Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:O jak miło baby to braliście ślub tydzień przed nami :p bo nam za tydzień minie 7 miesięcy. Aczkolwiek mój mnie napewno tak nie zaskoczy, chociaż już się przyznał.ostatnio że ma plany na rocznicę
W ogóle jestem po wizycie. I w sumie nic nowego poza tym co wiem się nie dowiedziała..
Karolka jedziemy na tym samym wozie
Ja właśnie zabieram się za leniuchowanie z książką. Milego wieczoru! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, odpoczywam po pracy, to wstawanie o 4;25 mnie wykańcza, mężu chory i leży na jutro urlop wziął i będzie się wygrzewał.
Byłam wczoraj u gina, dużo pęcherzyków na obu jajnikach ale żadnego dominującego, mam iść znów w poniedziałek zobaczyć czy któryś rośnie. Martwię się trochę.
Podczytuję Was ale jakoś nie mogę nadążyć.baby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:Hej, odpoczywam po pracy, to wstawanie o 4;25 mnie wykańcza, mężu chory i leży na jutro urlop wziął i będzie się wygrzewał.
Byłam wczoraj u gina, dużo pęcherzyków na obu jajnikach ale żadnego dominującego, mam iść znów w poniedziałek zobaczyć czy któryś rośnie. Martwię się trochę.
Podczytuję Was ale jakoś nie mogę nadążyć.
A który to kochana dzień cyklu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:10 dc, teraz mam iść 15 dc.
Jak byłam w 10dc to miałam 11mm pęcherzyk a teraz ostatnio w 13dc nie mógł się za cholerę doszukać czy coś tam jest ale wygrzebał w prawym jajniku 18mm perzerzyk w 15dc juz została tylko bliza i stwierdził ze pękł, ale zastanawiam się czy mogło być tak że np.nie pękł tylko się jakoś zanikł? Jest pewność ze pękł? -
baby1991 wrote:Jak byłam w 10dc to miałam 11mm pęcherzyk a teraz ostatnio w 13dc nie mógł się za cholerę doszukać czy coś tam jest ale wygrzebał w prawym jajniku 18mm perzerzyk w 15dc juz została tylko bliza i stwierdził ze pękł, ale zastanawiam się czy mogło być tak że np.nie pękł tylko się jakoś zanikł? Jest pewność ze pękł?
Oj ja się nie znam, mi doktorek powiedział że mogę mieć ale nie ma jeszcze pewności PCOS bo jeszcze podwyższony androstendion. Według moich (krótkich bo dopiero od 3 cykli mierzę temperaturę) obserwacji cyklu owu miałam ok 21-24 dc. Mam nadzieję że jeszcze coś urośnie.baby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaganeska dostałam estrofem mite - 3 cykle po miałam regularne, potem wróciło do "normalności", czyli nieregularne.
aniacicha wrote:Witaj ja tez mam takie cykle nieleguralne jak dostałam leki to chwilę było oki po jakimś czasie od nowa tak samo miesiączki mam tak bolesne że w pierwszy dzień prawie chodze na kolanach
ja mam niebolesne, tzn takie normalne, ale obfite. endometrium mam "wysokie" zawsze, bo 12-13mm.