Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, u mnie jakoś leci. Dzięki luteinę dostałam okresu. Wczoraj byłam u ginekologabna NFZ i sie trochę rozczarowałam. Kobieta bardzo nieprzyjemna, nie zbadała ani nic. Chociaż spodziewałam się tego braku badania bo byłam w trakcie @. Miałam chociaż nadzieję że jak jej powiem że po odstawieniu tabletek cykl mi się strasznie rozregulował to że może da mi skierowanie na badania hormonów nadzieją że da mi skierowanie na hormony, ale nic nie dostałam. Wizyta trwała może 3 minuty.. i dziś zrobiłam sobie badania prywatnie, bo w czwartek mam wizytę u endokrynologa a chciałam do niego z czymś pójść, żeby nie płacić bezsensownie 130 zł.Paulaona wrote:Jak tam dziewczyny ?
Jakoś cisza!
A jak u Ciebie?
-
Właśni, a propo cyklu to tez jest u mnie krucho. Mam zamiar iść do ginekologa po nowym roku z tym. A u mnie ogólnie starania były cały poprzedni tydzień ale bez ciśnienia itd po prostu Moj był w domu akurat bo pracuje w Danii i jest 2 tyg w pracy, a tydzień w domu. Wiec poprzutalalismy się cały tydzień, ale czuje że i tak lipa.
Jestem śpiąca od tygodnia w dzień, a w nocy spać nie mogę... nie wiem czemu. A dzis niedość, ze zasypiam na siedząco to jeszcze plecy mnie bolą z tylu po stronach krzyża tak ze masakra.
Pomarudzilam trochę hehe i już
Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej. -
Ja odkąd powstał wątek. W sumie jeszcze kilka znajomych mi dziewczyn na tym wątku były.Netka96 wrote:To od kiedy tu jesteś? Ja dopiero 3 miesiąc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 22:03
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -