić gniazdka na jakieś ładniejsze, mamy od kilku lat to co dał developer plus jeszcze ufajdane po wykończeniu, bo nie miałam cierpliwości żeby doczyścić. 😂
A na dzień kobiet zamierzam sobie zamówić jakieś staniki przez internet, miałam to zrobić już jakiś czas temu, ale przecież "zaraz będę w ciąży to bez sensu teraz kupować" 🙈🤷♀️ Po tym jak zniszczyli mi staniki w pralniach na wakacjach już nie mam wyboru. 😅
Na jakie planujecie? Mi się marzą teraz takie w czarnym szkle dotykowe z wifi, ale to koszt trzy razy taki jak za te "zwykle" ospela czarne. A już te za cały dom 1,5 tys z gniazdkami. 🥴walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
rozalaa wrote:Noo ten test Sary zapamiętamy na długo 😤 tak jak i sikanie na patyki 5 czy 6 dpo - Sara pamiętam!😂
Arieen jeśli coś się wydaje głupie, ale działa, to znaczy że nie jest głupie 😃
Spencer piękny przyrost, jeszcze raz gratuluję 😍 😘
Dziewczyny, czy Was też tak druga faza cyklu ,,osłabia"? Powiem Wam, że przed owulką to energię mam i siłę i wogóle całkiem inaczej się czuje, a pooo, luuudzie pewnie ten prog tak działa że flak taki jestem, siły nie mam na nic kompletnie 😩rozalaa lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Sara30 wrote:Tak, to było 3 dpo 😂
I to się wcale nie nazywa paranoja! To się nazywa "hobbystyczne sikanie na patyka".
I co, wysikalam? Wysikalam 😂 tydzień później ale to szczegółwalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Elenaa, Spencer, rosnijcie zdrowo. 💕🍀🍤
Spencer, Elenaa lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Spencer wrote:Mam dzisiejsze wyniki:
Beta 131 mIU/ml (przyrost 173.1%)
Progesteron 27,2 ng/ml
Aż chwilami trudno uwierzyć 🥹
Spokojnej i nudnej ciąży życzę 🥰Spencer lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Na jakie planujecie? Mi się marzą teraz takie w czarnym szkle dotykowe z wifi, ale to koszt trzy razy taki jak za te "zwykle" ospela czarne. A już te za cały dom 1,5 tys z gniazdkami. 🥴
siesiepy, Nowanna, MonikaMonia, Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Patisonek 25 wrote:Dziękuję, już odrobinę lepiej gorączką zeszła ale nadal męczy mnie kaszel, doszedł katar i piekący bol gardła. Jakoś daję radę. Najgorsze że stary się zaraził więc chodzi i zrzędzi. Kuźwa facet jak jest chory to dosłownie umiera a kobieta robi wszystko i musi 🤣🫣
Skąd ja to znam 😂 mój umiera, jak mu 37 wybije 🤣 a my kobitki zawsze musimy wszystko ogarniać, nawet w chorobie. Jeszcze trochę i ci przejdzie, zdrówka ❤️Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
Rozalaa wpisałaś mnie jeszcze raz na pierwszej stronie i teraz się stresuje 🤦♀️🤦♀️
Czuje ze będzie ⚪️
Chciałabym już żeby ten 🦍 przyszedł bo nic na niego nie dała ani seksy ani kąpiele ani porządne boksowanko 🥊
Brzuch jak nudził tak nudzi, zalana śluzem, szyjka mega wysoko, żyły ja cackach dalej takie widoczne, wrażliwe i większe cycki.. niby człowiek wie ale kurde ludzi się będzie sensu a jak przyjdzie 🦍 to przynajmniej nie będzie głupiej nadzieji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 21:23
-
A wpisałam bo taki pusty był ten dzień ☺️ bez stresu Kochana 🤭✌️✌️✌️👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Lilka1298 wrote:Mnie możesz na 31.03 wpisać.Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷
-
malutka203 wrote:Skąd ja to znam 😂 mój umiera, jak mu 37 wybije 🤣 a my kobitki zawsze musimy wszystko ogarniać, nawet w chorobie. Jeszcze trochę i ci przejdzie, zdrówka ❤️
Daj spokój tak mnie wkorzył że nie masz pojęcia i te jęczenie jak mu jest źle🫣 na co ja mu ze ja też chora jestem i nie użalam się tak nad sobą jak on🤣 więc zapytałam czy mu już trumnę zamawiać jak taki umierający jest hahahaha. Teraz taka najgorsza pogoda jest na chorobę raz zimno raz ciepło gdzie się przegrzalam, tam mnie przewiało i masz babo placek😜 dam radę.
Robiłam dziś zakupy w internetowej gemini No i jakimś cudem testy ciążowe znalazły się w koszyku🤣 jestem tak przygotowana na starania że będę mogła 3 razy dziennie siurać. Lepiej nie pytaj ile będę miała testów. Chyba żadna mnie nie pobije 🤣🤣🤣🤣🤣🤣malutka203, Nowanna, Kasia111, rozalaa lubią tę wiadomość
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025 -
Patisonek 25 wrote:Daj spokój tak mnie wkorzył że nie masz pojęcia i te jęczenie jak mu jest źle🫣 na co ja mu ze ja też chora jestem i nie użalam się tak nad sobą jak on🤣 więc zapytałam czy mu już trumnę zamawiać jak taki umierający jest hahahaha. Teraz taka najgorsza pogoda jest na chorobę raz zimno raz ciepło gdzie się przegrzalam, tam mnie przewiało i masz babo placek😜 dam radę.
Robiłam dziś zakupy w internetowej gemini No i jakimś cudem testy ciążowe znalazły się w koszyku🤣 jestem tak przygotowana na starania że będę mogła 3 razy dziennie siurać. Lepiej nie pytaj ile będę miała testów. Chyba żadna mnie nie pobije 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
No to teraz musisz się już pochwalić, ile ich tam nabrałaś 😂 ja przed pierwszą ciążą pamiętam, że na allegro dorwałam paczkę 40 albo 50 teściorów 😅
Najgorzej, jak mojego katarek dopadnie i biedny nie może oddychać 🤦♀️Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
Rozala ja tez po owu jestem jakby mnie ktoś przemielił i wypluł, wiecznie tylko bym spała i jadła, czasami płakała ale to już bliżej 🐒🤣
Beezi haha skąd ja to znam! moj dziad tez się nade mną znęca technologicznie! myślałam ze dostanę zawału jak leżąc w sypialni włączył mi zdalnie „i feel good” (kojarzycie ten wrzask na początku..) na soundbarze w salonie, gdzie stałam i prasowałam. jego szczęście ze kabel od żelazka krótki bo myślałam ze go strzelę 🤣
siesiepy, Emka06, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Rozalaa wpisałaś mnie jeszcze raz na pierwszej stronie i teraz się stresuje 🤦♀️🤦♀️
Czuje ze będzie ⚪️
Chciałabym już żeby ten 🦍 przyszedł bo nic na niego nie dała ani seksy ani kąpiele ani porządne boksowanko 🥊
Brzuch jak nudził tak nudzi, zalana śluzem, szyjka mega wysoko, żyły ja cackach dalej takie widoczne, wrażliwe i większe cycki.. niby człowiek wie ale kurde ludzi się będzie sensu a jak przyjdzie 🦍 to przynajmniej nie będzie głupiej nadzieji..Paprota9418 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem