Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ogarniam dzisiaj samej siebie.. od rana humor rewelacja przyjechalam do domu z miasta i zaczelo sie sypac tesciu wkurzony na caly swiat mielismy zrobic na dole swoja kuchnie to tesciu meza nakreca zebysmy nie robili i od tego sie zaczelo wkurzylam sie a teraz wszystko mnie wkurza klucha w gardle mi sie zrobila i nic nie przeklne z nerwow a na dodatek malo mi do tego zebym sie poryczala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaczełam kolejny cykl starań. Zrobiłam badania tsh ale będą dopiero w poniedziałek.. mam nadzieję, że z tarczycą ok. Na razie się nie poddaję Trzymajcie za mnie kciuki, bo boję się kolejnego rozczarowania co miesiąc sobie wkręcam, że się może udało i widzę u siebie wszystkie objawy ciąży.. wy też tak macie czy tylko ja tak wariuję ?
-
Witajcie,ja dzis pospalam do 10 pozniej ogarnelam mieszkanie i pojechalam z mezem pospacerowac nad jeziorko,taka piekna pogoda,ze grzech siedziec w domu.Ja tez juz dzis dostalam storczyka i tulipany na Dzien Kobiet.Kocham te kwiaty,ale Storczyki cos leca ze mna w kulki i po czasie mi pada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny co tam u Was słychać? jak dzisiaj świętujecie?
ja wczoraj znowu siknęłam na test ale jedna krecha była, od wczoraj mam takie minimalne brązowe plamienia, jak do wtorku nie przyjdzie porządna @ to chyba znowu sikne albo pójde na bete. Myślicie, że przed implantacją mógłby nie wyjść? -
Chichibi właśnie Ja potrafię odpuścić czasami wiesz dziwne ale potrafię i jest mi z tym o niebo lepiej, zresztą Ja jestem życiową pesymistka także problemu nie ma. Tak ogólnie dzień dobry Wam Ja dziś czas spędzam w gronie narzeczonego i odwiedzi nasz teściowa bo nie była jeszcze na naszym nowym mieszkaniu snowhite oczywiście ze nie wyjdzie ci test przed. Czekaj cierpliwość popłaca, jak coś za parę dni na betę lec
-
Hajka,ja jeszcze sobie leze w lozeczku i ogladam DDTVN.Moze pozniej gdzies rusze bo pogoda przepiekna.Dziewczyny w prawym rogu na czerwono jest napisane przedluz pakiet premium pozostalo 7 dni.Chyba nie kaza placic sobie za to,ze tutaj istnieje.!
-
Ahh dziewczyny dostalam dzis takiego skurczu brzucha ze az wyszly mi cieple poty w glowie zaczelo mi sie krecic ale po chwili przeszlo juz myslalam ze @ dostalam bo zaczelo ze mnie leciec ale to nie @ tylko sluz.
Dzis z okazji dnia kobiet maz zabiera mnie na termy , jedziemy z zaprzyjaznionym malzenstwem wiec bedzie wesolo -
AlaMat wrote:Ahh dziewczyny dostalam dzis takiego skurczu brzucha ze az wyszly mi cieple poty w glowie zaczelo mi sie krecic ale po chwili przeszlo juz myslalam ze @ dostalam bo zaczelo ze mnie leciec ale to nie @ tylko sluz.
Dzis z okazji dnia kobiet maz zabiera mnie na termy , jedziemy z zaprzyjaznionym malzenstwem wiec bedzie wesolo
Ty idź jutro na betęGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs