Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaławtrawie wrote:Cześć Dziewczyny jeśli chodzi o metaliczny posmak, to też słyszałam, że jedna z oznak ciąży, ale chyba faktycznie na to za wcześnie...
-
Ja chcę do domu... Spałam jak suseł a znów czuję, że zasypiam na chodząco
Ja za 2 dni powinnam dostać okres a tu od rana śluz jak płodny. Organizm mi coś świruje. Agnesia kibicuję
aniacicha będzie dobrze, zobaczysz tylko się nie stresuj kobietko, uszy do góry i myśl o przyjemnościachaniacicha lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , Ja własnie popijam sobię imbir z cytrynką i oglądam chwilowo tv mam wolny dzisiaj dzień w pracy to odpoczywam chwilę i wezmę się za sprzatanie domku poćwiczę sobie bo ostatnio zaniedbałam swoje treningi .
Co do metalicznego smaku to i Ja miałam nie raz bez ciąży zdarza się tak , aniacicha trzymam mocno prze mocno zaciśnięte kciuki za Was
a Ty baby1991 masz świetny avatar haha -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , Ja własnie popijam sobię imbir z cytrynką i oglądam chwilowo tv mam wolny dzisiaj dzień w pracy to odpoczywam chwilę i wezmę się za sprzatanie domku poćwiczę sobie bo ostatnio zaniedbałam swoje treningi .
Co do metalicznego smaku to i Ja miałam nie raz bez ciąży zdarza się tak , aniacicha trzymam mocno prze mocno zaciśnięte kciuki za Was
a Ty baby1991 masz świetny avatar haha
Jeden z wielu avatarkow kochana
Czytalam w Twoim pamietniku,że rzuciłaś palenie tak? Jak długo palilas i nie palisz,? Jak Ty to zrobilas? -
Kochanie czego Ja w swoim życiu nie zmieniłam byłoby szybciej powiedzieć a raczej napisać ...
i to nie z względów tylko ciązy ale dla samej siebie , dla zdrowia nie popadłam w paranoje jeszcze apropo ciąży hehe
Paliłam 7 lat i z dnia na dzień rzuciłam , mega cięzko mi było ale czasami do tego stopnia , ze płakałam , ze nie moge zapalić ale miałam przy sobie ciągle mojego narzeczonego ktory mnie ogarniał już nie pale 14 miesięcy
jak to zrobiłam ? normalnie sprobowałam mieć silną wole , mega ciezko było megaaaaaaa ! i nie chciałabym do tego wrócić jestem szczesliwa , ze mi się to udało bez zadnych pomocników typu desmoksan czy jakoś tak , nicbaby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to własnie wolałam uniknąć popalania na imprezach bo wtedy cięzko całkowicie jest odstawić fajki przy alkoholu np. czy coś , Ja rzuciłam się na głęboką wode i po tygodniu rzucenia poszłam się upić z kolezankami do klubu i popłakałam sie tam ze zapalic nie moge paietam to jak dzis hahaha ale nie zapaliłam , nie dały mi i dzis jestem im wdzieczna za to
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja to własnie wolałam uniknąć popalania na imprezach bo wtedy cięzko całkowicie jest odstawić fajki przy alkoholu np. czy coś , Ja rzuciłam się na głęboką wode i po tygodniu rzucenia poszłam się upić z kolezankami do klubu i popłakałam sie tam ze zapalic nie moge paietam to jak dzis hahaha ale nie zapaliłam , nie dały mi i dzis jestem im wdzieczna za to
-
no pasuje pasuje haha do każdego alkoholu pasuje jakby nie patrzeć .
No to dobrze miałaś , u mnie szła paczka dziennie a na imprezach czasami dwie
paliłam dużo więc sama sobie się dziwie , ze dałam rade tak rzucić z dnia na dzień ale były to ciężkie chwile ... pamiętam , ze jak juz mineło pół roku od rzucenia palenia stwierdziłam , ze dalej bede trenować swoją silną wole i odchudzać się zaczełam i tak trwa to odchudzanie do dziś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby1991 a wiesz o tym , ze każdy kilogram w dół jezeli ma się ich ciut nawet za dużo mega poprawia płodnosc ? wiem po sobie
Ja po prostu przestałam jesc chleb , make jaką kolwiek , makarony , cukier nie wiem co to już , nie pijam kawy , herbaty zwykłej , nie jem owoców zadnych procz grejpfruta i kiwi ... buraczków nie jem, kukurydzy a takto wszystko inne tak mieska normalnie jem procz szynek , kiełbas , serów żółtych itp nie jem sosów z papierka ani zadnych takich bo maja mega cukru i maki w sobie , nic co jest kupowane w słoikach ze sklepów typu ćwikły chrzany , koncentraty , ziemniaki jem tylko młode jak są bo stare maja mega cukru , skrobi jejku ! pije wode niegazowana z cytrynka , imbir , mieta , ziołą wszystkie ... duzo jem i duzo pic moge tylko trzeba umiec sobie posiłki robic . Schudłam od lipca 37 kg zrobiłam po czasie badania i podejrzewali po badaniach u mnie pco bo miałam 1,9 tego stosunku lh do fsh a teraz mam nie całe 1,2 Mnie tą diete przepisał uwaga !!! lekarz ginekolog ! jest to mega zdrowe odzywianie i to jest dieta rowniez dla kobiet w ciazy by za duzo nie przytyc a dostarczac witamin i pełno składników wartosciowych tylko w ciazy owoców wiecej Ja mam problemy z zoladkiem jeszcze to mi mega pomogła dietka ciagle trwam w niej bo chce jeszcze dbac o siebie a pozatym przyzwyczajona jestem juz do takiego jedzenia -
aniacicha wrote:A ja kobietki 3dzień nie palę ale też trochę ciągnie mnie ale ja tak mam palę palę puzniej rzucam i nie palę teraz po transferze powiedzialam ze koniec juz z spaleniem
Fakt trzeba mieć bardzo silną wolę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny