🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
rozalaa wrote:Rica hahah ale sytuacja - w 8 tyg, szoook 👀
Scarlett kciukasy za monitoring ✊
Pfry to super informacje, może zapisujemy na testowanko?😄
Amunicja super że jesteś z nami, odzywaj się od czasu do czasu, praca nie zając, tylko zając to zając. Wiersz, mistrzostwo świata! Ląduje na 1 stronie 😍😍😍
.aś. bardzo ładny prog, proszę się tam nie katować czarnymi myślami i cieszyć z owulki 😊
Witaj Olu, fajnie że jesteś, mam nadzieję że szybko ujrzysz wymarzone dwie kreseczki. Myślę, że warto przejść się do gina i zobaczyć co w trawie piszczy. Jeśli chcesz, zobacz 1 post na 1 stronie i może zrób podstawowe badania 🤗 takie plamienia mogą ale nie muszą oznaczać mały bałagan w hormonach 🤗
MerryCherry jeeedziesz Kociaku 🔥🔥🔥
Nawojka92 podczas starań żyjemy zupełnie normalnie😊Oczywiście ja bym się nie czepiała jakiś wyczerpujących totalnie treningów bo organizm musi być w dobrej formie, ale ruch wskazany jak najbardziej 😁
niemamnicku wpisuję brzucha🤰 moje gratulacje, nie mogło być inaczej, super super jeju ale się cieszę 🤗 🤩
Arieen gdzie ta twoja beta ja się pytam, muszę iść na spacer a tu nie ma i nie ma🤨Paucia, Evondita82, Anett93 lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Pfry wrote:Gratulacje dziewczyny pięknych kreseczek 😍 kciuki za bety i za to, żeby pięknie wszystko się rozwijało 🍀🤞
Ja w poczekalni w szpitalu - czekam na drożność 😖
Pewnie jesteś już po. Oby wszystko było dobrze ❤️ -
Lilka1298 wrote:Dla pewności przed pobraniem krwi siknęłam na patyk, a nawet dwa, żeby wiedzieć czy jest sens robić betę, ale jest bielutko, także odpuszczam betę.
Myślę, że za 5 - 6 dni przyjdzie 🐒
5-6 dni do terminu 🐒 to jeszcze chyba za wcześnie na pozytywny test 🙂 wiem, że niektórym wychodziły tak wcześnie, ale masz jeszcze czas 🤞 -
Bialeekk wrote:Wow, wow! Co tu się zadziało😍😍 Gratulacje dziewczynki!! Czekam z niecierpliwością na wasze bety🍀🤞🏽
U mnie zaczęliśmy właśnie 29dc, zero widu i słuchu o małpie, bardzo chciałabym żeby już tak zostało…🥹
Najgorsze jest to, że ja już jestem tak negatywnie nastawiona, że nawet nie przechodzi mi to przez myśl🤦🏽♀️
A iludniowe masz cykle z reguły? Brak 🐒 to dobry znak ❤️ -
Bialeekk wrote:Ja mam zawsze cykle 28-29 dni i są mega regularne- jak w zegarku i wiem kiedy dostanę @.
W dodatku przed samym okresem boli mnie zawsze mega brzuch, a tu nic a nic🤷🏽♀️
Dziś u mnie 29dc, więc wszystko się może zdarzyć 😑
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie! 🤞 -
malutka203 wrote:A iludniowe masz cykle z reguły? Brak 🐒 to dobry znak ❤️
Zawsze jak w zegarku 28-29 i @ jedynie poprzedzają silne bóle podbrzusza, zawsze czuję, że nadejdzie, a teraz nie czuje nic a nic.
Jedynie jakieś ciągniecie w podbrzuszu, ale to nie jest totalnie ten standardowy ból🙄👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
MerryCherry wrote:Jezu dziewczyny! Nie wiem jak stary,ale ja dziś będę musiała sobie zaaplikować "przed " ❤️tabletkę przeciwbólową bo jajnik kłuje mnie aż w prawej nodze😅2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Nowanna wrote:Ja mam znowu pytanko odnośnie miesiączki. Wczoraj była jedna plamka, nie wpisałam w aplikacje. Dzisiaj poszłam sie załatwić i na muszli był śluz, taki już białawy z zabarwieniem lekko bordowo-brązowym (przepraszam za dokładny opis). Czy wy byście wprowadziły miesiączkę na wczoraj i dzisiaj? Czy samo plamienie?
Ostatnio jak wprowadziłam plamienie to mi aplikacja kazała skonsultowac z lekarzem 😒.
