🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, poszłam do rosska po maskę do dłoni i nie byłabym sobą, gdybym nie siknęła na patyk w publicznym WC 🫣😂
11 dpo (wedlug ovu, ale kiedy r
Tak naprawde ovu byla - nie wiem), po wypiciu hektolitrów wody, z rozcieńczonego na maksa sika. No i jestem pewna, że widzę cień cienia cienia, ale nie ma szans uchwycić tego na zdjęciu.
Zdążyłam się już nakręcić 🫣MerryCherry, Rzeżucha, rozalaa, Evondita82 lubią tę wiadomość
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Dziewczyny, zaparcia mają związek ze wzrostem progesteronu czy ze spadkiem?😑
Męczą mnie od rana, a zła dietę czy ubogą w błonnik wykluczam🫠👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Lilka1298 wrote:Dziewczyny, poszłam do rosska po maskę do dłoni i nie byłabym sobą, gdybym nie siknęła na patyk w publicznym WC 🫣😂
Tak naprawde ovu byla - nie wiem), po wypiciu hektolitrów wody, z rozcieńczonego na maksa sika. No i jestem pewna, że widzę cień cienia cienia, ale nie ma szans uchwycić tego na zdjęciu.
Zdążyłam się już nakręcić 🫣
Czekamy na teścior!👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny, zaparcia mają związek ze wzrostem progesteronu czy ze spadkiem?😑
Męczą mnie od rana, a zła dietę czy ubogą w błonnik wykluczam🫠 -
Lilka1298 wrote:Dziewczyny, poszłam do rosska po maskę do dłoni i nie byłabym sobą, gdybym nie siknęła na patyk w publicznym WC 🫣😂
Zdążyłam się już nakręcić 🫣
Lilka, sikaj jutro z porannego! Czekamy pod kibelkiem z zaciśniętymi kciukami! ✊✊✊ -
Bialeekk wrote:U mnie też od razu po zakończonym okresie czuje jajniki. Pewnie dlatego, że zaczynają coraz mocniej pracować i przygotowywać się do owu
W moim przypadku jest to taki kłująco/ciągnący ból w podbrzuszu, a przy zbliżającej się owu ból jednostronny
Czyli na początku nie masz określonej strony tego bólu, że tak powiem? 😅 -
Dziewczyny tak poza tematem👋🏻👋🏻
Czeka mnie remont kuchni, wylewki płytki itd... 🙈
Upatrzyłam sobie kuchnie z LeroyMerlin ma któraś kuchnie z tej sieciowki i mogłaby się wypowiedzieć?
Dodam fotkę tej kuchni jak dorwe starego gdzies w zasięgu wzroku 🤣 jestem ciekawa co napiszecie 🤔Nowanna lubi tę wiadomość
-
malutka203 wrote:Czyli na początku nie masz określonej strony tego bólu, że tak powiem? 😅
Tak na początku całe podbrzusze, a dopiero przed samą owu strona z której ma być owu😁malutka203 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
MerryCherry wrote:Chodzi ci o ból owulacyjny ?
Ja głównie odczuwam to jako dość mocne kłucie. Akurat w moim przypadku nie da się tego przegapić. Albo jest krótkie ale mocno bolesne ,albo tak jak wczoraj...mniej bolesne,ale dokuczliwe i trwające kilka godzin.
5 DC to chyba za szybko na bóle jajników,aczkolwiek wszystko zależy od tego jakie masz cykle. Ja w tym cyklu jajniki zaczęłam odczuwać już od 8 DC. Lekkie ciągnięcie, pobolewanie w dole brzucha. Ja mam cykle ponad 30 dniowe,więc jeżeli masz krótsze to jak najbardziej jajniki mogą już zaczynać pracę.
Moje cykle? Moje cykle to porażka 😅 bez leków typu duphaston potrafią ciągnąć się miesiącami, a i tak są bezowulacyjne. Nawet stymulacja często nie przynosi efektów. Zaczęłam ją wczoraj, więc chyba jeszcze nie mogła zacząć działać, chociaż nie wiem. Włączyłam też w tym cyklu NAC, może on coś ruszył? 🤔 mój organizm to jedna wielka zagadka niestety 😂 -
Bialeekk wrote:Tak na początku całe podbrzusze, a dopiero przed samą owu strona z której ma być owu😁
Wielkie dzięki 🙂 -
Nowanna wrote:Niezapominajka, Elena daleko z nad Bałtyku .
Paucia, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Elenaa wrote:Ale cudnie masz ja kocham morze ❤️ choć oscypki też wielbię namiętnie a do Zakopanego mam jakieś 170km 😁
Zazdro tych kilometrów do Zako to miejsce to mój 2 dom bywam tam po 2 razy w roku ale moje 400 km czasami bywa męczące12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
nick nieaktualnymalutka203 wrote:Moje cykle? Moje cykle to porażka 😅 bez leków typu duphaston potrafią ciągnąć się miesiącami, a i tak są bezowulacyjne. Nawet stymulacja często nie przynosi efektów. Zaczęłam ją wczoraj, więc chyba jeszcze nie mogła zacząć działać, chociaż nie wiem. Włączyłam też w tym cyklu NAC, może on coś ruszył? 🤔 mój organizm to jedna wielka zagadka niestety 😂
Wierzę że będzie dobrze , z lekami czy bez🤞❤️malutka203 lubi tę wiadomość
-
Ja obecnie mieszkam na podkarpaciu, tu to nie ma nic ciekawego 😒
A pochodzę z małopolski (jakieś 70km do Zakopanego mam z domu rodzinnego)
Na moim obecnym zadupiu ceny w laboratoriach jak z kosmosu, chociaż to mieścina zabita dechami więc nie ma reguły