🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrząc na samą temperaturę to raczej bezowulacyjnyStaaraczkaaa wrote:Ja mam pytanie do bardziej doświadczonych co do obserwacji temperatury w cyklu.
https://ibb.co/Phv850H
Rozumiem, że cykl bezowulacyjny? Ale mimo tego okres może pojawić się "w terminie"?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ja dzisiaj strzeliłam owulaka błędnie więc piczor był wczoraj. W nocy budziły mnie bóle podbrzusza dzisiaj nic nie boli więc po owu... Oczywiście piękna owu bez męża więc mogę się tylko wkurzac*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
Staaraczkaaa wrote:Ja nie ogarniam, 26 dc a śluz jak owulacyjny się robi ...
Hmm może masz późne owulki jak ja, ja bym poszla na twoim miejscu na monit sprawdzić czy cos się szykuje 😃 -
Staaraczkaaa wrote:Ja mam pytanie do bardziej doświadczonych co do obserwacji temperatury w cyklu.
https://ibb.co/Phv850H
Rozumiem, że cykl bezowulacyjny? Ale mimo tego okres może pojawić się "w terminie"?
Ja niestety przy bezowulacyjnych bez dupka okresu nie dostaję 😕 ale każdy organizm jest inny 🙂 na kiedy masz termin 🐒? -
nick nieaktualny
-
Chyba nic takiego nie czułam, dopiero po teście zaczął mnie boleć brzuch jak na @ i cycki zrobiły się twardesan95 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno pytanko do 🤰🏻czy odczuwałyście jakoś implantację? Ból podbrzusza jak na okres np?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze miałam dzień bólu brzucha okresowy i kręgosłupa. Do tego samopoczucie jak na chorobę.san95 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno pytanko do 🤰🏻czy odczuwałyście jakoś implantację? Ból podbrzusza jak na okres np?19.04.25 r. 21 dc ⏸️
26.04.25 r. 28 dc beta 520 💙
04.01.24 r. 👶38t5d CC Marcelina 🩷
👩 40 l 🧑 48 l
Luty'25 💔 cb 5 tc
Sierpień'24 💔 puste jajo łyżeczkowanie
Styczeń'23 💔 cb 6 tc
Marzec '22 💔 7/9 tc łyżeczkowanie
Styczeń '22 💔 cb 5 tc
Grudzień '21💔 9/10 tc łyżeczkowanie
Luty/marzec'23- szczepienie limfocytami partnera.
Maj'23- szczepienie limfocytami partnera w 7 tc.
Marzec'25- szczepienie limfocytami partnera.
Maj'25 szczepienie limfocytami partnera w 8 tc.

-
Dziewczyny odkryłam nowy objaw😂 ciągnie mnie w podbrzuszu tak od pipi do pępka prawie to chyba znak że macica się powiększa ? 😃
-
Mam to samo prawie tylko ja jak za długo stoję to momentalnie chce mi się siku 😂Arieen wrote:Dobra z objawów ciąży to jeszcze nie mogę za długo stać.. właśnie miałam takie stojące spotkanie biznesowe i wymiękam. No będę musiała powiedzieć w pracy po wizycie, nie mam wyjścia.
Z mężem też zdecydowaliśmy się powiedzieć teściom w domu po wizycie, mam nadzieję tylko ze moja "kochana" tesciowa nie wypapla wszystkim do okoła...bo jak wypapla to marny jej lossss 😊 -
Staraaczkaa może jeszcze coś się zadzieje skoro ten śluz się pojawił ☺️
SandraH życzę Ci żeby za chwileczkę jakaś dziewczyna wpisała Ci brzuszek na całe 9 miesięcy 😍4 rok starań o pierwsze 👶
👩 29 | 🧔 30 |
AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02❄️5bb 👎
FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
FET 21.07❄️2x4cc 👎
FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
Został 1 ❄️
Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie. -
A ile dpo u ciebie ?san95 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno pytanko do 🤰🏻czy odczuwałyście jakoś implantację? Ból podbrzusza jak na okres np?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2023, 14:57
-
nick nieaktualny
-
Elenaa wrote:Chyba nic takiego nie czułam, dopiero po teście zaczął mnie boleć brzuch jak na @ i cycki zrobiły się twarde
Ja tak jak Elenaa w sumie zero podejrzanych objawów do dnia testu. Czułam brzuch i cycki, ale tak jak zawsze przed okresem. Po prostu myślałam, że małpa idzie 🤷♀️ -
Staaraczkaaa wrote:Teoretycznie jakieś 6-10 dni

Cierpliwości w takim razie. Obserwuj śluz, mierz dalej tempkę, może owulka jeszcze będzie? 😊 -
nick nieaktualny