Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dokładnie a co będzie to już sprawa boża
Zakręcona opowiadaj jak to jest u ciebie i jak się czujesz przede wszystkim
Judi22 z przymusu nigdy nic nie będzie także wyluzujcie troszkę bez paniki i emocji niepotrzebnych
Nie robimy tego z przymusu już teraz pełen luz jest u nas pierwsze 3cykle były takie że musi być tak i tak jak w zegarku. Teraz po takim czasie to robimy to tak jak chcemy i mamy ochotę bo tylko tam do góry Bóg wie kiedy będzie odpowiedni czas dla nas. -
Hej wszystkim .
Judi eh ta niedoczynność nieszczęsna ... tak wiele kobiet Ja ma teraz , ja już lecze to dziadostwo 4 rok . Na miesiąc dla sprawdzenia odłożyłam z lekarzem leki i co ? Po tygodniu czulam ze jest coś nie tak , poszłam na badania a tam x 1,70 tsh zrobiło się 4,50 takze Ja jestem np. Skazana juz na leki -
U mnie dużo roboty choć nie pracuje to i tak już mam czasem dość w domu zawsze jest coś do zrobienia szczególnie z dwójką dzieci ale nie narzekam Moje dziewczynki uwielbiają kolorować także jak usiądą to praktycznie ich nie ma A co tam u ciebie ??
-
Zalamka bo myslalam ze sie udalo bo niektore objawy byly ale moze poprostu chcialam je widziec boje sie panicznie urojonej ciazy i nie wiem czego bardziej tej jednej kreski na kolejnym tescie czy tego ze bede miala urojona ciaze juz sama nie wiem chyba fiksuje juz
-
Mama Ali napisałam na styczniowych Ci
Daryjka przede wszystkim ogarnij trochę te myśli ... nie można wszystkich objawów brać za ciaze , wiele takich samych jest na okres niestety.lepiej się miło zaskoczyć biz właśnie tak jak ty chujowo rozczarowac -
Ale ja probuje o tym nie myslec ale im bardziej sie staram tym bardziej potem odbija sie to ze zdwojona sila to juz siedzi mi w glowie i chyba nie umiem przestac myslec ja juz chcialam odpuscic nie liczylam dni plodnych itd a potem takie dziwne rzeczy to mi sie zaczelo wydawac ze to juz ze sie udalo i nie bardzo wiem co zrobic zeby nie myslec
-
Pamietasz jak kiedyś pisałam o sobie ? Wiele dziewczyn tu pisalo ze głowa bardzo dużo robi psikusow . Chcesz nie udaje się bo na siłę , jak olejesz zajmiesz się sobą , idź na drinka , zakupy , zajmij się praca , porob coś kreatywnego . Mnie pomogło mimo straty moich dwóch skarbów i mimo 2 lat starań , ciężkich starań z masą chorób ciężkich ... a widzisz bez leków się udało nagle jak odpuściłam temat a ja owulacji naturalnych nie miałam wcale później leki przestały działać . Lekarka nas na in vitro juz kierowała wiec to było dla mnie już za nad to... I powiedziałam koniec . 3 tygodnie później zobaczyłam dwie kreski
Mama Ali, daryjka lubią tę wiadomość
-
Daryjka - Zakręcona ma dużo racji powinnaś własnie tak zrobić bo to że się nakręcasz tym bardziej twój organizm szaleje i daje ci takie objawy podobne do ciążowych wierz mi wiem co mówię bo przechodziłam to samo też świrowałam ale powiedziałam sobie dość zachowywania się jak wariatka teraz co ma być to będzie głowa do góry. Ja będę z mężem próbować może akurat tym razem się uda zaczęłam patrzeć na to z dystansem inaczej chyba bym zwariowała a to też nic dobrego dla organizmu. Zaczęłam zajmować się domem i spędzać czas z dziećmi bo takie siedzenie i użalanie się nad sobą to nie jest potrzebne.