🔥Marcujemy się jak kotki 🐈, w grudniu 🎄 będzie maluch słodki 👶🍭
-
WIADOMOŚĆ
-
MP25 wrote:Dziewczyny tule za wszystkie biele. Mamy dzisiaj biały dzień. Ale zima już się kończy i zaraz wkracza wiosna to i biel sobie pójdzie w pi*du
Dziewczyny czy to już piczor?
Jestem w 13 dc, od kiedy się staramy owu była najwcześniej w 16 dc! A w zeszlum cyklu w 24 dniu 😵💫 a mam babski wyjazd na jutro zaplanowany, wiec cimcirimci może być dziś i w niedziele..
Dla mnie to też piczor powodzenia MP25MP25 lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Olya wrote:Ja mieszkam nad morzem, ale ta nasza pogoda nad Bałtykiem to różna… brakuje prawdziwych i gorących lat i śnieżnych zim. Córka dostała pod choinkę sanki i ani razu nie użyła
-
Pasko wrote:Dziewczyny, napisałam do gin, która zlecała mi tsh (2,56) o coś na obniżenie i stwierdziła, ze wyniki są prawidłowe, co sądzicie?
-
Już wyschniety ale pokazała się od razu ❤️ i jak Chłop ma rację że nie ciemnieje ?
EDIT ona była ciemniejsza zaraz po nakropleniu wstawie wam dla porównania z wczoraj
Wczoraj:
Dzisiaj:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 17:13
niemamnicku, Pasko, siesiepy, .aś., Spencer, Paucia, MP25, Domi94, malutka203, Abietis lubią tę wiadomość
-
Elenaa wrote:
Dla mnie ta z dzisiaj jest ciemniejsza, ale też to są dwa różne testy.
Z resztą, umówmy się, jak Pink się wybarwia to jest super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 17:18
Elenaa lubi tę wiadomość
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Pasko wrote:Dziewczyny, napisałam do gin, która zlecała mi tsh (2,56) o coś na obniżenie i stwierdziła, ze wyniki są prawidłowe, co sądzicie?
TSH dla kobiet w wieku rozrodczym nie powinno przekraczać 2. Czym niższe, tym lepiej.
2,5 to trochę za wysoko.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Elenaa wrote:
Nigdy się nie wypowiadam bo nie widzę tych cieni kresek ale tu ewidentnie ciemniejsza według mnie
Elenaa lubi tę wiadomość
-
Tak wiesz chciałam sprawdzić czy prawdziwe te kreski 🤣jak dotąd testowałam na tych z dzisiaj a ten pink to tak dla sprawdzenia jutro i w niedzielę dalej jade na tych BabyWay😊 One trochę zbladły bo już wyschly ale jak Chłop zobaczył ten test z dzisiaj od razu jak zrobilam to chyba uwierzył że nie robię sobie jaj 🤣
Lilka1298 lubi tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:Nigdy się nie wypowiadam bo nie widzę tych cieni kresek ale tu ewidentnie ciemniejsza według mnie
Nie porównuj dwóch różnych testów tylko leć na betę!
Z reszta, w sumie to formalność, przecież widać ciąże jak byk 🐂rozalaa lubi tę wiadomość
-
Ale piękny ❤️ ile dpo jesteś bo gdzieś mi umknęło chyba
rozalaa lubi tę wiadomość
-
@Elenaa nie ma co porównywać wyschniętych testów! Było ty dużo przykładów, że niby nie ciemniały/kreski takie same, a ciąża jest i super się rozwija😃 Najważniejszy jest przyrost bety
Elenaa lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Pasko, wyszły jakoś niedawno nowe wytyczne i nawet dla kobiet starających się TSH ma być poniżej 3 albo 3,5, nie pamiętam dokładnie. W każdym razie są dwie szkoły, jedna trzyma się tego, że ma być poniżej 2,5 (druga mówi, że 2) a najlepiej żeby było w okolicach 1. Druga twierdzi, że z TSH 2.5 i wyżej spokojnie zajdziesz w ciążę jak masz w nią zajść. Ja sama miała jakoś 2,3, rozmawiałam na ten temat z gin i stwierdziła, że nie wie, bo niby trochę za wysoko, ale nie powinno blokować zajścia w ciążę. Zażywalam chwilę Euthyrox, po 1 opakowaniu przestałam, w ciążę nie zaszłam ani w czasie brania, ani później. Za jakieś 2 tygodnie zamierzam skontrolować TSH i zobaczymy. Ale mam wrażenie, że coraz bardziej się odchodzi od tych sztywnych norm dla staraczek.
Elena, jak dla mnie eleganckie kreski, będzie z tego słodki bobas 👶🤞🍀
Paprota, dzięki za polecajkę. Ja akurat lubię slodko-owocowe smaki, więc na pewno spróbuję, tylko Zielonki mam na drugim końcu Krakowa. 🙈Elenaa, rozalaa, siesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
O to chodzi że nie mam jak dojechać bo jutro dopiero odbieram auto od mechanika 🙈 a w sobotę u mnie nie pracuje labo bo po co !!! 😡 ale będzie beta w pon wieczorem tutaj nie odpuszczę wam tej wiadomości 🤣🙈
rozalaa, siesiepy, malutka203 lubią tę wiadomość
-
Beezi wrote:
Elena, jak dla mnie eleganckie kreski, będzie z tego słodki bobas 👶🤞🍀Beezi lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:MP25, wygląda na pik. Podziałane dzisiaj i w niedzielę będzie idealnie 🤞🔥 podobno najskuteczniejsze są te seksy dzień przed owu 😉
Paucia lubi tę wiadomość
-
Pasko wrote:No właśnie tym tez się kieruje, ale w przyszłym tygodniu mam endo wiec sprawdze co on powie 🙄