Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda1997 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj 18dc. Podczas przytulanek z mężem straszny bol jajnika nie wiem co to może znaczyć. Czy któraś z was miała podobnie ?
-
Dobry Dej! Wracam do gry! Fakt faktem bez Miovelli bo kolejny lekarz wczoraj to wyśmiał tą kurację gdyż stwierdził że to leczenie głównie cukrem 🤷♀️. Wczoraj byłam na wizycie powiedziałam co i jak a dziś na 11 mam być na sprawdzeniu jak sobie tam rośnie pęcherzyk. Powiedział też mi wczoraj wprost daje 3 miesiące jeżeli nic się nie wykluje on dalej nic nie będzie robił tylko da namiar na klinikę. Tak wiem zdziwione że wróciłam ale z obecnym partnerem stwierdziliśmy że możemy coś tam próbować, ❤️❤️❤️Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Asia1989 wrote:Może pecherzyk pękł albo jesteś świeżo po owulacji. Czasem tak mam. Ja dzisiaj powtórzyła badanie progesteronu i HCG. Choć trochę rozwieje wątpliwości. Niestety cały czas mam teraz w głowie że to pozostałość po zastrzyku. Trudno...
Trzymam mocno kciuki 😘 -
BombiaMK moja prof bardzo wierzy w tą miovelię i nadal mam brać mimo dodatkowych leków od przyszłego cyklu. Ja dostałam 8 miesięcy na starania. Zobaczymy... dobrze że wracasz do starań. 💪
Asia1989 oby się udało💛💛💛 jak tylko się coś dowiesz to pisz. Bo my tu niecierpliwie czekamy na jakieś dobre wieści.
Ja niestety w tym miesiącu nie spodziewam się rewelacji. Przyszczol na brodzie mi wyskoczyl straszny i pół nocy nie spałam bo przed @ mam uderzenia gorąca. Ale to takie że ciągle się budzę i odkrywam😓 -
Asia1989 wrote:Nie udało się. Progesteron spadł na 4.9 a HCG <2.30. Moze nastepnym razem...
Ogolnie to juz mogła by przyjść @ bo się czuję fatalnie. Ciągle głodna, bez sił i gorąco gorąco gorąco 😵 😪 -
A ja już myślałam że ten rok zacznie się dla nas łaskawie i że każda z nas po tym ciężkim roku będzie mogła w końcu zobaczyć te upragnione dwie kreski na teście ciążowym..
Ale widać musimy jeszcze na to troooooche poczekać..Miasa lubi tę wiadomość
-
Ja cały czas czekam na @... czuję się fatalnie. Piersi bolą, aż ból promieniuje na ramiona, szyję i plecy. Brzuch boli... Masakra. Dawno tak nie miałam. Ale o dziwo psychocznie nie jest tak źle. Wczoraj trochę sobie popłakałam, ale szybko się ogarnęłam... myślę, że to zasługa sportu. Bardzo mnie odstresowuje i uspokaja. Czekam na nowy cykl i zaczynamy z nowymi lekami. Buziaki dziewczyny i miłego weekendu Wam życzę 💜
-
Suzi wrote:Ja cały czas czekam na @... czuję się fatalnie. Piersi bolą, aż ból promieniuje na ramiona, szyję i plecy. Brzuch boli... Masakra. Dawno tak nie miałam. Ale o dziwo psychocznie nie jest tak źle. Wczoraj trochę sobie popłakałam, ale szybko się ogarnęłam... myślę, że to zasługa sportu. Bardzo mnie odstresowuje i uspokaja. Czekam na nowy cykl i zaczynamy z nowymi lekami. Buziaki dziewczyny i miłego weekendu Wam życzę 💜
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staram się z mężem o drugie dziecko niestety teraz się okazało że nie mam owulacji i proszę odpowiedzcie mi czy komuś sama miovelia pomogła? Po za tym dochodzi jeszcze tyłozgiecie macicy już tracę nadzieję 🙈 z góry dziękuję za odpowiedź 😍
Miasa lubi tę wiadomość
-
KoloroweLove wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Staram się z mężem o drugie dziecko niestety teraz się okazało że nie mam owulacji i proszę odpowiedzcie mi czy komuś sama miovelia pomogła? Po za tym dochodzi jeszcze tyłozgiecie macicy już tracę nadzieję 🙈 z góry dziękuję za odpowiedź 😍
Mi nie pomogła. W piątek brałam zastrzyk "Pregnyl" zobaczymy choć wątpię bo tylko raz nam się udało z partnerem coś podziałać gdyż bardzo zalatani byliśmy w tym czasie...Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Mam brać to przez dwa miesiące a to dopiero 5 dzień 🙈 @ kończy mi się dziś ale dopiero w przyszłym miesiącu mam sie umówić na monitoring czy jest jajeczkowanie🙈 wyniki na tarczycę w normie prolaktyna 307.4 ulU/ml i nie wiem jak to odczytać a do lekarza idę w czwartek odebrać cytologie i z wynikami może któraś z was się na tym zna?
Miasa lubi tę wiadomość