🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Elenaa wrote:Haha!
Dziewczyny wychodzę z domu idę sobie spokojnie po warzywka na obiad, wracam a tam :
https://ibb.co/xjdpKx2
Haha no i już wszyscy sąsiedzi będą wiedzieć 🤣 tak mnie rozbawił ten widok że musiałam wam tutaj wstawić żebyście się też pośmiały 🤣Nowanna, Elenaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wychodzę z domu idę sobie spokojnie po warzywka na obiad, wracam a tam :
Haha no i już wszyscy sąsiedzi będą wiedzieć 🤣 tak mnie rozbawił ten widok że musiałam wam tutaj wstawić żebyście się też pośmiały 🤣Elenaa lubi tę wiadomość
-
Haha no i już wszyscy sąsiedzi będą wiedzieć 🤣 tak mnie rozbawił ten widok że musiałam wam tutaj wstawić żebyście się też pośmiały 🤣
Ale czad! 😁😁Elenaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Bialeekk wrote:Dziewczyny…
Niestety jest biel😪
Stary mówi, że jakoś nie ufa temu testowi, a ja oczywiście się katuje tym, że wiedziałam, że fak będzie…ehh wszystkie te objawy to jedynie silniejszy niż zwykle Pms. Mam nadzieję, że reszcie się uda i dziękuję za wsparcie😞❤️❤️🤞🏽🍀
Edit; Razem ze starym dość mocno posmutnieliśmy, fajnie było żyć nadzieją dłużej niż chwila po owulacji🙄
O nie, jak to? 😢 może jeszcze nic straconego? Nie mierzyłaś w tym cyklu tempki ani nic takiego, może po prostu owulka ci się przesunęła i stąd ten negatyw? Czujesz się okresowo? Trzymam kciuki, aby jednak wredna 🐒 nie przyszła ❤️❤️❤️ -
Karina wrote:
Karinka, moim zdaniem trochę za wysokie TSH. Najlepiej jakby było do 1,5
Poza tym widać, że owu była ja w poprzednim cyklu miałam proga prawie 17, a i tak miałam comiesięczne plamienie przez @ także bądź mądry i wiedz, skąd to się bierze )Karina lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Haha no i już wszyscy sąsiedzi będą wiedzieć 🤣 tak mnie rozbawił ten widok że musiałam wam tutaj wstawić żebyście się też pośmiały 🤣
Wooow, bocian Elenaa to bardzo dobry znak dla Ciebie a dzięki temu, że nam go wysłałaś - to również dla nas love it!Elenaa lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
03. 2023 - CB 4t 💔
[/url] -
Bialeekk wrote:Żałuje, że nie zdążę już z wami testować w marcu, jak mi się wszystko poprzesuwało, ale kwiecień jest mojego i starego miesiącem (13 i 17 mamy urodziny). Także mam nadzieję, że prezent do nas idzie niezły😁🤞🏽🙏🏽❤️🍀
Gdzieś kiedyś przeczytałam, że w cyklu urodzinowym kobieta jest najbardziej płodna, więc… 😁😁😁🤞Bialeekk, balbina28, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
AsiaPW wrote:
Jakby coś mi tam majaczyło 🤔kwiatek100 lubi tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Niezapominajka, u mnie chyba tyle samo 😃. Zauważyłam, ze te ceny różnią się na maxa od województw.
Bialek, bardzo mi przykro 😔. Jesteś silną kobietą, fajterką! Dużo się u Ciebie działo ostatnio, przeprowadzka, ząb, stres. Spróbuj się wyciszyć, masz tutaj duże wsparcie w nas ❤️.
Ja Wam powiem dziewczyny, że ja w tym cyklu nie mierze temperatury, nie biore wiesiołka, jedynie co to brałam NAC. Oczywiście w dawkach różnych, w różne dni, raz wzięłam raz nie 🤪.
Dzisiaj 7dc wiec zobaczymy czy ten NAC cokolwiek zdziałał i przyspieszy owu, która zawsze jest 18/19dc.
Niaha, czekam na Twój wynik bety Kochana ❤️.
Dziewczyny, z jakiej części Polski jesteście 😊?
Ja jestem z województwa dolnośląskiego 😁Nowanna lubi tę wiadomość
👩💼 28 lat:
- Hashimoto ( Euthyrox 25)
- Choroba Von Willenbranda ( brak stałych leków)
- LH-3,94
-FSH- 4,77
-PROLAKTYNA - 23, 98
🧔34 lata
- zdrowy
- bardzo aktywny
6 cykli z CLO i Duphastonem nieudanych
7cs (CZERWIEC) - przerwa w stymulacji ---> zmiana lekarza ---> ostra infekcja, wdrożenie leków przerwa do lipca
8cs (LIPIEC) - wyleczona infekcja-nowe suplementy- brak stymulacji ze względu na brak możliwości monitoringu ( urlop lekarza)- własna owulacja
9cs (SIERPIEŃ) - brak stymulacji ze względu na brak dostępnego leku - monitoring 1.08 - cykl bezowulacyjny
23.08 - wypadek rowerowy
4.09- II
11.09- pierwsze USG - 2 mm pęcherzyk ciążowy w macicy
12.09- beta 1819
14.09- beta 3460 - wzrost o 90,2%
02.10 - kolejna wizyta -
Dziś robiłam zalecane badania. Ale dla samej siebie. Jeśli vo będzie z nimi nie tak, to ide do giną. Dziś jestem w 3 albo 4 dc ( kończy mi się miesiaczka) I robiłam testosteron, lh, fsh, prolaktyne i estrogen. Tylko właśnie nie wiem czy w 4 dniu cyklu te można robić te badania, żeby były one miarodajne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 11:31
-
Hach wrote:Dziś robiłam zalecane badania. Ale dla samej siebie. Jeśli vo będzie z nimi nie tak, to ide do giną. Dziś jestem w 3 albo 4 dc ( kończy mi się miesiaczka) I robiłam testosteron, lh, fsh, prolaktyne i estrogen. Tylko właśnie nie wiem czy w 4 dniu cyklu te można robić te badania, żeby były one miarodajne?
Paucia, Hach lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hach wrote:Dziś robiłam zalecane badania. Ale dla samej siebie. Jeśli vo będzie z nimi nie tak, to ide do giną. Dziś jestem w 3 albo 4 dc ( kończy mi się miesiaczka) I robiłam testosteron, lh, fsh, prolaktyne i estrogen. Tylko właśnie nie wiem czy w 4 dniu cyklu te można robić te badania, żeby były one miarodajne?
Mówi się, że powinny być w 3 dniu cyklu, ale zalecają od 3 do 5 dnia, także powinno być okHach lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
03. 2023 - CB 4t 💔
[/url] -
Paucia wrote:Karinka, moim zdaniem trochę za wysokie TSH. Najlepiej jakby było do 1,5
Poza tym widać, że owu była ja w poprzednim cyklu miałam proga prawie 17, a i tak miałam comiesięczne plamienie przez @ także bądź mądry i wiedz, skąd to się bierze )
Dodatkowo pani ginekolog mówi testy be, temperatura be tylko monitoring bo wtedy będzie wiadomo czy trzeba progesteron wprowadzić 🙈 -
.aś. wrote:Bialeekk, no nie przykro mi bardzo, ale wiem, że maluch już stoi za rogiem i czeka, żeby Was zaskoczyć ❤️
Asia, przykro mi bardzo
Dziewczyny, wiecie może czy duphaston podwyższa temperaturę?
Nie podwyższa. Z tego co wiem, to luteina podwyższa, duphaston nie 🙂.aś. lubi tę wiadomość
-
Kinusia_25 wrote:Dzień dobry kochane, niestety ja melduje biel 🤧😞
Idę na bete ponieważ miałam ją powtórzyć po 48h ale raczej czarno to widzę niestety.
Tulę 😢❤️ -
niemamnicku wrote:Ja tez coś widzę na tym teście i dawno bym go rozebrała 😂😂
Rozebrałam, rozebrałam i moim zdaniem nic nie było widać, zrobiłabym zdjęcie ale tak go pomacałam 🤣 że już wgl jakoś inaczej wygląda no i minęło 5h więc już niezbyt aktualny jest.
Zrobię za dwa dni znowu jak małpka nie przyjdzie szczególnie że dziewczyny komentowały mój wykres że możliwe że owulacja była 4 dni później niż aplikacja wyznaczyła.. a wtedy mogliśmy się też nie wstrzelić z ♥️.
Pożyjemy, zobaczymy. Jakoś smutek mi przeszedł, jestem pozytywnie nastawiona 😊
Edit: jak mnie ten bocian ucieszył, no nie mogę 😊♥️
P.S ja jestem z PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 12:02
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
nick nieaktualnyKarina wrote:Właśnie miałam konsultacje online z panią ginekolog i mówi, że owulacja jest. Wyniki wporzadku ale muszę iść znowu do ginekolog po miesiączce jak się wszystko złuszczy żeby sprawdzić czy tam nie ma jakiś gości. Trochę mi ulżyło, a trochę mi to namieszało.
Dodatkowo pani ginekolog mówi testy be, temperatura be tylko monitoring bo wtedy będzie wiadomo czy trzeba progesteron wprowadzić 🙈
Trzymam kciuki za Twój cykl🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 12:04
-
Paucia wrote:O Kochana, w Trójmieście to w ogóle ceny kombo zresztą, jak wszędzie... hahaha, apka oszalała )
Dziewczyny, przypomnijcie mi - kiedy spada temp po owu świadcząca o ewentualnym zagnieżdżeniu ? od kilku dnia miałam 37,1, 37.0 a dziś 36,8 😒
Chyba w okolicy 7 dpo, ale wydaje mi się, że to też może być kwestia indywidualna zależna od organizmu 🤔Paucia lubi tę wiadomość
-
Bielekk bardzo mi przykro, ściskam Cię mocno. Kwiecień będzie Wasz! Może coś w tym jest co malutka203 pisze, ze miesiąc urodzin jest najbardziej płodny. Tak czy siak, będę w to wierzyć bo jutro ja mam urodziny 🤪
Stary ma dla mnie jakąś wyjazdową niespodziankę więc pewnie będzie 🔥 co prawda owulacja powinna byc w dzień kobiet, ale czemu nie zaszaleć skoro okazja jest 😁
Trochę się pochwale. Właśnie wróciłam z badania sonoHSG jajowody mam drożne, więc kolejny powód do świętowania i działania 😉
Edit aaa i zapomniałam dodać (jakby ktoś pytał), że prawie wcale nie bolało. Uczucie jak przed miesiączką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 12:22
MerryCherry, Paucia, Bialeekk, malutka203, Paprota9418, Emka06, Niaha, Beezi, balbina28, rozalaa, Spencer, Akczi, Evondita82 lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Rica wrote:Czy któraś z Was miewa okres z duża ilością ciągnącego się śluzu?
Ja praktycznie w każdym cyklu tak mam, zwłaszcza w pierwszych dniach