Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
Odpowiedz

🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭

Oceń ten wątek:
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk nos do góry! 😁
    Macie plan, a to już połowa sukcesu 🍀
    Po pierwsze pozwól sobie na emocje. Wszystkie. Masz prawo czuć to co czujesz niezależnie od tego ile masz lat. 🥰
    Po drugie w kwestii starań zawsze będziesz przed kimś i zawsze będziesz za kimś. Nie ma co się porównywać. Każda z Nas ma swoją własną drogę do macierzyństwa i mam nadzieję, że będzie jak najkrótsza. Grunt to nie poddawać się w drodze do celu. ❤️
    A po trzecie - masz rację, czas i wiek działa na Wasza korzyść. Jak to powiedziałby mój ostatni profesor "nie macie noża na gardle". I nie chodzi o to, że macie czas na dziecko - raczej o to, że możecie na spokojnie działać w diagnostyce, naturalnych staraniach itd i to bardzo duży plus. Trzymam za Was kciuki i za Wasz "urodzinowy" prezent 😁

balbina28, rozalaa, SandraH.97, Spencer, Bialeekk lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • balbina28 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia111 wrote:
    balbina28 swędzący sutek made my day 🤣
    Widzę, że ktoś tu się mocno nakręca…
    Ja dzisiaj mam 1 dpo, tempka wzrosła, więc zaczynamy festiwal wypatrywania objawów 😂 W tym sezonie dodatkowo mierzę tempkę, więc będzie więcej wskaźników do analizy niż swędzące sutki 🤪❤️🤞🏻

No to doskonale! Zapraszam na wspólne wyszukiwanie sobie objawów 🤗 ale przysięgam jeszcze zaczęły mnie piec dzisiaj te sutki! i już wzdłuż i wszerz rozczytałam forum o te sutki właśnie :D

Ale nie chcę się z nimi aż tak nakręcać, bo o ile dobrze pamiętam Białek ostatnio też miała ten objaw i biel :(

Właśnie! ktoś ostatnio pytał o wyszukiwarkę na forum - ona jest ale tylko na kompie :) i działa tak średnio muszę powiedzieć 🙃

😺31 lat
    🍀starania od 12/2022
    ⚡️endometrioza, cechy adenomiozy

03.2023 💔 cb
    07.2023 💔 cp

15.07.24 -> histero
  • balbina28 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2023, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    O matko też tak zawsze robię 😂 nic mnie tak nie pociesza jak cukier 😂

Ooo laski, a ja to w drugą stronę, wszystkie smutki topię w lay'sach 🤣 tzn. odkąd się zdrowo odżywiam to wcinam tylko jak dostanę okres, "za karę" dla organizmu, że nie zaszedł w ciążę xDDD

JaMiNi, rozalaa, Lipcowa, bialy_wilczek, Beezi, Biedronka@ lubią tę wiadomość

😺31 lat
    🍀starania od 12/2022
    ⚡️endometrioza, cechy adenomiozy

03.2023 💔 cb
    07.2023 💔 cp

15.07.24 -> histero
  • malutka203 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    Dziewczyny… wybaczcie, że tak długo nie dawałam znać😞
    Musiałam trochę sobie popłakać i zjeść maka na pocieszenie😒
    Na początku napiszę, że wizyta i cała klinika pełna profeska! Doktor był przemiły i bardzo pomocny💜
    Niestety nic nie poszło po mojej myśli…
    Okazało się, że owulacji wcale nadal nie było, jest bardzo duży pęcherzyk na prawym jajniku, wszystko wskazuje na to, że jestem przed owulacją- do 3 dni na pewno wystąpi.
    (Od 11dc mam ciągle płodny śluz i „objawy” owulacji, teraz już jestem w 19dc)
    Zaniepokoiło go to, że mimo w miarę regularnych cykli mam je strasznie rozjechane, oraz wyniki moich niektórych badań są do dupy
    (Po odstawieniu anty niby cykle były regularne, ale owulacja co cykl to inny dzień i z miesiąca na miesiąc zaczęły się wydłużać te cykle)
    Poza tym to Oba jajniki wyglądają dobrze, macica, endo itp również- wizualnie nie ma podstaw do niepokoju.
    Zrobiliśmy podstawowe badania; cytologię itp
    Dostałam leki stymulujące jajniki do pracy oraz dalszy plan działania.
    Podjęliśmy decyzję, że jeśli nie uda nam się zajść w ciąże do maja, to stary ma udać się na badania nasienia i do lekarza, po badaniu nasienia umawiamy wizytę i będziemy kombinować co dalej.
    Od jutra wprowadzamy też ultra zdrową dietę, bierzemy się za naturalne podbijanie „witalności”.
    Kończymy ze śmieciowymi przekąskami, wieczorami z netflixem tylko ruszamy tyłki i robimy wszystko by się jednak udało.❤️

