Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej a u mnie jest tak sobie, walcze i ja i mąż z resztkami choroby został katar kaszel i tylko stan podgoraczkowy kurcze mam prawie bezbolesna @ tylko pierwszego dnia jajniki mnie rwaly i od tamtej pory nic aż dziwne i piersi zawsze przestawały mnie bolec z dniem dostania @ a teraz dalej bola :'( piersi niechcą dac mi odpocząć hehe1 cykl starań
-
A ja dzisiaj popijam winko z mężem, zamówiliśmy pizzę i zaraz włączam jakiś film
Dopiero skończyłam sprzątać mieszkanie, miałam taką energię, że stwierdziłam, że szkoda ją zmarnować
Mój mąż stwierdził, że na pewno jestem w ciąży bo mam inne piersi niż zwykle, hehehe nie potrafił określić co się w nich zmieniło
kurde mógłby mieć rację ten mój szanowny Małżonek -
nick nieaktualnyCo tam dziewczynki?
Jeszcze wam życzeń nie zlozylam najlepszego z okazji naszego święta;)
Ja dzisiaj obskoczylam rodzinke,małż poroznosil czekoladki po mamach,babciach a teraz odpoczywamy w domku tez będziemy pizzę jeść,ale własnej roboty
Miłego wieczorku:)
Ps.jutro wyniki chlamydi, troszkę się nimi denerwuje -
Biedroneczka29 wrote:Hajka,ja jeszcze sobie leze w lozeczku i ogladam DDTVN.Moze pozniej gdzies rusze bo pogoda przepiekna.Dziewczyny w prawym rogu na czerwono jest napisane przedluz pakiet premium pozostalo 7 dni.Chyba nie kaza placic sobie za to,ze tutaj istnieje.!
moje miasto pokazali -
nick nieaktualnyHej,dziewczyny;) dziś miałam ciężki dzień cały dzień spacer w lesie taka piękna pogoda.brzuch mnie trochę bolał a teraz wyszłam z pod prysznica i mam lekki szok na piersiach pojawiły mi się żyły i to takie ze mój mąż je widzi.. raczej to chyba nie objaw ciąży bo to 7dpo może duphaston coś takiego wywołać?
AlaMat-jak u ciebie sytulacja?
jak świętujeciE dzisiejszy dzień? -
patkakrk wrote:Hej,dziewczyny;) dziś miałam ciężki dzień cały dzień spacer w lesie taka piękna pogoda.brzuch mnie trochę bolał a teraz wyszłam z pod prysznica i mam lekki szok na piersiach pojawiły mi się żyły i to takie ze mój mąż je widzi.. raczej to chyba nie objaw ciąży bo to 7dpo może duphaston coś takiego wywołać?
AlaMat-jak u ciebie sytulacja?
jak świętujeciE dzisiejszy dzień?
A u mnie sytuacja wyglada tak,ze @ nie ma i jutro wybieram sie na bete ale zastanawiam sie czy rano jak wstne nie zrobic testu -
Ala idź na bete. Chyba, że Ci się cykl rozregulował. Nie brałaś żadnych leków?
Ale życzę żeby to była dzidzia -
baby, Mordeczko co do ziół kolejne obserwacje. Od 2 dni zwłaszcza wieczorami ciągnie mnie po jajnikach. Uczucie podobne jak na początek @. Dziś 11 dc
-
Dziewczyny a jak jest cień cienia drugiej kreski i to taki, że trzeba wytężać wzrok żeby coś dojrzeć, bardzo słabo i ledwo widoczna to może być to ciąża?
Moja przyjaciółka właśnie do mnie dzwoniła i tak wytłumaczyła mi, że to widać ledwo, ale ma dwa dni do okresu i sama nie wie czy ta kreska może oznaczać ciążę.
jestem taka podekscytowana, bo ona się stara dwa lata o dziecko a jeszcze jakby mi się udało to byśmy chodziły w ciąży we dwie i byłoby cudownie