Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzi wrote:Zawsze bolą mnie jajniki przed owu ale teraz to ból dużo silniejszy. Poty i bezsenność mam przed @ i owu nawet bez stymulacji, także przyzwyczajona juz jestem... rzadko przesypiam całą noc bez budzenia sie i odkrywania🙄 niby to wina wysokiego Amh.
Magda1997 może jeszcze za wczesnie na tą bete. Poczekaj kilka dni... 💚 -
Magda1997 wrote:Tylko nie rozumiem dlaczego testy wyszły A beta nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 19:05
-
Suzi wrote:E to jeszcze wszystko jest możliwe 😉
Miasa lubi tę wiadomość
Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
BombiaMk wrote:Tylko żeby coś można było innego wyczuć a nie tylko ból podbrzusza jak na @ 🤷♀️ jakoś mi się kończy nadzieja na wszystko
-
Magda1997 wrote:Nie raz tak właśnie jest. Mam podobnie. Dzisiaj 29 dc. Zrobiłam test I jest to samo co ostatnio pojawiła si3 druga kreska I to mocniejsza od poprzedniego testu. Nie wi3m czy pozytywny jest może być też dlatego że pojawił się torbiel?
Jakoś ostatnio miałaś szybko wynik, u mnie przeważnie wyniki ok. 15 są. Może coś im się pomyliło bo to dziwne jest bardzo ze na teście wychodzi a beta nie. -
Magda1997 wrote:Dzisiaj przyszła. Od jutra zaczynamy Nowy cykl z Aromkiem. W 9 dc monitoring. Zamówiłam dodatkowo ten żel conceive plus. Zobaczymy co z tego będzie
My w szczęśliwym cyklu używaliśmy FertilSafe PLUS ile to dało to nie wiem bo generalnie brałam dużo innych specyfików na pewno nie zaszkodzi 😉 zawsze jakieś urozmaicenie 😊 -
Magda1997 wrote:Nie raz tak właśnie jest. Mam podobnie. Dzisiaj 29 dc. Zrobiłam test I jest to samo co ostatnio pojawiła si3 druga kreska I to mocniejsza od poprzedniego testu. Nie wi3m czy pozytywny jest może być też dlatego że pojawił się torbiel?
-
Ja w czwartek na monitoring. Ciekawe co tam porosło... jak zaczęłam brać lamette to bolały mnie jajniki dość mocno, a teraz przed owu nieraz je czuję, ale tak delikatnie. Ogolnie idę do lekarza u którego nigdy nie byłam. Pewnie jak zawsze się poryczę na wejściu. Zawsze tak mam jak idę do innego lekarza i muszę opowiadać swoją historię. Emocje biorą górę 🙈
-
Ja juz po wizycie... jeden pęcherzyk. Od razu wzięłam zastrzyk, bo pęcherzyk 20 mm. Miałam nadzieję na więcej pęcherzyków... 🙄 endometrium idealne. Teraz działamy 💏a później znowu trzeba czekać. 🤷♀️ a u Was co tam nowego? Jakieś dobre wieści może w końcu?
Paula0408 lubi tę wiadomość
-
Suzi wrote:Ja juz po wizycie... jeden pęcherzyk. Od razu wzięłam zastrzyk, bo pęcherzyk 20 mm. Miałam nadzieję na więcej pęcherzyków... 🙄 endometrium idealne. Teraz działamy 💏a później znowu trzeba czekać. 🤷♀️ a u Was co tam nowego? Jakieś dobre wieści może w końcu?
-
Suzi wrote:Ja juz po wizycie... jeden pęcherzyk. Od razu wzięłam zastrzyk, bo pęcherzyk 20 mm. Miałam nadzieję na więcej pęcherzyków... 🙄 endometrium idealne. Teraz działamy 💏a później znowu trzeba czekać. 🤷♀️ a u Was co tam nowego? Jakieś dobre wieści może w końcu?
Ja w poniedziałek mam monitoring