Ja bym to podpięła pod plamienie 🤔Nowanna lubi tę wiadomość
-
Cholibka nie było mnie pare godzin a te już tyle stron naklikały... 🙈
Powiedzcie mi czy to normalne że pobolewa mnie brzuch jak na 🐒 ? W sumie to cały czas czuje taki dyskomfort ale czasem się odezwie i raz na 🐒 a raz na owu 🙈 znowu sikam jak najęta cały dzień 🤣
Kurde myślałam zawsze kiedy wkoncu będą te ⏸️ ale nie myślałam o objawach jakie mogą być 🙈🤣 -
nick nieaktualnyNatosia wrote:No ja wczoraj byłam na apapie.Jak ten ból ma zachęcać do rozmnażania niby?dziwnje to matka natura wymyśliła 😅
Dziewczyny czy wiecie może jak to jest z temperaturą? Ostatnie trzy dni niska a dziś rano skok. Ten skok jest przed owulacją, w dzień owulacji czy po? Czy różnie to może być? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 17:05
-
Pfry wrote:Dzięki dziewczyny, mnie już nadzieja opuszcza. Mam ciągłe przeświadczenie, że nie dane nam będzie zostać rodzicami, że przegapiliśmy moment na ciążę...
Mąż twierdzi, że będzie git, mój ginekolog mówi, że na 100% będę w ciąży. Wszyscy tak mówią, a efektów nie ma. Poronienie po drodze... 😢 Nie umiem pozytywnie do tego się odnosić 😒
Nie łam się i głowa do góry! Jak lekarze mówią, że będziesz w ciąży, to będziesz 🙂 tylko musisz trochę zmienić nastawienie. Wiem, że łatwo się mówi. Przed pierwszą ciążą też byłam załamana, bo nawet stymulacje na mnie nie działały, miałam takie kombosy leków, żeby tylko wywołać owulkę, a to i tak była dopiero połowa sukcesu. Ale w końcu się udało 😊 wierzę, że i tobie będzie to dane, tylko może jeszcze teraz nie jest ten czas. A może właśnie jest, bo jak to mówią, po drożności szanse wzrastają 😃 trzymam mocno kciuki ❤️❤️❤️rozalaa, Ally92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elenaa wrote:Siesiepy dobrze cie widzieć ❤️ pamiętaj że obecność przy pracy to też pomóc 😊 jakiś kierownik musi być 🤣
Mam nadzieję że do tej fotki też się dokopiesz, i łapę 🍍
https://ibb.co/XkHTC6Z
Chyba powoli ciemnieje będę testować dalej bo nadal nie wierzę w to co się zadziało 🙈🤣
Dokopałam się. 🤩 Ale nie dokopałam się jeszcze do info kiedy idziesz na betę. 🔥♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
🍍🔥🍍🔥
Dobrze Cię widzieć z druga kreska.
Widziałam jeszcze kreski niemamnicku. Nie znamy się ale gratuluję! 🦄niemamnicku, Arieen lubią tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
nick nieaktualny
-
Siesiepy! Super, że jesteś🥹❤️
siesiepy lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Natosia wrote:O to taki etap jak u nas:)
Ja przeszłam tyyyyle salonów meblowych,ze nie zliczę.I dochodzę do wniosku,ze jestem Ikeowa😅 jakoś tak w większości te meble w salonach meblowych są „za ciężkie” wizualnie lub zbyt nowoczesne.Nie dla mnie
My w sumie nie patrzymy nawet na gotowe zestawy. Jeden zestaw jaki chcemy kupić to chwilowo do salonu (dwie szafki wiszące i RTV które wejdzie nam do sypialni jak będziemy robić meble pod wymiar w salonie - wymarzyliśmy sobie barek taki z ladą narozny, ale w bieli i nowoczesny) a do pokoju jednego aktualnie składanka białych matowych z tego co mi się podoba, potem przerzuce to do gościnnego lub do ewentualnego pokoju dziecka.
Nie będziemy mieć jakoś dużo mebli jak tak sobie myślę. W "komputerowym" mam zaplanowana sofę, regały na planszowki (xD), biurko, coś tam jeszcze, w sypialni dojdzie komoda a tak to wszystko leci w garderobę na wymiar. W przedpokoju stanie szafa przesuwna też na wymiar, w pralni mam już wymyślone same półki + wnęka na suszarkę i pralkę. 😳 W salonie stanie komoda, w kibelkach mam już szafki pod zlewy (też na wymiar bo mieliśmy wymagania specyficzne 🤣), za dużo tam nie wciśniemy już, może jakieś malutkie słupki czy cos, ale ciśnienia nie ma.
Jak sobie myślę to najwięcej wydamy na łóżka, narożniki, sofy. 🙈 Ale to powoli.
Kiedyś pamiętam z rodzicami to tylko się w Ikei obkupowalismy. Kilka moich dziecięcych pokoi było full Ikea (dalej pamiętam bujaka-banana czy wieszaki domki 💕). Ja z reguły większość czasu siedziałam w basenach z kulkami. 😎
Ale fakt, meble skandynawskie są po prostu ładne, a Ikea ma teraz te systemy modułowe choćby do garderoby. Komponenty np. na kuchnię mają takiej samej jakości jak mój magik meblowy (szuflady na bloomie itd.), jedynie samemu sobie skręcasz.
Być może pojadę kiedyś kuknac i zmienimy koncepcje na jakieś meble.rozalaa lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