Ja wiem, że wcale nie jest dla niektórych z was straszne co napisałam i, że niektóre osoby mają gorzej, ale ja szczerze się trochę podłamałam🙄
    Mam dopiero 22 lata, a wcale nie jest mi łatwiej zajść w ciąże. Wiem, że mamy dużo czasu jeszcze, ale skoro teraz nie wychodzi to trzeba działać w tym kierunku😐
    Kupiłam po drodze oczywiście owulaki i będę łapać piczora- zostałam do tego zmuszona😅
    Pojebany cykl🥲🤣

Edit: wychodzi na to, że te dwa cykle odpuszczające wcale nie wyszły nam na dobre.

Białek, kochana, wiem, że to marne pocieszenie, ale przynajmniej macie jakiś plan działania na najbliższy czas! 🙂 mogłaś przecież trafić na lekarza, który stwierdziłby, że przecież wszystko jest ok, skoro masz naturalne owulacje (nieważne w którym dniu cyklu) i żr macie starać się dalej, bo przecież niewielu zdrowym parom udaje się od razu. A on jednak się przejął, wyznaczył plan działania, więc wierzę, że krok po kroku będziecie dążyć do upragnionego celu 😊 taki lekarz to czasami naprawdę połowa sukcesu 🙂 a tymczasem trzymam kciuki, aby nadchodząca owulka była baaardzo owocna 🤞🤞🤞❤️❤️❤️ bierz chłopa w obroty i do dzieła 🔥💪

Bialeekk lubi tę wiadomość

32 lata
    03.2019 - Lenka ❤️
    27.04 - ⏸️
    2.05 - beta 2299,6
    24.05 - 3 serduszka 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
    21.08 - 331g, 359g i 344g maluszków 💙💙💙
    4.09 - wizyta

preg.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbina28 wrote:
    Ooo laski, a ja to w drugą stronę, wszystkie smutki topię w lay'sach 🤣 tzn. odkąd się zdrowo odżywiam to wcinam tylko jak dostanę okres, "za karę" dla organizmu, że nie zaszedł w ciążę xDDD

O ja bardzo podobnie, bo "obrażam się", że nie jestem w ciąży i wtedy zajadam te tłuściochy i czasami nawet piwem popijam o! 😁🤣

balbina28, bialy_wilczek lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Elenaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialek kochana nie przejmuj się za wczasu 🥰 nie wiem czy cie to pocieszy ale jestem parę lat starsza od ciebie i ja w twoim wieku nie myślałam jeszcze o bobasku ani chwilę bo wiedziałam że jeszcze mam czas na bycie mamą 😃 mnie też straszyli dluuugo ze zajde w ciążę a do szkoły chodziłam jeszcze i jedni nawet mówili że dotrzymam tradycji w rodzinie bo urodzę dziecko w wieku 18 lat albo wcześniej a tu się pomylili wszyscy bo jako jedyna w rodzinie nie urodziłam dziecka w wieku 16-18 lat taki zong 😂 moja mamą osobiście pisala ze mną maturę a kilka miesięcy później się urodziłam 🤣🤣

Ale nie ważne ile kto ma lat, jak długo sie stara czy coś, ważne żeby mieć plan i kogos obok siebie wsparcie i zrozumienie drugiego człowieka bo to serio pomaga. Czasem jest dobrze się wypłakać i nie zwracać uwagi co kto powie bo ten ktoś nie wie co się dzieje u ciebie i jaki masz problem ❤️ tulę ciebie mocno kochana tak samo mocno trzymam za was kciuki żeby następny miesiąc był dla was tym szczęśliwym ❤️🫂

