Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie... hmmm... praca. Okres przedświąteczny jest do kitu... kręgosłup już mnie tak boli od tych paletach że szok
Co do kosztów... najwięcej będzie z moją rodziną od strony ojca... ultimatum jest takie albo oni są przy mnie w tym dniu albo nie będzie ślubu. Wiem że wujek mimo kłótni z ojcem mnie nie wystawi17.11.17-poronienie całkowite -
marciaa wrote:Marta95. Ja ciebie pamiętam . Co słychać ?
-
u mnie praca dom studia - nie mam już siły
dziś byłam u gin odebrać cytologię i mam 2 grupę
przepisała mi jeszcze jakieś lekarstwo na małą nadżerkę.
ogólnie mieliśmy przerwę w staraniach
Święta tak blisko a ja ich w ogóle nie czuję.
Dziś mam księdza po kolędzie ;p -
Marcia, mi kiedyś też źle wyszła cytologia, miałam iść na powtórke ale nie poszłam, dzisiaj myślę że błąd...muszę sie wybrać
Szybciutko ksiądz u mnie pewnie w styczniu dopiero
Ogólnie dziewczynki jak idą przygotowania do świąt? Prezenty kupione? Ja dzisiaj na szczęście już wszystko kupiłam i teraz spokój -
O proszę! Ja jutro będę sprzątać...w piątek jeszcze do pracy idę
Choinkę już mamy ubraną od tygodnia uwielbiam choinki i to ubieranie....
A jeśli chodzi o prezenty..u mnie jest kilka osób, najgorzej jest w rodzinie od strony męża - będzie jakieś 20 osób. Cała wypłata prawie poszła mimo wszystko uwielbiam robić komuś prezenty, chociaż nigdy nie wiem co kupić hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:23
-
marta95 wrote:Marcia, mi kiedyś też źle wyszła cytologia, miałam iść na powtórke ale nie poszłam, dzisiaj myślę że błąd...muszę sie wybrać
Szybciutko ksiądz u mnie pewnie w styczniu dopiero
ALE druga grupa jest dobra
no w Wawie to normalne... u nas zaczął od końca listopada chyba już ; p