Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, piękna dziś pogoda.Zauwazylam jedna zależność na forum,ze się tak jakby wymieniany tzn,jak jedne kobietki są tutaj po owulacji to więcej się udzielają tak do okresu,a te co maja okres to tak juz milkną,i zaczynają pisać znowu dziewczyny po owulacji hehe i taka wymiana;)
Ja właśnie teraz sie nie udzielam za bardzo bo jestem przed owulacja ale potem jak wystrzele z wpisami to loo:p -
Dzień Dobry ;*
AlaMat jeżeli @ się nie pojawi przez pare dni jeszcze to śmigaj na bete a jak pojawi to dokładnie tak jak mówisz , leć się przebadać
inaa kochanie jak sytuacja z mężem na dzień dzisiejszy wygląda ? Bo nadrabiałam Was wczoraj , czytałam , ze dałaś mu kolejną szanse ale na tą chwile pytam jak sytuacja wygląda .;>
Ja dzisiaj nareszcie idę kupić sobie kurtke , u mnie jest tak ciepło , ze jejku juz jest 12 stopni a ma byc 15/16 wczoraj było 12 i było mega ciepło -
ZakręconaOna wrote:Dzień Dobry ;*
AlaMat jeżeli @ się nie pojawi przez pare dni jeszcze to śmigaj na bete a jak pojawi to dokładnie tak jak mówisz , leć się przebadać
inaa kochanie jak sytuacja z mężem na dzień dzisiejszy wygląda ? Bo nadrabiałam Was wczoraj , czytałam , ze dałaś mu kolejną szanse ale na tą chwile pytam jak sytuacja wygląda .;>
Ja dzisiaj nareszcie idę kupić sobie kurtke , u mnie jest tak ciepło , ze jejku juz jest 12 stopni a ma byc 15/16 wczoraj było 12 i było mega ciepło
Dzis mam 35 dzien cyklu podbrzusze mnie pobolewa ale to juz od 3 dni .. cykle zawsze mialam max 31 dniowe wiec zobaczymy -
nick nieaktualnyhej,ja już po pracy dziś mam cały dzień wzdęty brzuch,kurde nie wiem od czego i zaczoł mnie tak dziwnie boleć jakby coś w środku mnie rozpierało kurde nie wiem czy to nie po tych lekach mam jakieś akcje po duphastonie.. i jeszcze kreci mi się w głowie jakbym miała "efeky matyla" haha jak w tym filmie..
własnie wróciłam z pracy cicho coś tu.. mąż mi dzis do pracy kwiaty już wysłał na dzień kobiet ale miałam zdziwienie a teraz się szykujemy idziemy na bilarda i może jakąś lampke wina z znajomymi cóż trzeba się odstresować -
nick nieaktualnyAlaMat- ja miałam najdłuższy 44dni..testy wychodziły negatywne,poszłam na beta wyszła negatywnie godzine później dostałam okres haha psychika mi zadziałała..
też chciałam iść sie przebadać ale lekarz stwierdził że badania jak się nie uda zajść do pół roku wtedy mi zleci cały stos badań