Andzia93, Bialeekk lubią tę wiadomość

24 👩🏼‍🌾 | 30 👨🏻‍🌾
    Badania ✅️

👩🏼‍🤝‍👨🏽05.2017

💍09.2020

💒03.2022

Starania od 09.2022

02.03 - ⏸️❤️
    07.11.23 - Wiktor 🤱🏼 54cm, 3340g 🥰

age.png
  • Elenaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa dziewczyny do was też wydzwaniają te spamuwy z różnymi ofertami itd ? 😡Kurna kiedys któryś raz z kolei o 21 ktoś dzwonił No ci ludzie wszyscy poglupieli 🤬

24 👩🏼‍🌾 | 30 👨🏻‍🌾
    Badania ✅️

👩🏼‍🤝‍👨🏽05.2017

💍09.2020

💒03.2022

Starania od 09.2022

02.03 - ⏸️❤️
    07.11.23 - Wiktor 🤱🏼 54cm, 3340g 🥰

age.png
  • Natosia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    Dziewczyny… wybaczcie, że tak długo nie dawałam znać😞
    Musiałam trochę sobie popłakać i zjeść maka na pocieszenie😒
    Na początku napiszę, że wizyta i cała klinika pełna profeska! Doktor był przemiły i bardzo pomocny💜
    Niestety nic nie poszło po mojej myśli…
    Okazało się, że owulacji wcale nadal nie było, jest bardzo duży pęcherzyk na prawym jajniku, wszystko wskazuje na to, że jestem przed owulacją- do 3 dni na pewno wystąpi.
    (Od 11dc mam ciągle płodny śluz i „objawy” owulacji, teraz już jestem w 19dc)
    Zaniepokoiło go to, że mimo w miarę regularnych cykli mam je strasznie rozjechane, oraz wyniki moich niektórych badań są do dupy
    (Po odstawieniu anty niby cykle były regularne, ale owulacja co cykl to inny dzień i z miesiąca na miesiąc zaczęły się wydłużać te cykle)
    Poza tym to Oba jajniki wyglądają dobrze, macica, endo itp również- wizualnie nie ma podstaw do niepokoju.
    Zrobiliśmy podstawowe badania; cytologię itp
    Dostałam leki stymulujące jajniki do pracy oraz dalszy plan działania.
    Podjęliśmy decyzję, że jeśli nie uda nam się zajść w ciąże do maja, to stary ma udać się na badania nasienia i do lekarza, po badaniu nasienia umawiamy wizytę i będziemy kombinować co dalej.
    Od jutra wprowadzamy też ultra zdrową dietę, bierzemy się za naturalne podbijanie „witalności”.
    Kończymy ze śmieciowymi przekąskami, wieczorami z netflixem tylko ruszamy tyłki i robimy wszystko by się jednak udało.❤️

Ja wiem, że wcale nie jest dla niektórych z was straszne co napisałam i, że niektóre osoby mają gorzej, ale ja szczerze się trochę podłamałam🙄
    Mam dopiero 22 lata, a wcale nie jest mi łatwiej zajść w ciąże. Wiem, że mamy dużo czasu jeszcze, ale skoro teraz nie wychodzi to trzeba działać w tym kierunku😐
    Kupiłam po drodze oczywiście owulaki i będę łapać piczora- zostałam do tego zmuszona😅
    Pojebany cykl🥲🤣

Edit: wychodzi na to, że te dwa cykle odpuszczające wcale nie wyszły nam na dobre.

kochana ale popatrz na to tak - po płaczu poczujesz się spokojniejsza,że COŚ już wiesz, że jesteście pod opieką i macie plan działania. To bardzo dobrze, duży progres! Sikaj i pokazuj nam tu pika:)

2015/2016 - 2x cb, 1x cp

Nasze czwarte szczęście:)))
    14.03- ⏸
    15.03- beta 53,09 prog- 26,81
    17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
    20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
    24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
    06.04- 1 cm i jest ❤
    27.04- 3,5 cm dzidziola:))
    16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
    10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
    15.09- malutka ma 1100 g:)
    10.11- Marysia na świecie:)

"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."

age.png
  • Kasia111 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbina28 wrote:
    No to doskonale! Zapraszam na wspólne wyszukiwanie sobie objawów 🤗 ale przysięgam jeszcze zaczęły mnie piec dzisiaj te sutki! i już wzdłuż i wszerz rozczytałam forum o te sutki właśnie :D

Ale nie chcę się z nimi aż tak nakręcać, bo o ile dobrze pamiętam Białek ostatnio też miała ten objaw i biel :(

