Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aganeska wrote:pierwszy raz jak wylądowałam na pogotowiu to odwieźli mnie na chirurgię a potem na ginekologie. Nic nie stwierdzili, jedynie, że taka moja uroda i ze jak urodzę pierwsze dziecko to to minie. Dziecka nie mam i minęło bez leków.
Ile ja bym dała by mi też minęło )
Oo to cos może prawdy jest po tym porodzie -
aniacicha wrote:To jest koszmar zawsze się tak mecze żadne nospy paracetamole nie pomagają
Biore dorete lub ketonal bo inaczej nie funkcjonuje
Moja mama zawsze mi mówi a po porodzie przechodzi ciekawe
Wierzę Ci i wspólczuje... Mnie teraz tylko boli brzuch ale pomaga w tym ibuprom sprint caps, robię okłady gorącym ręcznikiem bo nospa nie pomaga i unikam w tych dniach kawy. Jak tylko czuję, ze ból nadchodzi to się dużo ruszam, skłony, przysiady, szybki spacer - mi pomaga
Kiedyś czytałam, ze brzy bólach menstruacyjnych nie należy pić kawy, napojów gazowanych a przede wszystkim coli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i o baby nie śpi
a ja czytam zielary
kurczę nie wiem co zrobić bo w następnym cyklu mam monitoring. Chciałabym zacząć zioło-terapię ale że mogą wpłynąć na owulkę i to może być takie sztuczne, więc się boję. Chyba lepiej poczekać i zobaczyć jak się o naturalnie odbywa. Jak myślicie? -
tak jak ja. ja kawe lubie za jej smak, więc nie piję jej na pobudzenie. Lepiej pobudza mocna herbata. Ponoć teina jest silniejsza od kofeiny
-
nick nieaktualny
-
Spadam dziewczyny, czuję się strasznie zmęczona od 3 dni i jeszcze cycki mi sygnalizują, ze chyba @ nadchodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny