Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia1989 wrote:Jutro będzie 10dpo i waham się czy iść na betę. W sumie mam zrobić za tydzień i nie wiem czy jest sens teraz ale nosi mnie.
-
Asia1989 wrote:I poszłam, czekam na wynik. Nie nastawiam się bo HcG może się utrzymywać po ovitrelle. A może nic już nie być. Oj co ma być to bedzie.
O której bedziesz miała wynik? -
Suzi wrote:A ja nic nie robię tylko czekam cierpliwie... oczywiście jak co miesiąc naiwnie doszukuje sie jakiś magicznych wczesnych objawów 🤦♀️ oszaleję...
Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo... -
Asia90 wrote:Myślę że już każda z nas jest "mistrzynią" w wynajdowaniu u siebie objawów 😅
Ja straciłam nadzieję w tym miesiącu, złapałam jakaś zarazę i się masakrycznie czuję ☹☹😥 nie wiadomo czy można sie jakos wspomóc czy nie bardzo... -
Suszarka wrote:Paula, ja zamawiałam dokładnie z tego linku: https://allegro.pl/oferta/aliness-nac-n-acetylocysteina-l-cysteina-500mg-100-8944018313?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Super dzieki bardzo za pomoc
Bede w przyszlym tygodniu u pani doktor to podpytam sie co o tym sądzi i czy mam brac, bo niestety u mnie po zwykłej Mioveli tak sie cykle wydłużyły ze znow mam 37 dzien a ani ciazy ani okresu nie ma -
I niestety @...😔 nie miałam siły dzisiaj wstać z łóżka. Nawet nie mam sie komu wypłakać, bo mam wrażenie że srednio to innych interesuje. I chyba nie rozumieją do końca tego co się ze mną dzieje. Dobrze że jest takie miejsce jak to... bo wiem że Wy doskonale rozumiecie o co chodzi. Łzy same się cisną do oczu.😢 W tym miesiącu chyba wybiorę sie na monitoring. Może po prostu nie trafilismy na moment owulacji...🤔 a tak to chociaż będę wiedziała czy była czy nie.
Dobrze że jestescie i że tu trafiłam💚