Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejcia... !!!
Mmmmmm o matko jak sie dałam do chipsów krewetkowych to ino roz .. :D
Shibuya ... za wczesnie nie ma co robic testów bo mozna sie rozczarowac
Co z tymi Twoimi testami owulacyjnymi? Nie było pozytywu? -
inaa wrote:Hejcia... !!!
Co z tymi Twoimi testami owulacyjnymi? Nie było pozytywu?
A ja właśnie dzisiaj jestem ciągle głodna kurka ja mam diete a tu mi głód przeszkadza:P -
Ja na głód mam lekarstwo. Błonnik w pałeczkach. Kupuję w takim dużym kartonie i jak mam napad głodu albo zachciankę sama nie wiem na co to podjadam błonnik.
-
Dzień dobry , nadrobiłam Was kochane , naskrobałyście , ze ho ho .
Dziewczyny jesteście piękne ! Biedroneczko suknia cudna
Ja przed ciążą schudłam 36 kg
U mnie też piękna pogoda , słonecznie ... zaraz skikne do sklepu i obiadek zrobie Ja jutro od 11 do 14 stej praca i wolny dzień .
Miłego kochaneAlaMat, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
W porządku , dziękuje
Pobrzusze mi wydeło i nawet mój D powiedział , ze rośnie powolutku delikatnie hehe , wcześnie bo wcześnie ale Ja mam ogolnie tendencje do tycia wiesz na wadze kilogram w dół a podbrzusze do przodu ; p a takto w porządku się czuje , zmęczona ciągle , wczoraj miałam takie mdłości , ze klęczałam nad wc ale nic nie poszło naszczescie hihi -
EEE mogą się szybko skończyć. Moja koleżanka cierpiała na mdłości 2 tygodnie. Potem stwierdziła, że to były chyba mdłości wyimaginowane
-
oczywiście ! i niech rośnie duża i zdrowa przede wszystkim. Swoje przecierpisz ale warto dla właściwego celu
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Hejcia... !!!
Co z tymi Twoimi testami owulacyjnymi? Nie było pozytywu?
no właśnie nie było..
ale pęcherzyk był piękny potwierdzony na USG, więc nie wiem...
może po prostu przeoczyłam.
W niedzielę przed OWU koło 13 robiłam test i była najciemniejsza kreska ale nadal sporo jasna od kontrolnej, a następny robiłam w poniedziałek koło 13 i była już jaśniejsza, więc może przez te 12 godzin coś się wydarzyło a 24 godziny później była owulacja
tak sobie tłumaczę, a tak serio to nie mam pojęcia o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 15:31