Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi Mordeczko. Ale staraj się dalej. Uściski ślę :*
baby1991 testosteron, progesteron, prolaktyna, tsh to chyba pierwsze badania jakie zlecił mi mój gin. Wszystkie robiłam prywatnie w sumie około 80 - 90 zł zapłaciłam -
nick nieaktualnyAganeska wrote:Przykro mi Mordeczko. Ale staraj się dalej. Uściski ślę :*
baby1991 testosteron, progesteron, prolaktyna, tsh to chyba pierwsze badania jakie zlecił mi mój gin. Wszystkie robiłam prywatnie w sumie około 80 - 90 zł zapłaciłam
Bo właśnie nie wiem czy robić samemu jak nie kazał narazie?
Kurde jak teraz dostanę @ i pójdę na wizytę to się go zapytań co z tymi badaniami -
Aganeska wrote:Przykro mi Mordeczko. Ale staraj się dalej. Uściski ślę :*
baby1991 testosteron, progesteron, prolaktyna, tsh to chyba pierwsze badania jakie zlecił mi mój gin. Wszystkie robiłam prywatnie w sumie około 80 - 90 zł zapłaciłamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wiesz co? ja jakbym wiedziała, ze zleci mi te badania i z każdą wizytą będzie mi zlecać po 1 lub 2 hormony to poszłabym na samym początku na własną rękę zrobić bo i tak i tak musiałam zapłacić za nie. I w dodatku część wizyt prywatnych, z których nic się nie dowiedziałam tylko "zrobi pani ten i ten hormon". to ja 100 zł zapłaciłam zeby sie dowiedziec jaki hormon zrobic. Ale to pewnie też zależy ile się starcie i wgl różne czynniki pewnie wpływaja na to co zleca lekarz. Nie wiem...
-
Mordeczka wrote:to tanio bo ja za hormon tarczycy tsh ft3 i ft4 płaciłam 98
ja wtedy robiłam tylko tsh. Bez ft3 i ft4 - one są droższe
-
nick nieaktualnyJeszcze on mi mówi ze narazie nie ma sensu mnie stymulować ani nic i z jego wypowiedzi wynika,że jak maz ma dobre nasienia i ja normalnie owulację to da nam podzialac trochę bez żadnych badan wiekszych.
Wiem ze ten lekarz jest dobry innego lepszego w moim mieście bym nie znalazła raczej, wiec może on wie co robi. -
Mordeczka wrote:Ej co to jest za lek Bromgeron dużo lasek to bierze na co to jest??
to chyba na obniżenie prolaktyny -
nick nieaktualny