Właśnie! ktoś ostatnio pytał o wyszukiwarkę na forum - ona jest ale tylko na kompie :) i działa tak średnio muszę powiedzieć 🙃

Mnie często swędzą piersi podczas owulacji lub przed okresem, obawiam się że nie ma jednoznacznych ciążowych objawów przed ok. 20 dpo 😅
    Wszystko jednakowo może wskazywać na 🙈 lub 🤰🏻
    Niemniej kto nam zabroni się podniecać.. 😜

balbina28, rozalaa lubią tę wiadomość

1️⃣4️⃣cs

12.02. ⏸️ beta 10,7 ❤️
    14.02. beta 68 🎊
    16.02. beta 244

age.png
  • Bella_89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk na pocieszenie Ci powiem, że to super, że masz owulacje, że znalazłaś fajnego lekarza, wszystko powoli się ułoży🙂 jeśli brałaś anty przez dłuższy czas to organizm też potrzebuje czasu na wyregulowanie(ja czekałam 1,5 roku😬). Tak jak dziewczyny wcześniej pisały, to że jesteś młoda nie znaczy, że nie możesz się załamać. Coś stoi na drodze do Twoich marzeń, masz prawo być zła, smutna i załamana. Masz już plan działania, teraz ruszycie z kopyta❤️

Kasia111, Bialeekk lubią tę wiadomość

• Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie🥺🥺❤️
    Będziecie matkami chrzestnymi naszego sukcesu🥺
    Uwielbiam was i życzę każdej z osobna żebyście prędko ujrzały wymarzone kropki!!!💚💚💚💚

Kasia111, SandraH.97, balbina28, malutka203, rozalaa, Elenaa, Niaha, Lipcowa, Abietis, Bella_89 lubią tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
    🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
    🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
    🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
    NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktorek chyba jednak miał racje🤓
    Kupiłam jakieś beznadziejne testy i ani jedna krecha się nie pojawiła , ale na szczęście miałam jeszcze w zanadrzu kilka facellaków😅

Pierwszy sik i proszę bardzo🙆🏽‍♀️
    Jeszcze wstrzymuje się z powiedzeniem, że to piczor, bo owu według doktora „tak do 3 dni” 😅🤣
    My ze starym już oczywiście podziałalismy…🥳
    38fc052e1aae.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2023, 19:46

Niemampomyslunanick, SandraH.97, Paucia, Arieen, balbina28, malutka203, WonderWoman, rozalaa, Niaha, Lipcowa, Beezi, .aś., Niezapominajka95, gattina, GlamAnonimRe, Bella_89 lubią tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Niemampomyslunanick Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bialeek Słońce Ty moje! Będzie dobrze ❤️! Na szczęście poszłaś do lekarza akurat przed owulacją, więc przynajmniej wiesz, że cykl nie będzie jedną wielką niewiadomą, tylko po prostu musicie wskoczyć pod kocyk jeszcze przez te parę dni 😁! Może akurat taki pokręcony cykl będzie szczęśliwy ❤️! A nawet jeśli nie to macie super plan działania, wiecie co możecie zrobić dalej, a ja trzymam za Was nieustannie kciuki 🤗!

@Beezi co do tego, że mam w sobie dużo spokoju - na pewno mam teraz w sobie dużo pokory. Bo wiesz, jak zaszłam w ciążę to myślałam, że już będzie wszystko ok, udało nam się w miarę szybko, obydwoje jesteśmy zdrowi... A tu takie coś. To było jak zderzenie się ze ścianą. Dlatego teraz wiem, że nic nie jest pewne, niczego nie zrobi się na siłę, a niepotrzebne doszukiwanie się czegoś to tylko większy stres. Tak naprawdę nie mamy na to wpływu, to że będziemy wyszukiwać sobie objawy czy sikać 5 razy dziennie na testy... Od tego nie zajdziemy w ciążę, a tylko będziemy się niepotrzebnie nakręcać 🙃.
    A co jeszcze do mojego spokoju - sama mam w sobie lekką panikę w obydwie strony - co to będzie jeśli się w tym cyklu nie uda, a co to będzie jeśli się uda. Te myśli już zawsze będą ze mną, ale czekam cierpliwie na prognozowany dzień okresu, zobaczymy co tam wyjdzie 😊. I jeśli masz być prowadzącą w kwietniu to mam nadzieję, że i mi i sobie przyniesiesz szczęście ❤️!

