Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali wrote:
    Dokładnie a co będzie to już sprawa boża :-)

Zakręcona opowiadaj jak to jest u ciebie i jak się czujesz przede wszystkim :-)

Judi22 z przymusu nigdy nic nie będzie także wyluzujcie troszkę bez paniki i emocji niepotrzebnych ;-)

Nie robimy tego z przymusu :-) już teraz pełen luz jest u nas pierwsze 3cykle były takie że musi być tak i tak jak w zegarku. Teraz po takim czasie to robimy to tak jak chcemy i mamy ochotę bo tylko tam do góry Bóg wie kiedy będzie odpowiedni czas dla nas.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim .

Judi eh ta niedoczynność nieszczęsna ... tak wiele kobiet Ja ma teraz , ja już lecze to dziadostwo 4 rok . Na miesiąc dla sprawdzenia odłożyłam z lekarzem leki i co ? Po tygodniu czulam ze jest coś nie tak , poszłam na badania a tam x 1,70 tsh zrobiło się 4,50 takze Ja jestem np. Skazana juz na leki :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka Gratulacje!!super,rosnijcie zdrowo :)

Witam nowe dziewczyny :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :-)

y945qxj.pnglwafjpi.png71ykwdg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , co u Was. ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dużo roboty :-P choć nie pracuje to i tak już mam czasem dość w domu zawsze jest coś do zrobienia szczególnie z dwójką dzieci ale nie narzekam :-) Moje dziewczynki uwielbiają kolorować także jak usiądą to praktycznie ich nie ma ;-) A co tam u ciebie ??

• daryjka Koleżanka

Wysłany: 8 października 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny zalamka kolejny test z jedna kreska

• daryjka Koleżanka

Wysłany: 8 października 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalamka bo myslalam ze sie udalo bo niektore objawy byly ale moze poprostu chcialam je widziec boje sie panicznie urojonej ciazy i nie wiem czego bardziej tej jednej kreski na kolejnym tescie czy tego ze bede miala urojona ciaze juz sama nie wiem chyba fiksuje juz

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali napisałam na styczniowych Ci ;)
    Daryjka przede wszystkim ogarnij trochę te myśli ... nie można wszystkich objawów brać za ciaze , wiele takich samych jest na okres niestety.lepiej się miło zaskoczyć biz właśnie tak jak ty chujowo rozczarowac

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • daryjka Koleżanka

Wysłany: 8 października 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja probuje o tym nie myslec ale im bardziej sie staram tym bardziej potem odbija sie to ze zdwojona sila to juz siedzi mi w glowie i chyba nie umiem przestac myslec ja juz chcialam odpuscic nie liczylam dni plodnych itd a potem takie dziwne rzeczy to mi sie zaczelo wydawac ze to juz ze sie udalo i nie bardzo wiem co zrobic zeby nie myslec :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietasz jak kiedyś pisałam o sobie ? Wiele dziewczyn tu pisalo ze głowa bardzo dużo robi psikusow . Chcesz nie udaje się bo na siłę , jak olejesz zajmiesz się sobą , idź na drinka , zakupy , zajmij się praca , porob coś kreatywnego . Mnie pomogło mimo straty moich dwóch skarbów i mimo 2 lat starań , ciężkich starań z masą chorób ciężkich ... a widzisz bez leków się udało nagle jak odpuściłam temat a ja owulacji naturalnych nie miałam wcale później leki przestały działać . Lekarka nas na in vitro juz kierowała wiec to było dla mnie już za nad to... I powiedziałam koniec . 3 tygodnie później zobaczyłam dwie kreski

Mama Ali, daryjka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daryjka - Zakręcona ma dużo racji powinnaś własnie tak zrobić bo to że się nakręcasz tym bardziej twój organizm szaleje i daje ci takie objawy podobne do ciążowych wierz mi wiem co mówię bo przechodziłam to samo też świrowałam ale powiedziałam sobie dość zachowywania się jak wariatka :-) teraz co ma być to będzie głowa do góry. Ja będę z mężem próbować może akurat tym razem się uda :-) zaczęłam patrzeć na to z dystansem inaczej chyba bym zwariowała a to też nic dobrego dla organizmu. Zaczęłam zajmować się domem i spędzać czas z dziećmi bo takie siedzenie i użalanie się nad sobą to nie jest potrzebne.

• daryjka Koleżanka

Wysłany: 8 października 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje wam bardzo za te slowa bo dzis tego wlasnie potrzebowalam takiego postawoenia na nogi bo mąż juz chyba ma dosc i nie ma co mu sie dziwic wiec jeszcze raz dzieki

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daryjka glowa do gory,pozytywne nastawienie.Nie wolno sie zalamywac i nastawiac ze na pewno sie tym razem udalo.Prosze o lajtowne podejsci a sie uda :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • daryjka Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie ale nie wychodzi zwlaszcza w drugiej pol cyklu to samo przychodzi i mysle ale staram sie dalej moze wkoncu sie uda przez jeden cykl nie robic testu bezsensu

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daryjka spróbuj odpuścić sobie jeden cykl. Nie jest łatwo ale na pewno pomoże ci się "zresetować" wiem co mówię bo miałam to samo ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • daryjka Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze i racja teraz czekam na okres a nastepny cykl olewam zobaczymy co bedzie bo sie wykoncze i mojego meza tez :/

Mama Ali lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko daryjka pamiętaj , że to ze odpuścisz jeden miesiąc tez nie znaczy ze się odrazu uda żebyś w.ten sposób też nie.patrzyła . Kciukamy mocno za was

Mama Ali lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daryjka Z całego serca ci życzę aby się udało w następnych ale racja odpuść choć jeden bo wykończycie się oboje :-) trzymam kciuki :-)

• daryjka Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ja ten cykl biore za stracony nie licze ani troche na to ze sie uda musze odpoczac

‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