X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Odebrałam wyniki. Progesteron 20,7 ng/ml w 25 dc. Estradiol 140,4 pg/ml. Lekarka w sumie nic nie powiedziała. Mam zwiększyć dawkę progesteronu
    Ehh czyli tak naprawdę nie wiadomo??? To czekanie to masakra ☹☹☹

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 17 września 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te dni od owulacji do @ strasznie się dłużą🙄 mnie też to oczekiwanie dobija. A na koniec i tak rozczarowanie... dziś 25 dc. @ za jakieś 4-5 dni... oszaleję. A jak u Was dziewczyny? Na jakim jestescie etapie?

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro będzie 10dpo i waham się czy iść na betę. W sumie mam zrobić za tydzień i nie wiem czy jest sens teraz ale nosi mnie.

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 17 września 2020, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Jutro będzie 10dpo i waham się czy iść na betę. W sumie mam zrobić za tydzień i nie wiem czy jest sens teraz ale nosi mnie.
    Ja nigdy nie byłam na becie... nawet testów za bardzo nie robię. Zdarzyło mi się może ze 3 razy zrobic. Ale jak widziałam jedną kreskę to był straszny dramat... zbyt duży stres to jest dla mnie i dlatego nie robię. 🙈

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Myślę że bez sensu robić betę ale jak sie wkoncu zdecydujesz to daj znać oczywiście 😉

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Myślę że bez sensu robić betę ale jak sie wkoncu zdecydujesz to daj znać oczywiście 😉
    I poszłam, czekam na wynik. Nie nastawiam się bo HcG może się utrzymywać po ovitrelle. A może nic już nie być. Oj co ma być to bedzie.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    I poszłam, czekam na wynik. Nie nastawiam się bo HcG może się utrzymywać po ovitrelle. A może nic już nie być. Oj co ma być to bedzie.
    A ile u Ciebie kosztuje beta? Ja zapłaciłam ostatnio 35 zl a ktoś mi kiedys mowil ze to takie tanie jest 😅
    O której bedziesz miała wynik?

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie robię tylko czekam cierpliwie... oczywiście jak co miesiąc naiwnie doszukuje sie jakiś magicznych wczesnych objawów 🤦‍♀️ oszaleję...

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    A ja nic nie robię tylko czekam cierpliwie... oczywiście jak co miesiąc naiwnie doszukuje sie jakiś magicznych wczesnych objawów 🤦‍♀️ oszaleję...
    Myślę że już każda z nas jest "mistrzynią" w wynajdowaniu u siebie objawów 😅
    Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo...

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Myślę że już każda z nas jest "mistrzynią" w wynajdowaniu u siebie objawów 😅
    Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo...
    Ale to co Ci jest dokładnie?

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Ale to co Ci jest dokładnie?
    Gardło mnie boli i leci mi z nosa ☹☹☹

• Paula0408 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Paula, ja zamawiałam dokładnie z tego linku: https://allegro.pl/oferta/aliness-nac-n-acetylocysteina-l-cysteina-500mg-100-8944018313?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Super dzieki bardzo za pomoc ;)
    Bede w przyszlym tygodniu u pani doktor to podpytam sie co o tym sądzi i czy mam brac, bo niestety u mnie po zwykłej Mioveli tak sie cykle wydłużyły ze znow mam 37 dzien a ani ciazy ani okresu nie ma :(

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Gardło mnie boli i leci mi z nosa ☹☹☹
    😖😖😖 ciągle coś...🙄 rosołek i pod kołderkę żeby się wykurować jak najszybciej😉

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    😖😖😖 ciągle coś...🙄 rosołek i pod kołderkę żeby się wykurować jak najszybciej😉
    Taki jest plan 😉

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    A ile u Ciebie kosztuje beta? Ja zapłaciłam ostatnio 35 zl a ktoś mi kiedys mowil ze to takie tanie jest 😅
    O której bedziesz miała wynik?
    35 zł. Wynik niestety ujemny. Jeszcze mam nadzieję że to za wcześnie.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Czyli tak samo... trzeba mieć nadzieję, jeszcze jest czas 😊

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Poczekaj jeszcze kilka dni... może bedzie dobrze✊✊✊

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Poczekaj jeszcze kilka dni... może bedzie dobrze✊✊✊
    Tylko brzuch boli jak na @

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Tylko brzuch boli jak na @
    😞😞😞 ja też ciagle czekam na @. I myślę że niestety nadejdzie😫 i kolejny miesiąc w plecy.

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 19 września 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I niestety @...😔 nie miałam siły dzisiaj wstać z łóżka. Nawet nie mam sie komu wypłakać, bo mam wrażenie że srednio to innych interesuje. I chyba nie rozumieją do końca tego co się ze mną dzieje. Dobrze że jest takie miejsce jak to... bo wiem że Wy doskonale rozumiecie o co chodzi. Łzy same się cisną do oczu.😢 W tym miesiącu chyba wybiorę sie na monitoring. Może po prostu nie trafilismy na moment owulacji...🤔 a tak to chociaż będę wiedziała czy była czy nie.
    Dobrze że jestescie i że tu trafiłam💚

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