Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:ZakreconaOna podziwiam i dieta i rzucenie palenia w ogóle straszna zmiana:)
Nie wiem czy na raz bym mogła tak wszystko zmienic.
W moim wypadku należy rzucić fajki i jeść zdrowiej może nie koniecznie się odchudzac
Zakecona: Czym zastępujesz ziemniaki w obiadach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:47
-
Dziewczyny ale ta dieta to nie dieta co Wam podałam , to po prostu zdrowe odżywianie , ja nazywam to dieta bo mi duzo pomogło na żołądek po prostu wiec jest to moja dieta zdrowego jedzenia na chory żoładek to jest dieta nawet dla kobiet w ciazy wiec jest to mega zdrowa sprawa
Zawziełam sie dziewczyny , cos trzeba zmienić było a chcieć to móc
a teraz jestem bardzo bardzo zadowolona z wysiłku swojego , z silnej woli i trenuje ja dalej -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Ale można zacząć pomału odstawiać produkty. W sumie nawet fajna dieta
Zakecona: Czym zastępujesz ziemniaki w obiadach? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale kochanie przecież możecie jeść mięso , Ja jem każde mieso tylko z głową zrobione zamiast tych worków " Pomysł na " sama przyprawiam , sama sosy robie
Mój D. On żyje dietami bo jego zawód tego wymaga mimo , ze nie pracuje w nim
On siłownia i zdrowe żywienie to ma wbite na amen i stosuje się bo to kocha więc Ja nie mam problemu z nim ale nie jemy wiecznie tego samego , On nie raz coś innego i Ja coś innego On nie stosuje takiej diety jak Ja ale zdrowo się odżywia zawsze . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rzuciłam palenie mniej więcej rok temu. I jestem z siebie dumna, czuję się sto razy lepiej!
Mój M woli wcinać kasze, ryż...ja za to uwielbiam ziemniaki pod każdą postacią. Unikam za to mięsa, bo niestety mój żołądek niezbyt dobrze reaguje na nie. A co do ślubu i rocznic, hmm...ślub zaplanowaliśmy na lipiec tego roku, na razie tylko cywilny:). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny