Mikołajowy prezent w postaci II :-) Zaczynamy 6.11 i okolice:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja czekam na cud
jaszczurka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:A cuda sie zdazaja Kochana.... Ja w to wieze
Mnie też się zdarza
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jaszczurka wrote:Dziewczyny a ja bym
Bardzo chciała aby moje || wyprzedziły
Św Mikołaja xD
Jaszczureczko, nie wiem czy wiesz, ale w niektórych wierzeniach Jaszczurka symbolizuje seksualność i płodność. Sama sobie zakupiłam drewnianą z malezji i powiesiłam nad łóżkiem. Trzeba wierzyć, czego Ci serdecznie życzęPaula55 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnybuu a u mnie entuzjazm troche upadl, jak do Mikolajek @ nie przyjdzie to sie bardzo zdziwie, pochorowalismy sie obje z mezem i starania zeszly na bok
I nie wierze, ze to pisze, ale nie mam pojecia ktory dzien cyklu u mnie dzisiaj, musze zajrzec do kalendarza! Nie do pomyslenia! -
Czesc dziewczyny:-) nie dlugo czas testowania:-) u mnie we wtorek o ile malpa nie przyjdzie, nie nakrecalam sie do tej pory ale dzisiaj temp utrzymuje ske caly czas okolo 37° rano bylo 36,84 bodajze o ile dobrze pamietam i pojawil sie bialy sluz i jest mokro, nie wiem czy to moze oznak ciazy? Wczesniej tego u siebie nie zaobserwowalam, oj teraz to juz tylko bede myslec.co wy myslicie? Kiedy testujecie?
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
karola_aa, basiulkaa_89, AnkaT., weronika86, Ita, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ja termin @ mam na 8 grudnia ale zastanawiam sie czy jutro nie zatestowac???
Hmmm piekny prezent na mikolaja bysmy mieli z moim M jak ta lala
Chyba zrobie ale nie na 100%
Sluz bialy ale lepki i uczucie mokrosci.
Piersi napuchnely i bola ale jakos inaczej.. nie potrafie tego okreslic
Pobolewa mnie podbrzusze od jakiegos czasu i jajniki.
Ehhhh . . . mam dosc