METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki chyba jest dobrze,, lekarka mówi ze wyniki są ok, ale jak do konca tygodnia po niedzieli nie przejdzie kaszel to dobrze by bylo zrobić badanie krwi na krztusiec. Problem polega na tym że leczenie jest zakazane w ciaży i podczas karmienia piersią, znaczy sie te antyviotyki śą zakazane. Wiec oby mineło do niedzieli oby to nie bylo to. Kupilam inhalator i wlasnie siedze z maską i wyglądam jak duren ale co tam Emotikon wink
Maczek, Irma1983, ktosik lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Fuma Foch wrote:Mnie masz na mysli? ja udaje sie do Dmochowskiego dopiero 11 grudnia bo wczesniej sie zmagalam z hematologiem.
Ciesze sie,ze juz cos u Ciebie ruszylo, teraz juz na pewno pojdzie ku lepszemu.
Moja bratowa,ktorej lekarze powiedzieli,ze nie ma szans na naturalna ciaze spodziewa sie dziecka.Dwa razy odwiedzila Dmochowskiego i raz udali sie na to spotkanie napro i tyle.Moj brat nawet nie zdazyl sie przebadac.
To i dla nas jest nadzieja
Dziękuję, że się odezwałaś nie wiesz czasami jak nazywa się dziewczyna która jest w recepcji wiek ok 25 lat czarne włosy. Bardzo miła pomogła mi abym do doktorka dostała się jeszcze w grudniu.
Ja jestem pod opieką dr. Dmochowskiego od strony ginekologicznej i dr. Laury Grześkowiak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:09
starania od 2005r.; 6 IUI; 3 IVF
od IX.2014 naprotechnologia
lata lecą -
Amryta- wiem o którą Ci chodzi ale ja ją widziałam tylko raz bo zawsze trafiam na ta drugą, tą starsza,chyba jak dobrze słyszałam to ma na imię Alina. Niestety nie wiem jak się nazywa ta młodsza.
Majeczka, cieszę się,że lepiej to wygląda,oby było całkiem ok.Modlę się dalej.majeczka87, amryta lubią tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. (Jan Paweł II)
-
Dziewczyny, ja-podobnie jak majeczka-mam złe doświadczenia ze złym.Naprawdę, nie wchodźcie w jogę, akupunkturę, medytacje,ćwiczenie oddechu...na tą chwilę pewnie wydaje się Wam to nieszkodliwe,ale to naprawdę jest furtka do złego.Mam fatalne doświadczenia, dosłownie-nawet fizyczne.
majeczka87 lubi tę wiadomość
" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
Ewosińska a możesz powiedzieć coś więcej? Przeraża mnie to co piszecie, nie spodziewałam się że joga może zagrażać.
A słyszeliście o refleksoterapii? Ja czytałam że może pomóc przy niepłodności, zastanawiam się czy nie spróbować. Mąż mi sprezentowal masaż relaksacyjny całego ciała i twarzy. Strasznie mi się podobało, zwłaszcza masaż twarzy i stóp. Teraz czytam że te masaże stóp mogą pomóc. -
Majeczka, na pewno będzie dobrze
W Vivie jest artykuł o Korzuchowskiej i naprotechnologii, a tu artykuł o niej: http://www.pomponik.pl/plotki/news-malgorzata-kozuchowska-pierwszy-raz-o-swojej-walce-z-nieplod,nId,1931938
Jestem pełna nadziei, że nam się udaAnulkaa lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
nick nieaktualnyZastanawiam sie jak dlugo sie starala przed naprotechnologia.
2 miesiace leczenia i ciaza to bardzo szybko, wiec wydaje mi sie przeszkoda nie byla jakas skomplikowana tylko nie zdiagnozowana, albo zle zdiagnozowana.
Szkoda, ze nie ma tyle szumu o napro w mediach, co o in vitro na przyklad.
Cale moje leczenie zaczelabym od tego, a nie snucie sie po lekarzach, ktorzy na podstawie wyniku progesteronu oswiadczaja: owulacja byla, wszystko jest w porzadku!
