Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.
Podczytuje was ale niezbyt się udzielam ponieważ ciągle pracuje, a teraz dostałam dziewczyne na szkolenie i zamiast wychodzić o czasie ciągle wychodze z opóźnieniem z pracy. Dopiero sobotę za tydzień mam wolną a od środy codzień pracuje po 7-9h i to na popołudniówki:(
Dziś kończy mi się @ więc niedaleko mi do dni płodnych:D mam małą nadzieję że w tym cyklu wyczarujemy groszka albo i dwa:D
Co do testów owu to mi nie wyszły i jakoś już nie mam zamiaru ich używać wolę mój śluz! -
Dlatego Ja kiedyś w jednym cyklu jak robiłam testy owulacyjne robiłam koło 11 rano a pozniej koło 19 stej mniej wiecej dwa razy dziennie kontrolowałam swoje LH ; D
Agnesia to zarobiona jesteś mówisz ; / Ojj tak jak końcówka małpiszona to coraz bliżej płodnych powodzonka -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dlatego Ja kiedyś w jednym cyklu jak robiłam testy owulacyjne robiłam koło 11 rano a pozniej koło 19 stej mniej wiecej dwa razy dziennie kontrolowałam swoje LH ; D
Agnesia to zarobiona jesteś mówisz ; / Ojj tak jak końcówka małpiszona to coraz bliżej płodnych powodzonka
No na całe szczęście:D
Kiedy masz teraz badania:) przylatujesz do PL na czas ciąży czy rodzisz tam? -
AlaMat to zatestuj jeszcze raz ale poczekaj ze dwa dni jeszcze najwyzej , karolka22 to miłego weekendu robaczku jak mówisz , ze taki intensywny hihi ;>
Wiesz co zostaje na czas ciąży normalnie w UK Rodzić bede też tutaj w UK u siebie a do PL jade w kwietniu i w maju wiec tam pojde sobie na usg i kontrole do mojej ginekolog a takto tutaj ciąże bede miała prowadzoną , pierwsza wizyte mam już 20 stego marca wiec i tak jak na UK bardzo wczesnie dostałam termin USG i krem maja mi pobrac odrazu a co dalej dowiem sie 20 stego -
Hejka... ahhhh ja kiedys jak robiłam testy owulacyjne to faktycznie dwa razy kreseczka była jasniejsza, a potem w jednym dniu dużo ciemniejsza od kontrolnej ... niestety i tak z tego nic nie wyszło Teraz już nie inwestuje hehe
Wróciłam właśnie z Katowic i musze sie pochwalic ze niezłą bluze wychaczyłam TKmaxx za 30 zł ... mmm wniebowzięta jestem heheh ! Hormony mi jakoś dziwnie szaleją, czułam się tak jakbym menopauze przechodziła... mnóstwo niezdecydowania i nerwów " w środku" potem znowu mineło a potem cipłe poty i zakreciło mi się w głowie... okropne aż mąż zapytał czy nie zbliża mi się @ ze taka nerwowa jestem i nie do wytrzymania .. -
inaa wrote:Hejka... ahhhh ja kiedys jak robiłam testy owulacyjne to faktycznie dwa razy kreseczka była jasniejsza, a potem w jednym dniu dużo ciemniejsza od kontrolnej ... niestety i tak z tego nic nie wyszło Teraz już nie inwestuje hehe
Wróciłam właśnie z Katowic i musze sie pochwalic ze niezłą bluze wychaczyłam TKmaxx za 30 zł ... mmm wniebowzięta jestem heheh ! Hormony mi jakoś dziwnie szaleją, czułam się tak jakbym menopauze przechodziła... mnóstwo niezdecydowania i nerwów " w środku" potem znowu mineło a potem cipłe poty i zakreciło mi się w głowie... okropne aż mąż zapytał czy nie zbliża mi się @ ze taka nerwowa jestem i nie do wytrzymania ..
inaa to całkiem brzmi jak objawy ciążowe -
inaa wrote:niby za 9 / 10 dni ...
albo 8/9 ? nie wiem dokładnie bo czasem mam cykle 30 czase 32 dniowe
no to jeszcze za wczesnie by bylo na objawy.
Ja też mam raz 30 a raz 32dniowe... tylko teraz juz mi sie spoznia pobolewa mnie podbrzusze i meeega duzo sluzu -
AlaMat wrote:no to jeszcze za wczesnie by bylo na objawy.
Ja też mam raz 30 a raz 32dniowe... tylko teraz juz mi sie spoznia pobolewa mnie podbrzusze i meeega duzo sluzu
i jeszcze nie testowałas? masakra... już bym nie wytrzymała -
Kolejne obserwacje po ziółkach. Jestem taaaka spokojna... ostatnio mój stwierdził, że coś ze mną nie tak, bo się nie złoszczę od paru dni a miewałam napady złości ot tak po prostu. Łatwo było mnie z równowagi wyprowadzić.
Mam nadzieję, ze ich efekt rozluźniający przyniesie pozytywy Dobranoc :*