Mikołajowy prezent w postaci II :-) Zaczynamy 6.11 i okolice:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny:-) zaczelam dzisiaj kolejny cykl. Jestem pelna optymizmu i wierze, ze Mikolaj Nam przyniesie swiateczny prezent i te swieta BEDA MAGICZNE:-) zobaczycie:-) kto zaczyna razem ze mna? Zapraszam i dziewczyny ktore zaczynaja w pobliskich dniach:-) pozdrawiam
MisiaMisia, Saramago, Inga, Izaczek, cedr697, misia_k1, jaszczurka, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja także zaczęłam cykl 3 dni temu i czuję się jak 30 lat temu... gdy wierzyłam w MikołajaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Witam Was dziewczyny:-) zaczelam dzisiaj kolejny cykl. Jestem pelna optymizmu i wierze, ze Mikolaj Nam przyniesie swiateczny prezent i te swieta BEDA MAGICZNE:-) zobaczycie:-) kto zaczyna razem ze mna? Zapraszam i dziewczyny ktore zaczynaja w pobliskich dniach:-) pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 23:30
Margotka87, iza30, Lillenka, mungo, Inga, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczęłam 3.11 i coś szybko mi przyszły płodne (rozciągliwy), bo już 10.11 zauważyłam. W 8 d.c. tak wcześnie jeszcze nie miałam... no nic, pożyjemy zobaczymyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja ide jutro na tsh bo znalazlm wynik z zeszlego roku i bylo lipiec 2012 3,15 a sierpien 2012 2,43 ale w innym labo wiec podejrzewam ze moze dlatego przez te 2 mce nie zaszlam w ciaze? Mimo ze trafilam w owu jestem pewna. Jutro pojde i w czwartek beda wyniki wiec mam nadzieje ze sie nie zalamie po witam nowe kolezanki