A potem wychodzi, ze owulacja moze i byla, ale faza lutelna to tylko 7-8 dni.
Chcialabym tylko miec mozliwosc leczenia sie u polskiego specjalisty, tak pieknie piszecie o swoich lekarzach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:47
amryta lubi tę wiadomość
-
bo naprodoktorki są super i my jesteśmy super;))
babeczki dzieki wielkie za modlitwę i kciuki, kaszel mija ufffff będę życ;) czyli to nie krztusiec tylko jakiś paskudny wirus.siedze z maska inhalatora i wyglądam jak debil ale jakże szczęśliwy debilMaczek, Irma1983 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Widzisz Majeczka znowu się sprawdziło,że będziesz zdrowa. Życzę ci dużo zdrówka i całuski dla dzidziusia. :*
Anulkaa na pewno u Ciebie masz dobrych lekarzy, głowa do góry i wierz,że Pan Bóg wie co robi. Na pewno nam się uda
Ja kupiłam sobie takie zawieszki z wełny(czapeczki dwie)na choinkę w Netto. Cały czas na nie patrzę, bo przypominają dziecięce czapeczki, może akurat coś będzie. Ale jestem dopiero w trakcie owu. Kto wie co nam przyniesie mikołaj.
Mam 5 grudnia rocznicę zaręczyn(6 rocznica), to łączymy to z mikołajem i może przygotuję jakąś fajną kolację przy świecach, a później pójdziemy do kina na ,,Listy do M.2". może zapomnę o staraniach. Dziewczyny walczymy dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 05:59
majeczka87, Anulkaa lubią tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
nick nieaktualnyMajeczka super wiesci!
Archeolog gratulacje z okazji rocznicy, zycze milych i owocnych obchodow
Lili ja niestety nie wiem, wiec nie pomoge, ale pewnie odezwie sie niedlugo jakas madra glowa
U nas jest problem meski i nasz lekarz wyslal meza do androloga, z tego wywnioskowalam, ze sam nie za bardzo wie, jak mu pomoc.
Nie dziwie sie, bo problem jest dosc skomplikowany i zadne powazne leczenie raczej nie wchodzi w gre. Maz zjada witaminki, prowadzi zdrowy tryb zycia i wlaciwie tyle moze zrobic.
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki, dziękuję Anulkaa, mam nadzieję, że coś z tego będzie
Witaj Lili87, moim zdaniem powinnaś zadzwonić do jakiejś kliniki naprotechnologicznej i się spytać, ale myślę że tak. Ja jeżdżę do Krakowa, jak chcesz to mam namiary, a też mogą dokładnie Cię zbadać, od stóp do głów. Możecie mieć też dietę i różne witaminki. Może akurat oni pomogą. Polecam, nie będziesz żałować.Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
Dzięki za pomoc archeolog jeśli możesz to będę wdzięczna za namiary na Kraków, ja jestem prześwietlona od góry do dołu, ale z przeciwciałami mamy problemy I w sumie to postanowiłam, że muszę sprawdzić wszystko co się da, a co może pomóc nam w naturalnym zajściu. Może akurat to nam pomoże... Pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Maria Szczawńska ul Świtezianki 3/2 Kraków Tel.012-411-69-41 wizyta kosztuje 200zł. Na stronie 146 opisałam dokładnie wizytę jak wygląda. Trzymaj się i walcz do upadłego, dla Boga niema nic niemożliwego
Lili87 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za namiary Sama jestem ciekawa, bo słyszałam, że napro to przede wszystkim walczy z problemami owulacyjnymi i hormonalnymi, a u nas to jest immunologia... Zobaczymy Najpierw będę dzwonić i zdam Wam relację Pozdrawiam i miłego weekendu:)25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Niema sprawy, u mojego męża trochę też coś wyszło (lepkość), to doktorka przepisała mu witaminy,kazała pić 3l wody, nie przegrzewać się i sprawdzić czy wszystko jest ok u urologa, a poza tym mężowi założy osobną kartę, więc na pewno się nim zajmie. Pozdrawiam i czekam na waszą relacjęJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
nick nieaktualny