Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana przede wszystkim poczekaj kilka dni ... jeżeli nie przyjdzie wtedy zatestuj bo mogło dojść do zagniezdzenia później i stad beta później rośnie .
Niestety równiez może być tak że chwilowo rozregulowalo sieMama Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:To teraz synus by się przydał co hehe
Dokładnie chcemy z mężem tym razem synka ale jeśli będzie kolejna córcia to super aby tylko zdrowe było
Hej Judi22 Głowa do góry przede wszystkim nie można się nakręcać bo tylko pogarsza to sprawę wiem coś o tym niestety. Kochacie się codziennie czy jak ? najlepiej robić to co drugi dzień jeśli chcesz zajść w ciąże. Będzie dobrze i doczekasz się swojego szczęścia -
ZakręconaOna wrote:Mama Ali Jasne , zdrówko najważniejsze .
Judi22 a Ja powiem tak , kochajcie sie kiedy ttlko macie ochotę a nie ze jest mus . Musicie odpuścić psychicznie bo wiele tez w glowie siedzi . Robiliscje jakieś badania ?
Dokładnie a co będzie to już sprawa boża
Zakręcona opowiadaj jak to jest u ciebie i jak się czujesz przede wszystkim
Judi22 z przymusu nigdy nic nie będzie także wyluzujcie troszkę bez paniki i emocji niepotrzebnych -
Kochana u mnie jak jest ? Jest ok hehe
Nie staramy się narazie o dziecko , zastopowalam produkcję na najbliższe 2 lata .
Czuje się generalnie źle i dobrze ... źle bo jestem na diecie od dietetyka bo mam po ciąży do zrzucenia jeszvze 26-30 kg i niestety krwawie juz cały miesiąc ...
A dobrze bo mam super syna hahaha -
Kochana Ja chcę być szczupła a nie chuda jak patyk . Ja w ciazy niestety ale przytyłam 42 kg ponad ... przed ciążą schudłam 40 kg byłam chuda , podobałam się w końcu sobie ale te kg w ciąży mnie zniszczly , nie ma co ukrywać .
Zrzuciłam aktualnie 26 kg ... jeszvze dużo zostalo.
Mam suwaczek ustawiony , synek 1 listopada kończy roczek
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dokładnie chcemy z mężem tym razem synka ale jeśli będzie kolejna córcia to super aby tylko zdrowe było
Hej Judi22 Głowa do góry przede wszystkim nie można się nakręcać bo tylko pogarsza to sprawę wiem coś o tym niestety. Kochacie się codziennie czy jak ? najlepiej robić to co drugi dzień jeśli chcesz zajść w ciąże. Będzie dobrze i doczekasz się swojego szczęścia
Robiłam to już różnie i codziennie i co 2dni i bez reguły.
I jak narazie bez rezultatów.
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mama Ali Jasne , zdrówko najważniejsze .
Judi22 a Ja powiem tak , kochajcie sie kiedy ttlko macie ochotę a nie ze jest mus . Musicie odpuścić psychicznie bo wiele tez w glowie siedzi . Robiliscje jakieś badania ?
Robimy to jak mamy ochotę, raczej po takim czasie już bez przymusu, pierwsze 3cykle były takie wyliczone i wgl.
Tak ja robiłam mam niedoczyność tarczycy, prolaktyna też leży ale na wszystko biorę leki. Partner dopiero bedzie się badał.