🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie znowu stres. Wyszło mi dodatnie igm toksoplazmozy, ale wcześniej tez wysoka awidnosc (co świadczy niby o dawnym przebyciu choroby) więc nie wiem czy to zakażenie w trakcie czy przed ciążą.. Ginka mi skomentowała wynik, żebym się udała do lekarza od chorób zakaźnych. Mam wizytę w sobotę może się dowiem. Powiem wam, że się popłakałam 😞
-
Arieen wrote:U mnie znowu stres. Wyszło mi dodatnie igm toksoplazmozy, ale wcześniej tez wysoka awidnosc (co świadczy niby o dawnym przebyciu choroby) więc nie wiem czy to zakażenie w trakcie czy przed ciążą.. Ginka mi skomentowała wynik, żebym się udała do lekarza od chorób zakaźnych. Mam wizytę w sobotę może się dowiem. Powiem wam, że się popłakałam 😞
Ja z tego wszystkiego zapomniałam się umówić do diabetologa 🙈 i nawet nie wiem o których godzinach mam te wizyty co się umówiłam na nie 😮💨🙈Arieen lubi tę wiadomość
-
No nadszedł czas na powiedzenie w domu teściom... 🙄
Powiem wam że nie lubię takich sytuacji, wgl nie lubię składania życzeń bo czasem to takie sztuczne jest 😅 i trzeba się całować że wszystkimi po 3 razy 🤣 jak był covid to było dobrze bo się mówiło że wirus i nie wolno się całować 🤣🙈 -
Jestem ❤️ mężu zabrał mnie do maczka ❤️
Według położnej jutro powinnam wchodzić w 7 tydzień (według ostatniej miesiączki), natomiast według lekarza ciąża jest mlodsza-5 tydzień.
Za tydzień kolejna wizyta i mam mieć założoną kartę ciąży 🥰
Na USG nic kompletnie nie widziałam 😜
Może za tydzień coś się pokaże ☺️
Zdjęcia niestety nie mam 😌rozalaa, Elenaa, Paucia, Spencer, .aś., malutka203 lubią tę wiadomość
04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Elenaa wrote:No nadszedł czas na powiedzenie w domu teściom... 🙄
Powiem wam że nie lubię takich sytuacji, wgl nie lubię składania życzeń bo czasem to takie sztuczne jest 😅 i trzeba się całować że wszystkimi po 3 razy 🤣 jak był covid to było dobrze bo się mówiło że wirus i nie wolno się całować 🤣🙈 -
Incognitka wrote:Jestem ❤️ mężu zabrał mnie do maczka ❤️
Według położnej jutro powinnam wchodzić w 7 tydzień (według ostatniej miesiączki), natomiast według lekarza ciąża jest mlodsza-5 tydzień.
Zdjęcia niestety nie mam 😌 -
JaMiNi wrote:A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ? Super ze wizyta udana 😍04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:17 latego
-
Hej dziewczyny
trochę mnie tu nie było.
Ale wszystko u nas okej!
Miałam trudny czas, ciągnąca się grypa w całej rodzinie, dopadły mnie do tego straszne mdłości. Moje ciążowe samopoczucie jest fatalne, jeszcze tak złej ciąży nie miałam. Ale lekarz pociesza, że to dobrze wróży
Moja larwa przetrwała krwotok, przetrwała tydzień ciężkiej grypy z gorączką, we wtorek na usg miała już 10mm i serduszko pięknie bije.
Co jak co, ale to dziecko jest naprawdę uparte i waleczne.
Gratuluje Wam wszystkim pozytywnych testów, nie jestem w stanie Was nadrobic i każdej z osobna gratulować, więc wybaczcie mi błagam ten hurt 🙏❤️
Cieszę sie, że ten marzec był taki obfity i dobry dla nas.
Mam nadzieje, trzymam kciuki, że z zagnieżdżonymi już fasolkami wszystko będzie dobrze, a te niezafasolkowane szturmem podbiją kwiecień.
Przytulam Was mocno!Bella_89, rozalaa, agentka93, Arieen, MałaStokrotka, Kasia111, Avelinee, Elenaa, Amunicja, Niesia90, Spencer, bialy_wilczek, .aś., malutka203 lubią tę wiadomość
-
U mnie wielki stres po badaniu. Nie widziałam ❤️, zarodek ma 0,44cm, 6+2tc, teoretycznie powinno być już serduszko. Jestem strasznie rozbita, nie mogę sobie zająć myśli 😔 wiem że w gabinecie na NFZ to ten sprzęt nie jest najlepszy, ale strasznie się martwię. Próbuje się umówić prywatnie do pani dr która prowadziła poprzednią ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2023, 18:53
-
Bella_89 wrote:U mnie wielki stres po badaniu. Nie widziałam ❤️, zarodek ma 0,44cm, 6+2tc, teoretycznie powinno być już serduszko. Jestem strasznie rozbita, nie mogę sobie zająć myśli 😔 wiem że w gabinecie na NFZ to ten sprzęt nie jest najlepszy, ale strasznie się martwię. Próbuje się umówić prywatnie do pani dr która prowadziła poprzednią ciążę
Spokojnie, zdarza się, że na początku 6 tc jeszcze nie widać ❤️
Będzie dobrze 🤞🏽15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Arieen wszystko będzie dobrze, umów się do lekarza i postaraj nie panikować 🤗
niemamnicku myślałyśmy tu ostatnio o Tobie, faktycznie cudownie waleczny Kropek 😍 współczuję mdłości 😣
Bella różnie to jest z tym serduszkiem, a na nfz mają sprzęt który pewnie ma ze 30 lat, poczekaj chwilkę, umów się prywatnie do nowoczesnego gabinetu 🤗niemamnicku, Arieen, Kasia111 lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 🤞🍀🤞🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za dobre słowo, już się uspokoiłam. Czekam na wizytę w sobotę w sprawie tokso. A potem na wizytę u gin we wtorek. Więc kilka dni i będzie wiadomo co i jak.
Gratuluje wam wizyt ❤️
Co do serduszka, to faktycznie ono może się pojawić z dnia na dzień więc bez obaw.MałaStokrotka, Elenaa lubią tę wiadomość
-
Incognitka wrote:Jestem ❤️ mężu zabrał mnie do maczka ❤️
Zdjęcia niestety nie mam 😌
Ja już mam założona dzisiaj mi założyła wgl mętlik tam był dzisiaj że szok 🙈 -
nick nieaktualny