Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się powoli do pracy na noc szykuje:( jutro pośpię sobie do 12-13 a poźniej porządki będę robiła.
Miałam przed nocką iść spać jeszcze, ale tak się podekscytowałam testem że czekam na mojego A. żeby mu pokazać w sumie msza już się skończyła pójdzie tylko do biedronki i wraca:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aganeska wrote:Biedroneczko, nie martw się nic. Czytałam na jednym z tematów, że prolaktynę się szybciutko i łatwo zbija
-
nick nieaktualnyaniacicha wrote:A ja już po kąpieli lerze sobie pod ciepłą kołderka
Myslałam że może jakiegoś seriala by załaczył ale dupaa mąż wielki fan sportu oczywiście mecza nie opuści wiec juz sobie popatrzyłam
Przynajmniej masz czas spokojnie posiedziec na ovu;) -
a ja mam znów dzień beeee... Wieczór spędzam z Wami. Zajadam sałatkę z makreli zagryzam chipsami o smaku piri-piri bo sałatka miała być pikantna a nie jest i dopycham bananem umoczonym w cukrze. Zmarzłam dziś strasznie a w domu to jedynie pies mi pozostał, który i tak nie chce mnie wysłuchać tylko podnosi oczy z opuszczonym łbem. Ma minę jakby chciał powiedzieć "babo ogarnij się". Ehhh sorry ale musiałam
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko dołączeniu
My z mężem staramy się już prawie pół roku, niestety bezskutecznie. Byłam u gin miesiąc ctemu, wszystko w porządku. Cykle mam nieregularne od 35-45 dniowe.. A w tym miesiącu to już całkiem mam dziwny cykl, cały czas temperatura podwyższona.. Zresztą same zobaczcie
https://ovufriend.pl/graph/dba3c49990372e62c6d2feda4baf367c -
aandzia wrote:Hej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko dołączeniu
My z mężem staramy się już prawie pół roku, niestety bezskutecznie. Byłam u gin miesiąc ctemu, wszystko w porządku. Cykle mam nieregularne od 35-45 dniowe.. A w tym miesiącu to już całkiem mam dziwny cykl, cały czas temperatura podwyższona.. Zresztą same zobaczcie
https://ovufriend.pl/graph/dba3c49990372e62c6d2feda4baf367c
Witaj kochana. Dostałaś coś na uregulowanie? -
aandzia wrote:Hej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko dołączeniu
https://ovufriend.pl/graph/dba3c49990372e62c6d2feda4baf367c
Witaj ja tez mam takie cykle nieleguralne jak dostałam leki to chwilę było oki po jakimś czasie od nowa tak samo miesiączki mam tak bolesne że w pierwszy dzień prawie chodze na kolanach -
aniacicha wrote:Witaj ja tez mam takie cykle nieleguralne jak dostałam leki to chwilę było oki po jakimś czasie od nowa tak samo miesiączki mam tak bolesne że w pierwszy dzień prawie chodze na kolanach
współczuje, kiedyś też takie miałam. teraz zdarza sie taki ból ale sporadycznie. 2 razy wylądowałąm na pogotowiu bo straciłam przytomność. Ból lędźwi, kręgosłupa, brzucha, nawet dupy, biodra jakby się łamały a do tego wymioty i niskie ciśnienie. -
pierwszy raz jak wylądowałam na pogotowiu to odwieźli mnie na chirurgię a potem na ginekologie. Nic nie stwierdzili, jedynie, że taka moja uroda i ze jak urodzę pierwsze dziecko to to minie. Dziecka nie mam i minęło bez leków.
-
Aganeska wrote:współczuje, kiedyś też takie miałam. teraz zdarza sie taki ból ale sporadycznie. 2 razy wylądowałąm na pogotowiu bo straciłam przytomność. Ból lędźwi, kręgosłupa, brzucha, nawet dupy, biodra jakby się łamały a do tego wymioty i niskie ciśnienie.
To jest koszmar zawsze się tak mecze żadne nospy paracetamole nie pomagają
Biore dorete lub ketonal bo inaczej nie funkcjonuje
Moja mama zawsze mi mówi a po porodzie przechodzi ciekawe -
A dostałam wtedy kroplówkę i zastrzyk przeciwbólowy. Potem to tylko lekarz rodzinny wypisywał mi nimesil.