@SandraH przytulam Cię mocno 🤗. Wiem jak taki stan zawieszenia może dobijać, ani w jedną ani w drugą stronę, a przecież już mogłoby się coś zadziać... Wytrzymaj jeszcze trochę i później już jakoś pójdzie 😊.

SandraH.97, Bialeekk, Beezi lubią tę wiadomość

👩32 &🧔38

03 grudnia 2022 - ⏸️
    16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔

20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
    21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

age.png

Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
    12 listopada 2024 - ⏸️
    13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
    16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
    23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞

Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄

preg.png
  • Avelinee Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2023, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Patisonek, w takim razie oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży!

Incognitka, też mi bardziej te wyniki wyglądają na niedobór B12, MCV w górnej granicy mogą na to wskazywać. Ale do anemii to jeszcze spory kawałek :)

Angelka, przyrosty na tym etapie takie są, raz mniej, raz więcej, powyżej 1000 beta może już zwalniać. Trzymamy kciuki za wizytę

Niemampomyslunanic, po powrocie do starań bije od Ciebie niesamowity spokój <3

W takim razie w następnym tygodniu będziemy mocno trzymać kciuki za wszystkie wizyty!

Nieśmiało też rzucę, że zgodnie z obietnicą powoli zaczynam zbierać propozycje na tytuł wątku kwietniowego, w poniedziałek uruchamiam ankietę. :)

To i ja podrzucę propozycje 😆
    W kwietniu miłości szaleństwo, w Styczniu będzie z nami wymarzone maleństwo ❤
    Kwiecień przyniesie nowinę nową, w Styczniu przytulę małe bobo ❤
    Wielkanoc minie w mig, w Styczniu będzie mały smyk ❤

malutka203, Lipcowa, Beezi lubią tę wiadomość

01.12 👫

06.22 💒

11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔

03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
    04.23 cb 💔
    06.23 ⏸💙

👩30 👨32
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Niemampomyslunanick jejku dziękuje kochana!❤️
    Przepraszam, że się wykruszyłam z naszego testowania, ale ty wiesz!🤞🏽🥺❤️ Daj czadu!💚

Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Niemampomyslunanick Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    @Niemampomyslunanick jejku dziękuje kochana!❤️
    Przepraszam, że się wykruszyłam z naszego testowania, ale ty wiesz!🤞🏽🥺❤️ Daj czadu!💚

Spokojnie! Mam nadzieję, że w kwietniu będziemy wymieniać się zdjęciami USG Maluszków 🥰!

👩32 &🧔38

03 grudnia 2022 - ⏸️
    16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔

20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
    21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

age.png

Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
    12 listopada 2024 - ⏸️
    13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
    16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
    23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG 3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞

Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄

preg.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elenaa wrote:
    Kuwa dziewczyny do was też wydzwaniają te spamuwy z różnymi ofertami itd ? 😡Kurna kiedys któryś raz z kolei o 21 ktoś dzwonił No ci ludzie wszyscy poglupieli 🤬

Tak!!! Matko, nerwicy dostawałam🤬

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemampomyslunanick wrote:
    Spokojnie! Mam nadzieję, że w kwietniu będziemy wymieniać się zdjęciami USG Maluszków 🥰!

🤞🏽❤️❤️🍀☀️

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
  • Natosia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    Kochana🥺 niestety od dwóch miesięcy nie mieszkam już w Polsce, ale dziękuje bardzo!💜
    a w tej Twojej klinice są polskojęzyczni lekarze, czy wszyscy napierniczają po szkocku?:D

2015/2016 - 2x cb, 1x cp

Nasze czwarte szczęście:)))
    14.03- ⏸
    15.03- beta 53,09 prog- 26,81
    17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
    20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
    24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
    06.04- 1 cm i jest ❤
    27.04- 3,5 cm dzidziola:))
    16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
    10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
    15.09- malutka ma 1100 g:)
    10.11- Marysia na świecie:)

"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."

age.png
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 23 marca 2023, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natosia wrote:
    a w tej Twojej klinice są polskojęzyczni lekarze, czy wszyscy napierniczają po szkocku?:D

Jeden jest tylko! I właśnie na niego trafiłam😃
    A tak to w tej klinice wszyscy po angielsku i niemiecku gadają😆

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
    🍼 28.06- obrażony Niko😂
    🍼12.08- wizyta 🥰

preg.png
‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