🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję 🐒, rozpoczynamy 12cykl, teraz chyba niestarań.
Dziękuję Rozala, marzec był ciężki, ale też niesamowity. Byłaś cudowną prowadzącą, cierpliwą i wspierającą. Mam nadzieję, że klątwa szybko Cię dopadnie, obym już w kwietniu mogła wpisać Ci 🤰 ✊🍀
Widzimy się na kwietniowym ❤️rozalaa, Rica lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
rozalaa wrote:🥹🥹🥹 Kochane jesteście ❤️ jestem ogromnie dumna z tego, że mogłam Wam wpisać te brzuchy ❤️
Lipcowa zdrowiej szybciutko ❤️rozalaa, Rica, Incognitka lubią tę wiadomość
-
san95 wrote:Taki niski poziom tez oznacza owulacje? 🙈
Ja w szczęśliwym cyklu miałam proga 10 w tym samym dpo jakoś 😃😃 i to starczyłorozalaa lubi tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Lipcowa wrote:Haha niestety to nie te wymarzone dwie kreski 🤭
Ale jeśli się uda to "syn" wejdzie z przytupem 😅
Też jeszcze wierzę w naturę ale dla przezorności wyhaczyłam dofinansowanie do in vitro i zapisałam się razem z Mężem 💪🏻 może to właśnie ta droga jest Nam pisana po wymarzony cud 🍀Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Arieen wrote:Dziewczyny w ciąży, zostaniecie tu na wątku? 🙂
Arieen lubi tę wiadomość
-
Abietis wrote:Chyba tak
Ja wczoraj byłam na wizycie, widziałam pęcherzyknastępna za 2 tygodnie, tuż po świętach, mam nadzieję na serduszko 😃
Było pytanie o ból brzucha, od początku bolało mnie z prawej strony, mam często wzdety brzuch. Czasem dodatkowo zdarzą się skurcze podbrzusza. Biorę magnez, na samym początku też nospe -
Tutaj napewno będę się z wami dzieliła moimi rozterkami, może wpadnie kropek jutro 🥰 a na kwietniowym będę trzymać kciuki i rozsyłać wiruski 😊 No i nie mogę przepuścić okazji siedzenia pod kibelkiem u siesiepy 🤞🏼🤣
Arieen lubi tę wiadomość
-
Beezi nie lubię za małpiszona, ale lubię za wspólną kwietniową przygodę 🥰
Beezi lubi tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 🤞🍀🤞🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Rozalka dziękuję za prowadzenie wątku, super prowadząca z Ciebie 😁
Dziewczyny brzuchatki życzę Wam nudnych ciąż 🤞🏻rozalaa, Arieen, .aś., Incognitka lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Zachęcam do zostania tu wszystkie brzuchatki 😊 Natosia się tu Wami zaopiekuje pięknie, znacie się już, będzie fajnie 🤗 Będę zaglądać, jako ciocia i obserwować jak kropki zamieniają się w krewety, dzidziutki i dzidziony 😍
JaMiNi, Arieen, Spencer, Natosia, .aś., Beezi, Incognitka lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
3.02 FET❄️5bb👎
Kwa ale się wzruszyłam 🥹🥹🥹🥹
JaMiNi, Elenaa, MałaStokrotka lubią tę wiadomość
👩 29
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
3.02 FET❄️5bb👎
nick nieaktualnyElenaa wrote:Ja będę trochę tu i trochę w kwietniowym wątku a co mi tam 😃
Ale pisać to chyba nie bo już starania zakończone 😉 Teraz chętnie popisze z wami o ciążowych przygodach 😅 -
Arieen wrote:Ja kwietniówki będę podgladac kto dostał piękna odznakę brzuszka na liście 😄
Ale pisać to chyba nie bo już starania zakończone 😉 Teraz chętnie popisze z wami o ciążowych przygodach 😅 -
Przeglądałam na szybko ciążowe wątki w szczególności I trymestr ale chyba nie wiedzę nic nowego ciekawego dla siebie albo źle patrzylam🤣 dziewczyny które tam.zagladaja poradźcie coś 🤷🏼♀️
-
nick nieaktualny
-
Elenaa wrote:Przeglądałam na szybko ciążowe wątki w szczególności I trymestr ale chyba nie wiedzę nic nowego ciekawego dla siebie albo źle patrzylam🤣 dziewczyny które tam.zagladaja poradźcie coś 🤷🏼♀️
Początek grudnia -
Elenaa wrote:Przeglądałam na szybko ciążowe wątki w szczególności I trymestr ale chyba nie wiedzę nic nowego ciekawego dla siebie albo źle patrzylam🤣 dziewczyny które tam.zagladaja poradźcie coś 🤷🏼♀️
-
rozalaa wrote:Zachęcam do zostania tu wszystkie brzuchatki 😊 Natosia się tu Wami zaopiekuje pięknie, znacie się już, będzie fajnie 🤗 Będę zaglądać, jako ciocia i obserwować jak kropki zamieniają się w krewety, dzidziutki i dzidziony 😍
Rozalaa ja też chce Ci bardzo podziękować, za prowadzenie wątku. Jestem mega szczęśliwa, że Ty wpisałaś mi brzucha 😁 oby klątwa prowadzącej dopadła Cię jak najszybciej 🤞🍀 będę czatować pod kibelkiem!
Ja zostaje tu na wątku jeśli na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok. A skoro Natosia zostaje honorową, brzuchatą prowadzącą to tym bardziej 😁Oczywiście planuje zaglądać na kwietniowy wątek i trzymać kciuki za wszystkie dziewczyny 🤞
rozalaa, Arieen, Natosia, Paucia, Beezi lubią tę wiadomość