Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie chyba zacznę działania na własną rękę. Podczytuje troche zielary. Chciałabym dostać gdzieś aletrę leczniczą ale nigdzie jej nie mogę znaleźć. Podobno jest wycofana. Wczoraj pytałam w aptece zielarskiej ale babki nawet nie wiedziały o co mi chodzi i wciskały mi niepokalanek mnisi. Brałam go ale strasznie mnie brzuch po nim bolał. Nie wiem czy też to nie przez niego urosła mi torbiel ale zanikła na szczęście. Oddałam te ziółka koleżance bo chciała coś na regulacje cykli a po 2 miesiącach brania stwierdziła, że "zrobiłam jej dziecko" Ale to było na początku moich starań zanim poszłam konkretnie do lekarza. Teraz zobaczymy co mi powie i czy ta aletra mi się przyda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:
Powiem Ci szczerze ze ja nie wierze tym testom owulacyjny gdzieś,robilam parę razy i nigdy ta kreska nie była "pozytywna". I zawsze się martwilam ze nie mam owulacji.Njlepszy jest monitor i daje 100% pewności:) -
jest coraz lepiej powiedz mi czy ty jak robisz ten test to pijesz coś przed tym?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnynie, staram się pić ostatni raz 2 godziny wcześniej kurcze ale dziś dużo w nocy piłam... powtórzę test za 2-3 godziny Idę właśnie w poniedziałek do ginekologa i poproszę żeby zobaczył czy miałam owulacje. Ale dziś pojawił się w końcu jakiś konkretny śluz i uczucie mokrości, do tego mocne kłucie w jajnikach jakby na okres tylko troszkę się różni może jednak to jest to najwyżej będę miała 40dniowy cykl ważne że owulacja będzie:D
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Powiem Ci szczerze ze ja nie wierze tym testom owulacyjny gdzieś,robilam parę razy i nigdy ta kreska nie była "pozytywna". I zawsze się martwilam ze nie mam owulacji.Njlepszy jest monitor i daje 100% pewności:)
aniacicha wrote:Ja również zdanie mam takie ze 100% pewności daje monitorowanie )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:57
baby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:Dziewczyny a jeżeli staram się drugi cykl to można ginekologa poprosić o monitorowanie owulacji, czy są jakieś wskazania co do tego?
Bo jak mi się w tym cyklu nie uda to chciałabym sobie to zafundować