🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Bialeekk wrote:Jeden jest tylko! I właśnie na niego trafiłam😃
A tak to w tej klinice wszyscy po angielsku i niemiecku gadają😆
ale po angielsku czy ze szkockim dialektem?bo wiem,że walijski jest np popierniczony 🤣2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Dziewczyny tyle się tu dzieje… przytulam Was wszystkie 💜💜 ja w pon idę na laparoskopię endometriozy i rozklejenie macicy z jajnikiem tak się boje ze coś pójdzie nie tak… i czasu rekowalenscencji ja bym chciała odrazu po się starać pewnie tak nie będzie 🤯 kurczę serio dostajemy z mężem zaproszenia od ludzi z dziecmi lub w ciąży ja ich unikam nie jestem w stanie się przełamać 2,5 roku starań badań i nic jedno wielkie nic! Mam tak serdecznie dosyc potwierdzonych owulacji urlopów w cielych krajach pod owulacje życia pod 🙄Staramy się od października 2020
Endometrioza IV stopnia
10.04 laparoskopia endometriozy usunięcie zrostów udrożnienie jajowodów
amh 4,06
16.08 - beta 30,40 / prog 33,4
18.08 - beta 99,5 / prog 31,5
22.08 - beta 665
28.08 - jest mały 🪱
29.08 - beta 15634 -
Natosia wrote:ale po angielsku czy ze szkockim dialektem?bo wiem,że walijski jest np popierniczony 🤣
Szkocki angielski tez jest dla mnie nie zrozumiały 🫣
Staramy się od października 2020
Endometrioza IV stopnia
10.04 laparoskopia endometriozy usunięcie zrostów udrożnienie jajowodów
amh 4,06
16.08 - beta 30,40 / prog 33,4
18.08 - beta 99,5 / prog 31,5
22.08 - beta 665
28.08 - jest mały 🪱
29.08 - beta 15634 -
Natosia wrote:ale po angielsku czy ze szkockim dialektem?bo wiem,że walijski jest np popierniczony 🤣
Ciężko określić😂😂 gadają bardzo zróżnicowanie.
Ale maja okropny i „brudny” angielski👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ja sobie trochę popłakałam.. Potem się ogarnęłam a ukochany zabrał mnie na zakupy i Maczka😃
Chciałam wam powiedzieć, że cały dzień trochę plamię na brązowo.
Przez jeden moment miałam ciut żywej krwi... Nie wiem, co myśleć. W ciągu roku miałam raz taki cykl, ponieważ z pęcherzyka zrobiła się torbiel.
Brzuch boli okresowo, ale tak jakoś inaczej. Echh wmawiam sobie jak zwykle. -
mala_osska wrote:Ja sobie trochę popłakałam.. Potem się ogarnęłam a ukochany zabrał mnie na zakupy i Maczka😃
Przez jeden moment miałam ciut żywej krwi... Nie wiem, co myśleć. W ciągu roku miałam raz taki cykl, ponieważ z pęcherzyka zrobiła się torbiel.
Brzuch boli okresowo, ale tak jakoś inaczej. Echh wmawiam sobie jak zwykle.
-
mala_osska wrote:Ja sobie trochę popłakałam.. Potem się ogarnęłam a ukochany zabrał mnie na zakupy i Maczka😃
Brzuch boli okresowo, ale tak jakoś inaczej. Echh wmawiam sobie jak zwykle.
Widzę, że dzień jak u mnie!😅 starzy to jednak są niezawodni w pocieszaniu❤️
W którym dniu cyklu jesteś?mala_osska lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Karpan45 wrote:Dziewczyny tyle się tu dzieje… przytulam Was wszystkie 💜💜 ja w pon idę na laparoskopię endometriozy i rozklejenie macicy z jajnikiem tak się boje ze coś pójdzie nie tak… i czasu rekowalenscencji ja bym chciała odrazu po się starać pewnie tak nie będzie 🤯 kurczę serio dostajemy z mężem zaproszenia od ludzi z dziecmi lub w ciąży ja ich unikam nie jestem w stanie się przełamać 2,5 roku starań badań i nic jedno wielkie nic! Mam tak serdecznie dosyc potwierdzonych owulacji urlopów w cielych krajach pod owulacje życia pod 🙄
Trzymam kciuki za laparo, musi być dobrze 🍀🤞🏻🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Dzella19 wrote:Ja tak plamie 2 dzien test negatywy dziś powinien by okres, bol podbrzusza wiec już brak nadzieji i czekam na ta cholerna małpę 😭
Zdarzało ci się tak już wcześniej?
