Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski tak więc, że już nie będę wchodzić na forum.
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha no i oczywiście upragnionego okruszka, a tym które już się doczekały wiele radości i zdrówka dla maleństwa:)
Wesołych świąt ♡♡♡17.11.17-poronienie całkowite -
Mama Ali wrote:U mnie udało się w 2 cyklu
Mama Ali gratulacje ! Zazdroszczę. Przytulanki codziennie były ?? Tez mi sie juz marzy, a niestety trzeba czekać i to niewiadomo ile:( testowanie za 1,5 tyg, ale wiadomo nie nastawiam sie.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej dziewczyny, witam!
Jestem młodą mężatką, lat 26. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki i pragniemy mieć dzidziusia. Należę do osób w gorącej wodzie kąpanych i wiem, że szybko się rozczarowuję.Ja zawsze chce mieć wszystko "na już" - wiem, mój błąd.Okres wrócił. Od grudniowego cyklu założyłam kalendarz na ovufriend i czekam... współżyjemy regularnie, testy owulacyjne przez dwa dni były pozytywne więc przytulanie też było Jednak jakoś na tym wykresie nie wykrywa mi owulacji. Nie wiem czy mój termometr jest do kitu, mierzę temp. w ustach. Czy po prostu moja owulacja jeszcze nie wróciła? Jakie są wasze doświadczenia, podzielcie się -
Princesska wrote:Witam idealnie pasuje do grupy heh 22 lata, drugi cykl starań.
Mama Ali gratulacje ! Zazdroszczę. Przytulanki codziennie były ?? Tez mi sie juz marzy, a niestety trzeba czekać i to niewiadomo ile:( testowanie za 1,5 tyg, ale wiadomo nie nastawiam sie.
Co drugi dzień najczęściej były u mnie przytulanki a tobie jak tam udało się>? Za dwa dni mam wizytę i mam nadzieję że poznam już płeć maluszka nie ukrywam że jestem bardzo ciekawa. -
marcia, akurat mi sie udało trafić do świetnego lekarza ginekologa (jeden z najlepszych w naszym mieście). chodze do kliniki Medicover, i musiałam tam wykupić pakiet na cały rok, zeby mieć tego lekarza i tak naprawde prowadzenie ciazy oraz wszystkie badania za darmo ( fakt faktem płace miesiecznie czyli nie tak za darmo) moze tez i dlatego tak szybko mam miec cykl monitorowanyAnia
-
nick nieaktualny