Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Dziękuję!
Powiem ci, że to był pierwszy cykl w którym zrezygnowaliśmy z całkowitego leczenia tj. przestałam brać tabletki - bromergon, luteina i witaminki poszły w odstawkę. Mężulek też odstawił witaminki i bromergon (brał tylko przez miesiąc chyba ) Odmówiliśmy też pójścia na kolejną wizytę. Postanowiliśmy zupełnie żyć na nowo, bez żadnej spiny, starań. Serduszkowaliśmy tylko wtedy jak mieliśmy ochotę (o dziwo tej ochoty było więcej, dzięki czemu serduszkowaliśmy też więcej) No i się udało
Byliśmy mega zaskoczeni. Test zrobiłam dopiero w 33dc, bo czekałam cały czas na @,a le nie przyszła. A z objawów oprócz bolących piersi, które często miałam też w normalnych cyklach to nic szczególnego nie było.
A ty jak się czujesz? Jak starania? Jakieś plany/zmiany?
Trzymam mocno kciuki i wierzę, że i Wam się uda
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
U mnie Po wizycie nic ciekawego miała mi dać skierowanie na badanie droznosci jajowodow ale powiedziała że na święta to nie będzie dawać więc dwa cykle jeszcze sie będziemy starać mam sie zgłosić w połowie stycznia. Po badaniu 6 cykli będzie stymulowanych z monitoringiem jak nie wyjdzie mam szukać pomocy gdzieś dalej. Poprosiłam żeby mnie zbadała czy może coś się dzieje, zbadała powiedziała że jest ślad po owulacji ale żeby była ciaza to nie nie widzi takiego. Więc chyba nie tym razem
Endometrium 7,2mm
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Netka96 dziś zakupiłam test i jutro wszystko się okaże. Chociaż mam nadzieje, że się udało bo inaczej to trochę nieciekawie że aż tyle się spóźnia...
Dibolek mam nadzieje, że nie będzie musiało być tej stymulacji i że będziesz miała cudowny prezent świąteczny w postaci dwóch kreseczek na teścieDibolek lubi tę wiadomość
-
Och dziewczyny, trzymam kciuki ;* ja dziś o 16.20 mam wizytę, a dziś mi skoczyła tempka. Wczoraj 36.46 A dziś 36.79. Ciężko nie robić sobie nadziei, że jednak owu była i maluszek z tego będzie, tym bardziej że mnie brzuch pobolewał, ale staram się podchodzić do tego na spokojnie- w końcu to mój drugi cykl po odstawieniu tabletek.
-
Ginger wrote:Netka96 dziś zakupiłam test i jutro wszystko się okaże. Chociaż mam nadzieje, że się udało bo inaczej to trochę nieciekawie że aż tyle się spóźnia...
Dibolek mam nadzieje, że nie będzie musiało być tej stymulacji i że będziesz miała cudowny prezent świąteczny w postaci dwóch kreseczek na teście
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Paulaona nie wiem czy zrobię test kolejny, bo nie chcę wpaść w paranoję. Dwa testy już zrobiłam i kreski widać na nich. Będę czekać cierpliwie do przyszłego tygodnia
Jeju, dziś przeżyłam chwilę grozy rano. Budząc się troszkę mocniej zabolał mnie brzuch(takie chwilowe) i miałam wrażenie że coś mi zaraz poleci. Od razu do łazienki, ale na szczęście okazało się że to tylko trochę śluzu -
Niestety... To nie ciąża. Test coś oszukał. Dziś byłam u gina, kazał zrobić hcg i progesteron. Niedawno przyszły wyniki i HCG <2 a progesteron 0,98 od jutra luteina 3 razy dziennie przez pięć. Wczoraj też robiłam dla siebie badania hormonalne i testosteron mam bardzo wysoki
-
Trochę załamana jestem. Tak liczyłam że się udało... Ale w sumie faktuczmie może i lepiej że teraz wyszło ze cos nie tak z hormonami jest.. po @ gin kazała zrobić mi lh, FSH i iść do enykronologa. Mam nadzieję że to tylko chwilowe problemy z hormonami..