Myślałam żeby kupic test i powtórzyć, ale szczerze nie mam już sił na kolejne rozczarowanie. -
Bialeekk wrote:Widzę, że dzień jak u mnie!😅 starzy to jednak są niezawodni w pocieszaniu❤️
W którym dniu cyklu jesteś?
Oj tak, dobrze jest mieć takie wsparcie ❤️
U mnie 27dc, 15 dni po zastrzyku ovitrelle. Ostatni test robiłam we wtorek i był negatywny, więc cierpliwie czekałam na okres. -
Ech mąż oznajmił że w poniedziałek wyjeżdża w delegację. 😔 A owu przewidywana czwartek piątek... Jestem zła wściekła i wszystko na raz*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Ech mąż oznajmił że w poniedziałek wyjeżdża w delegację. 😔 A owu przewidywana czwartek piątek... Jestem zła wściekła i wszystko na raz
-
Cześć dziewczyny!
Wraz z mężem od 4 msc na luzie pochodziliśmy do tematu „typu jak sie uda to sie uda”, natomiast bez dokładniejszego przyglądaniu sie rożnym zależnościom i niestety nie udało jak sie trafić w ten czas. Natomiast w tym miesiącu intensywniej podeszliśmy do zbliżenia w terminie dni płodnych, w okolicach występowania bólu owulacyjnego i śluzu płodnego (tylko po tym obserwuje u siebie czas dni płodnych). Po czym dopiero wczoraj wykonałam kontrolne badania z krwi i o moje zdziwienie zaskoczył mnie stosunkowo wysoki jak dla mnie wynik TSH 3,0..podczas gdy nieco ponad pol roku temu wynosił on 1,9 max u mnie to było 2,2 kiedykolwiek wcześniej.
Zaczęłam sie martwić.. ponieważ internista podczas teleporadady powiedział ze przy staraniach ten poziom powinien być obniżony do 2,5 conajmniej.
Jak u was wyglądają te poziomy? Jak to sie zbija? I co jesli doszło teraz do zapłodnienia, przy tym podwyższonym tsh??
Oczywiście stacjonarnie do ginekologa będę próbowała sie jutro umawiac, ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć, zwłaszcza, ze w II fazie cyklu ciagle pobolewa mnie podbrzusze, @ jeśli będzie to za tydzień wiec chyba jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek testy? -
mala_osska wrote:Zdarzało ci się tak już wcześniej?
Myślałam żeby kupic test i powtórzyć, ale szczerze nie mam już sił na kolejne rozczarowanie.
-
Dzella19 wrote:Tak zdarzyło mi się już tak po raz trzeci od kiedy biorę właśnie zastrzyki nie wiem czy to one powodują dziwne bardzo ale tylko wtedy mam teraz bralam dupka i ostatniego dnia dupka czyli wczoraj plamilam dziś bez dupka plamie jeszcze bardziej u mnie 30 dc ogólnie ja mam test jeszcze jeden ale wiem ze to nie możliwe już mam dużo brązowy ciemnego i dwa tak jak by małe skrzepy ale tez brązowawe nie wiem kurde co to znaczy ale nie będę testować już mam postanowienie ze nie kupuje testów 8 msc…. Kosztuje mnie to za dużo już oczywscie zdrowi psychicznego nie kasy dlatego chce iść na konsultacje do innego gin nie tylko do mojej babki
A sprawdzałaś czy po zastrzyku pęcherzyki pękają ? Może robią się torbiele i stąd te plamienia przed @?
Jestem ponad pół roku na ovitrelle i miałam tak raz jak pęcherzyk przerósł i nie pękł i wtedy cykl wydłużył mi się tez do 43 dni jakoś. -
Ewiwi, pamiętaj, że w marcu bobasy wychodziły z seksów 3 dni przed owu, więc w poniedziałek wczesna pobudka 😈🤞
Karpan, kciuki za zabieg, oby wszystko poszło zgodnie z planem 🤞🍀
Mala_osska, wypłaca się i zasuwaj dalej, bo kto jak nie my? ❤️
Białek, super, że udało się trafić na ogarniętego lekarza, macie plan działania, a każde badanie i każdy miesiąc to krok bliżej do celu ❤️ Wygląda na pik, więc owu tuż za rogiem 🤞🍀
Niemampomyslunanic, obym przyniosła Ci szczęście, mam nadzieję, że Twój organizm pamięta stan ciąży i zaraz zobaczysz dwie kreseczki, tym razem ze szczęśliwym zakończeniem. ❤️
Balbina, swędzący sutek jako wczesny test ciążowy mnie ubawił 😂
Musiałam zrobić reset telefonu, nienawidzę tego stanu jak po kilku latach muszę wszystko ogarniać od nowa i wszędzie się logować. 😵
Ja sobie ostatnio sikam rekreacyjnie co dwa dni, ale jakoś na luzie w tym miesiącu, to chyba pierwszy miesiąc kiedy po prostu wrzucam biały test do kosza i żyję jakby go wcale nie było. Czekam na 🐒 z utęsknieniem, ta następna będzie oznaczała nowy etap w naszych staraniach, ale w końcu ktoś mi dał plan i nadzieję. ❤️Bialeekk, Niemampomyslunanick, mala_osska lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Yasuole wrote:Cześć dziewczyny!
Wraz z mężem od 4 msc na luzie pochodziliśmy do tematu „typu jak sie uda to sie uda”, natomiast bez dokładniejszego przyglądaniu sie rożnym zależnościom i niestety nie udało jak sie trafić w ten czas. Natomiast w tym miesiącu intensywniej podeszliśmy do zbliżenia w terminie dni płodnych, w okolicach występowania bólu owulacyjnego i śluzu płodnego (tylko po tym obserwuje u siebie czas dni płodnych). Po czym dopiero wczoraj wykonałam kontrolne badania z krwi i o moje zdziwienie zaskoczył mnie stosunkowo wysoki jak dla mnie wynik TSH 3,0..podczas gdy nieco ponad pol roku temu wynosił on 1,9 max u mnie to było 2,2 kiedykolwiek wcześniej.
Zaczęłam sie martwić.. ponieważ internista podczas teleporadady powiedział ze przy staraniach ten poziom powinien być obniżony do 2,5 conajmniej.
Jak u was wyglądają te poziomy? Jak to sie zbija? I co jesli doszło teraz do zapłodnienia, przy tym podwyższonym tsh??
Oczywiście stacjonarnie do ginekologa będę próbowała sie jutro umawiac, ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć, zwłaszcza, ze w II fazie cyklu ciagle pobolewa mnie podbrzusze, @ jeśli będzie to za tydzień wiec chyba jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek testy?31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
mala_osska wrote:A sprawdzałaś czy po zastrzyku pęcherzyki pękają ? Może robią się torbiele i stąd te plamienia przed @?
Jestem ponad pół roku na ovitrelle i miałam tak raz jak pęcherzyk przerósł i nie pękł i wtedy cykl wydłużył mi się tez do 43 dni jakoś. -
Wgl moje cykle wariują zawsze miałam regularne 29/30 teraz to patrze na wykresy i 27/38 masakra nw co się dzieje wiadomo wtedy co trwał 38 miałam ogrom stresu i zero spania ale teraz jest ok a tez ostatni spóźnił się dwa dni teraz tez cisza 3 cykle temu przyszedł wcześniej dwa dni No kurwa mac przepraszam ale tylko to słowo może to określić