MARZENIE - 2021 zajść w ciążę ☺
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ☺️
Podczytuję Was tutaj i bardzo fajnie "widzieć" nowe osóbki 🥰
My staramy się o dzieciątko ponad rok, ale u nas raczej czynnik męski jest "problemem".
Ja mam dwóch synów z poprzedniego związku ☺️
A teraz walczymy o nasze wspólne Maleństwo.
Prawdopodobnie wspomożemy się teraz kliniką niepłodności, oboje jesteśmy pozytywnie nastawieni na in vitro w tej chwili, bo już nam i lekarzom skończyły się pomysły jak naturalnie wyczarować ciążę 😄
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia z całego serduszka ❤️ -
Skowronek wrote:Marzycielka
Tak pracujemy. Ale muszę przyznać, że rata kredytowa na dom spędza mi sen z powiek. ;(
monnkej
Też mam stwierdzoną niedoczynność. Na hashimoto muszę zrobić badania z krwi. Jakie masz wyniki z tarczycy?
Tsh 2,584
Ft3 4,48
Ft4 14,25
Walczę o magiczne tsh 1, chociaz rok temu było na poziomie 5. A u Ciebie jak?Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
Ulaa wrote:Cześć dziewczyny ☺️
Podczytuję Was tutaj i bardzo fajnie "widzieć" nowe osóbki 🥰
My staramy się o dzieciątko ponad rok, ale u nas raczej czynnik męski jest "problemem".
Ja mam dwóch synów z poprzedniego związku ☺️
A teraz walczymy o nasze wspólne Maleństwo.
Prawdopodobnie wspomożemy się teraz kliniką niepłodności, oboje jesteśmy pozytywnie nastawieni na in vitro w tej chwili, bo już nam i lekarzom skończyły się pomysły jak naturalnie wyczarować ciążę 😄
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia z całego serduszka ❤️
A ja ciągle teraz widzę na wszelkich forach jak kobiety też już załamują ręce na naturalne sposoby, przygotowują się do in vitro a tu trach i ciąża naturalna. I tego Wam życzę 🥰Ulaa lubi tę wiadomość
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
monnkej
U mnie tsh 4,80
ft4 0,93
ft3 3,23
Biorę tabletki letrox, dodatkowo teraz jeszcze musze zbadac się pod kątem hashimoto.
Ulaa
Trzymam za Was kciuki! I faktycznie może będzie tak, że podejdziecie do in vitro a uda się naturalnie. Tego Wam życzę :*
Ulaa lubi tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Ja wróciłam do zażywania Wit. B6, B12 kwasu foliowego. Nie biorę codziennie, bo mam dużą dawkę a przy kp to chyba nie powinnam dużych dawek brać. Kupiłam sobie też (będąc w Pl) pregna start 😊
-
Ja tak dokładnie to biorę mama dha premium plus (długa nazwa :p) gin mówił, żeby łykać jedną tabletkę dziennie. Czy tylko dla mnie będzie to pierwsze dziecko? Jak tak Was czytam to takie odnoszę wrażenie :p
atwysz lubi tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Dla mnie też będzie to pierwsze dziecko (chociaż od niedawna jestem mamą 4 miesięcznego szczeniaczka ❤️) zazywam femibion 0. Łykacie wiesiołka? Zastanawiam się nad nim 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 18:55
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Cześć jestem tu nowa. Chce zacząć starania z nowym rokiem 2021. W grudniu kończę 30 lat, moja córka miała być jedynaczką, ale nie dawno mi się odmieniło w poprzedniej ciąży też zaczęłam pisać na forum, gdy zaszłam w ciaze, a później przenioslysmy się na fejsa i stworzylysmy świetna grupę, aż do narodzin dzieci , a nawet i dłużej.
-
Witam się i ja
Mam 33 lata i 5 letnia córeczkę.
Pierwsza moja ciąża była bardzo stresująca ale zakończyła się szczęśliwie.
Druga niestety skończyła się w 11 tygodniu.
Wystąpił obrzęk płodu.
Bardzo pragnę mieć drugie dziecko ale przyznaję,że boję się.
Póki co bierzemy z mężem witaminy,planujemy też zrobić badania i żony o będzie -
Witam się i ja
Mam 33 lata i 5 letnia córeczkę.
Pierwsza moja ciąża była bardzo stresująca ale zakończyła się szczęśliwie.
Druga niestety skończyła się w 11 tygodniu.
Wystąpił obrzęk płodu.
Bardzo pragnę mieć drugie dziecko ale przyznaję,że boję się.
Póki co bierzemy z mężem witaminy,planujemy też zrobić badania i zobaczymy co będzie -
Dzień dobry. Jako, że przestałam wierzyć w szczęśliwy 2020 chętnie dołączę.
Krótko o mnie: 32lata, na początku 2018 cp, usunięcie jajowodu, rozstanie z partnerem. 1.5roku temu z wieloletnim przyjacielem coś pyknęło i tak już jesteśmy razem i chyba oboje wiemy, że to już na zawsze. Od początku nie ukrywałam jak zależy mi na dziecku, więc starałam się bardzo, partner udawał. Wiele ciężkich rozmów i w końcu zaczął starać się i on. Jako, że oboje już nie młodzi, a u mnie dodatkowo 50% mniejsze szanse daliśmy sobie czas do lutego. W tym czasie chcemy porobić badania i jeśli nie będzie ⏸️ to udamy się do kliniki. Od czerwca oboje na diecie (bo i oboje mamy nadwagę), ja biorę ovarin, pregna start i olej z wiesiołka, P. na razie tylko uzupełnia niedobory suplementami - niestety większość produktów zwiększających męską płodność należy do tych, których on serdecznie nie znosi, więc czarno to wszystko widzę 😂 ale wierzę, że małymi kroczkami dojdziemy do celu 🙂 -
Upadła wrote:Dzień dobry. Jako, że przestałam wierzyć w szczęśliwy 2020 chętnie dołączę.
Krótko o mnie: 32lata, na początku 2018 cp, usunięcie jajowodu, rozstanie z partnerem. 1.5roku temu z wieloletnim przyjacielem coś pyknęło i tak już jesteśmy razem i chyba oboje wiemy, że to już na zawsze. Od początku nie ukrywałam jak zależy mi na dziecku, więc starałam się bardzo, partner udawał. Wiele ciężkich rozmów i w końcu zaczął starać się i on. Jako, że oboje już nie młodzi, a u mnie dodatkowo 50% mniejsze szanse daliśmy sobie czas do lutego. W tym czasie chcemy porobić badania i jeśli nie będzie ⏸️ to udamy się do kliniki. Od czerwca oboje na diecie (bo i oboje mamy nadwagę), ja biorę ovarin, pregna start i olej z wiesiołka, P. na razie tylko uzupełnia niedobory suplementami - niestety większość produktów zwiększających męską płodność należy do tych, których on serdecznie nie znosi, więc czarno to wszystko widzę 😂 ale wierzę, że małymi kroczkami dojdziemy do celu 🙂
W jakich dawkach przyjmujesz olej z wiesiołka? Do czasu owulacji? Mój też na razie tylko łyka androvit wierząc że i nam się zaraz uda. Ja to z każdym miesiącem mam coraz większe wątpliwości.Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
monnkej wrote:W jakich dawkach przyjmujesz olej z wiesiołka? Do czasu owulacji? Mój też na razie tylko łyka androvit wierząc że i nam się zaraz uda. Ja to z każdym miesiącem mam coraz większe wątpliwości.
monnkej lubi tę wiadomość