Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Odebrałam wyniki. Progesteron 20,7 ng/ml w 25 dc. Estradiol 140,4 pg/ml. Lekarka w sumie nic nie powiedziała. Mam zwiększyć dawkę progesteronu
    Ehh czyli tak naprawdę nie wiadomo??? To czekanie to masakra ☹☹☹

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 17 września 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te dni od owulacji do @ strasznie się dłużą🙄 mnie też to oczekiwanie dobija. A na koniec i tak rozczarowanie... dziś 25 dc. @ za jakieś 4-5 dni... oszaleję. A jak u Was dziewczyny? Na jakim jestescie etapie?

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro będzie 10dpo i waham się czy iść na betę. W sumie mam zrobić za tydzień i nie wiem czy jest sens teraz ale nosi mnie.

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 17 września 2020, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Jutro będzie 10dpo i waham się czy iść na betę. W sumie mam zrobić za tydzień i nie wiem czy jest sens teraz ale nosi mnie.
    Ja nigdy nie byłam na becie... nawet testów za bardzo nie robię. Zdarzyło mi się może ze 3 razy zrobic. Ale jak widziałam jedną kreskę to był straszny dramat... zbyt duży stres to jest dla mnie i dlatego nie robię. 🙈

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2020, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Myślę że bez sensu robić betę ale jak sie wkoncu zdecydujesz to daj znać oczywiście 😉

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Myślę że bez sensu robić betę ale jak sie wkoncu zdecydujesz to daj znać oczywiście 😉
    I poszłam, czekam na wynik. Nie nastawiam się bo HcG może się utrzymywać po ovitrelle. A może nic już nie być. Oj co ma być to bedzie.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    I poszłam, czekam na wynik. Nie nastawiam się bo HcG może się utrzymywać po ovitrelle. A może nic już nie być. Oj co ma być to bedzie.
    A ile u Ciebie kosztuje beta? Ja zapłaciłam ostatnio 35 zl a ktoś mi kiedys mowil ze to takie tanie jest 😅
    O której bedziesz miała wynik?

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie robię tylko czekam cierpliwie... oczywiście jak co miesiąc naiwnie doszukuje sie jakiś magicznych wczesnych objawów 🤦‍♀️ oszaleję...

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    A ja nic nie robię tylko czekam cierpliwie... oczywiście jak co miesiąc naiwnie doszukuje sie jakiś magicznych wczesnych objawów 🤦‍♀️ oszaleję...
    Myślę że już każda z nas jest "mistrzynią" w wynajdowaniu u siebie objawów 😅
    Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo...

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Myślę że już każda z nas jest "mistrzynią" w wynajdowaniu u siebie objawów 😅
    Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo...
    Ale to co Ci jest dokładnie?

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Ale to co Ci jest dokładnie?
    Gardło mnie boli i leci mi z nosa ☹☹☹

• Paula0408 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Paula, ja zamawiałam dokładnie z tego linku: https://allegro.pl/oferta/aliness-nac-n-acetylocysteina-l-cysteina-500mg-100-8944018313?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Super dzieki bardzo za pomoc ;)
    Bede w przyszlym tygodniu u pani doktor to podpytam sie co o tym sądzi i czy mam brac, bo niestety u mnie po zwykłej Mioveli tak sie cykle wydłużyły ze znow mam 37 dzien a ani ciazy ani okresu nie ma :(

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Gardło mnie boli i leci mi z nosa ☹☹☹
    😖😖😖 ciągle coś...🙄 rosołek i pod kołderkę żeby się wykurować jak najszybciej😉

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    😖😖😖 ciągle coś...🙄 rosołek i pod kołderkę żeby się wykurować jak najszybciej😉
    Taki jest plan 😉

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    A ile u Ciebie kosztuje beta? Ja zapłaciłam ostatnio 35 zl a ktoś mi kiedys mowil ze to takie tanie jest 😅
    O której bedziesz miała wynik?
    35 zł. Wynik niestety ujemny. Jeszcze mam nadzieję że to za wcześnie.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Czyli tak samo... trzeba mieć nadzieję, jeszcze jest czas 😊

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Poczekaj jeszcze kilka dni... może bedzie dobrze✊✊✊

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Poczekaj jeszcze kilka dni... może bedzie dobrze✊✊✊
    Tylko brzuch boli jak na @

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Tylko brzuch boli jak na @
    😞😞😞 ja też ciagle czekam na @. I myślę że niestety nadejdzie😫 i kolejny miesiąc w plecy.

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 19 września 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I niestety @...😔 nie miałam siły dzisiaj wstać z łóżka. Nawet nie mam sie komu wypłakać, bo mam wrażenie że srednio to innych interesuje. I chyba nie rozumieją do końca tego co się ze mną dzieje. Dobrze że jest takie miejsce jak to... bo wiem że Wy doskonale rozumiecie o co chodzi. Łzy same się cisną do oczu.😢 W tym miesiącu chyba wybiorę sie na monitoring. Może po prostu nie trafilismy na moment owulacji...🤔 a tak to chociaż będę wiedziała czy była czy nie.
    Dobrze że jestescie i że tu trafiłam💚

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