Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko Ja odstawilam tabletki w ogóle 5 dni temu. Dziś mam mniejsze plamienie a wcześniej to Ja codziennie od 6 wrzesnia miałam krwawienie jak na normalny okres lub krwotoki jakby z wiadra wylal ktoś wodę ...
Ja 2 lata nie pilam wiec raz nie zawsze hehe.
-
ZakręconaOna wrote:Mama Ali co się dzieje ?
Mam jakieś dziwne napady złości i sama nie wiem dlaczego. W dodatku wszystko praktycznie mnie boli : głowa, piersi, w nocy nawet mnie strasznie rwało w podbrzuszu a co najgorsze czuję jakiś dziwny wstręt do zapachów różnych potraw wręcz przyswaja mnie o mdłości masakra jakaś.
Mordeczka Wczoraj nawet baba się mnie bała w sklepie -
Mama Ali Ja całkiem ok , krwawienie mi się skończyło xa to dostalam bóle okropne wczoraj , wręcz porodowe takie początkowe . Chodziłam prze z to wściekła jak nie wiem ale po no spach dwóch i paracetamolu , odrobinie snu przeszLO wszystko . Ciekawe czy to nie zwiastun nadchodzącego okresu po odstawieniu tabletek.
A ogólnie dwa dni temu zrobiłam przemeblowanie w salonie i kuzwa aż chce się tu spać . Mmmm
Zaraz zabieram się za trening i potem kąpiel , zakupy . zastanawiam się co na obiad machnąc -
Może i tak być jeśli chodzi o bóle.
To bardzo fajnie trzeba czasem coś zmienić w domu choćby takie małe przemeblowanie salonu to od razu chce się siedzieć i ewentualnie spać
Jeśli chodzi o obiad to w tej kwestii nie jestem ci w stanie doradzić Ja dziś zrobiłam żurek, pure z sosem beszamelowym kotleta schabowego mizerię z ogórków i pomidorów i jeszcze upiekłam ciasto jabłecznik pycha. -
ZakręconaOna wrote:Mama Ali jestem na diecie ale na Twój obiad wbija za chwile i deser również haha .
Widzę kuchareczka jesteś tak jak Ja .
Właśnie też myślałam dziś o schabach , mielonym ... dzis chyba mielone D zrobię a jutro schabiki.
Więc zapraszam tak z zawodu jestem kucharką na moje szczęście przynajmniej nie mam problemu z gotowaniem obiadów hahaha
Ja jutro zrobię gulasz do tego albo kaszę albo ryż jeszcze nie wiem. -
Ja dziś jednak zrobiłam mielone , buraczki i ryż . Ja jadłam makaron razowy z tuńczykiem , feta , jogurtem , cebula i kukurydza pyszotka było .
Uff , siedzę z małym przed tv , czekam na barwy szczęścia ale zaraz kąpiel smyk i do łóżeczka , mleczko i spac a Mama ma wolne !