X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MARZENIE - 2021 zajść w ciążę ☺
Odpowiedz

MARZENIE - 2021 zajść w ciążę ☺

Oceń ten wątek:
  • Angelika B Nowa

Wysłany: 25 września 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkich chciałbym opisać moja wyprawe o starania staraliśmy się 9 lat i obiecałam Bogu że jak się uda to opiszę całą historię zapraszam na priv mój Gmail [email protected] moja córka ma 9 miesięcy

• Blond27 Autorytet

Wysłany: 11 października 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co u Was, jakaś cisza?
    Ja byłam we wtorek (05.10) u gina, bo trochę się martwię staramy się już jakieś 5 msc i nic....
    U mnie wszystko było okej, akurat pęcherzyk miał 22mm , endometrium ok, ginekolog kazał działać😆 Serduszkowalismy wtorek, środa, sobota obawiam się że trochę za mało... Ale czekam niecierpiliwe może a nóż się uda.....

Ona&On: 1993 r.
    Starania od : czerwca 2021 r.

30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏

09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.

Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊
‹‹ 20 21 22 23 24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