X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Zawsze bolą mnie jajniki przed owu ale teraz to ból dużo silniejszy. Poty i bezsenność mam przed @ i owu nawet bez stymulacji, także przyzwyczajona juz jestem... rzadko przesypiam całą noc bez budzenia sie i odkrywania🙄 niby to wina wysokiego Amh.
    Magda1997 może jeszcze za wczesnie na tą bete. Poczekaj kilka dni... 💚
    Tylko nie rozumiem dlaczego testy wyszły A beta nie

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2021, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1997 wrote:
    Tylko nie rozumiem dlaczego testy wyszły A beta nie
    Faktycznie dziwne🤔 i to jeszcze jakby jeden źle pokazał... ale jak zrobiłaś dwa. Może w labo coś pomylili. Powtórz w poniedziałek na spokojnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 19:05

• BombiaMk Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nic z tego brzusio boli już jak na @ nawet piersi nie bolą kompletnie nic tylko identyko jak na @ ehhh lipa...

Śmiej się wśród ludzi
    Płacz w ukryciu
    Bądź lekka w tańcu
    Lecz nigdy w życiu
  • Suzi Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2021, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BombiaMk wrote:
    U mnie chyba nic z tego brzusio boli już jak na @ nawet piersi nie bolą kompletnie nic tylko identyko jak na @ ehhh lipa...
    😔 przykro mi... a który dc?

• BombiaMk Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    😔 przykro mi... a który dc?
    20 dc już więc lada dzień @ będzie

Śmiej się wśród ludzi
    Płacz w ukryciu
    Bądź lekka w tańcu
    Lecz nigdy w życiu
  • Suzi Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2021, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BombiaMk wrote:
    20 dc już więc lada dzień @ będzie
    E to jeszcze wszystko jest możliwe 😉

• BombiaMk Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    E to jeszcze wszystko jest możliwe 😉
    Tylko żeby coś można było innego wyczuć a nie tylko ból podbrzusza jak na @ 🤷‍♀️ jakoś mi się kończy nadzieja na wszystko

Miasa lubi tę wiadomość

Śmiej się wśród ludzi
    Płacz w ukryciu
    Bądź lekka w tańcu
    Lecz nigdy w życiu
  • Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BombiaMk wrote:
    Tylko żeby coś można było innego wyczuć a nie tylko ból podbrzusza jak na @ 🤷‍♀️ jakoś mi się kończy nadzieja na wszystko
    Nie raz tak właśnie jest. Mam podobnie. Dzisiaj 29 dc. Zrobiłam test I jest to samo co ostatnio pojawiła si3 druga kreska I to mocniejsza od poprzedniego testu. Nie wi3m czy pozytywny jest może być też dlatego że pojawił się torbiel?

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1997 wrote:
    Nie raz tak właśnie jest. Mam podobnie. Dzisiaj 29 dc. Zrobiłam test I jest to samo co ostatnio pojawiła si3 druga kreska I to mocniejsza od poprzedniego testu. Nie wi3m czy pozytywny jest może być też dlatego że pojawił się torbiel?
    Może sprobuj jutro bete jeszcze raz zrobić, może w innym laboratorium?
    Jakoś ostatnio miałaś szybko wynik, u mnie przeważnie wyniki ok. 15 są. Może coś im się pomyliło bo to dziwne jest bardzo ze na teście wychodzi a beta nie.

• Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj przyszła. Od jutra zaczynamy Nowy cykl z Aromkiem. W 9 dc monitoring. Zamówiłam dodatkowo ten żel conceive plus. Zobaczymy co z tego będzie

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2021, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1997 wrote:
    Dzisiaj przyszła. Od jutra zaczynamy Nowy cykl z Aromkiem. W 9 dc monitoring. Zamówiłam dodatkowo ten żel conceive plus. Zobaczymy co z tego będzie
    Ojj 😪 nie dobrze 😪
    My w szczęśliwym cyklu używaliśmy FertilSafe PLUS ile to dało to nie wiem bo generalnie brałam dużo innych specyfików na pewno nie zaszkodzi 😉 zawsze jakieś urozmaicenie 😊

• Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Ojj 😪 nie dobrze 😪
    My w szczęśliwym cyklu używaliśmy FertilSafe PLUS ile to dało to nie wiem bo generalnie brałam dużo innych specyfików na pewno nie zaszkodzi 😉 zawsze jakieś urozmaicenie 😊
    A na owulacje pęcherzyki co brałaś? 😊

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2021, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1997 wrote:
    A na owulacje pęcherzyki co brałaś? 😊
    Ja brałam clo plus zastrzyki z gonal-f 😉

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1997 wrote:
    I jak tam? Wiadomo coś więcej?

• Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    I jak tam? Wiadomo coś więcej?
    Przyszła w niedzielę. Zaczęłam brać Aromek. W poniedziałek mam monitoring. A co u Ciebie?

Miasa lubi tę wiadomość

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2021, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w czwartek na monitoring. Ciekawe co tam porosło... jak zaczęłam brać lamette to bolały mnie jajniki dość mocno, a teraz przed owu nieraz je czuję, ale tak delikatnie. Ogolnie idę do lekarza u którego nigdy nie byłam. Pewnie jak zawsze się poryczę na wejściu. Zawsze tak mam jak idę do innego lekarza i muszę opowiadać swoją historię. Emocje biorą górę 🙈

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie... jeden pęcherzyk. Od razu wzięłam zastrzyk, bo pęcherzyk 20 mm. Miałam nadzieję na więcej pęcherzyków... 🙄 endometrium idealne. Teraz działamy 💏a później znowu trzeba czekać. 🤷‍♀️ a u Was co tam nowego? Jakieś dobre wieści może w końcu?

Paula0408 lubi tę wiadomość

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2021, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Ja juz po wizycie... jeden pęcherzyk. Od razu wzięłam zastrzyk, bo pęcherzyk 20 mm. Miałam nadzieję na więcej pęcherzyków... 🙄 endometrium idealne. Teraz działamy 💏a później znowu trzeba czekać. 🤷‍♀️ a u Was co tam nowego? Jakieś dobre wieści może w końcu?
    Ojj nie ważne że jeden, ważne aby to był ten 😉 trzymam kciuki 💪💪💪

• Magda1997 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Ważne, że jest jeden. Oby to był szczęśliwy cykl. Trzymam mocno kciuki 😊
    Ja w poniedziałek mam monitoring

• Paula0408 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2021, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam skierowanie na badanie drożności..
    I niestety torbiel z ktorą zmagam sie od 3 miesięcy nie chce zniknąć mimo ze stosuje tabletki antykoncepcyjne.. i w tym cyklu nadal 😟

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