Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja szukam tłumacza przysięgłego z j. włoskiego na już. Ale mam paskudny dzień. Cały dzień ktoś coś chce ode mnie aż mam ich dość. Takiego mam nerwa że az wszystko mi dookoła przeszkadza. Nawet sama sobie przeszkadzam Chyba napięcie przedmiesiączkowe przedwczesne
-
nick nieaktualnyA ja byłam w jakimś zwykłym monopolowym po winko,stałam ta chyba z piętnaście minut bo jakiś menel po 5grosze rzucił kobiecie za małpke i jeszcze mu 2 zł zabrakło i szukał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:48
Aganeska lubi tę wiadomość
-
ojj ja mam napięcie nawet na pięcie bo od załatwiania spraw wszelkich na czyjąś prośbę "bo Ty się znasz" mi pęcherz urósł - gigant
a jeszcze jak sobie pomyślę, ze jutro dalej wyjazd to aż mnie głowa boli. bo oczywiście ja jak Matka Teresa nieustającej pomocy -
nick nieaktualny
-
aniacicha wrote:A ja dziś o dziwo spokojna:) gdy juz po transferze było odetchnełam z ulga i jak narazie czuje się dobrze:))
i dobrze. Bądź spokojna, niepokój tu niepotrzebny. Jesteśmy przecież z Tobą. Teraz to dbaj o siebie i relacjonuj dalej. Kibicuję Ci bardzo :*aniacicha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Baby Tobie się ale nudzi z tymi awatarami
Ja się już wykąpałam w egipskich ciemnościach bo mi prąd wyłączyli ale na szczęście już mam:)
Mordeczko to tak egzotycznie troszkę...
-
Landryneczka wrote:będę podczytywała i trzymała za was mocno kciuki :*
właśnie ogarnęłam tamten temat. Proszę o litość (nie mówię o Tobie) Ale jak się tak temu przyjrzeć z boku to ubaw po pachy choć Cię rozumiem -
Kuźwa jak ja tam weszłam na ten OZM to masakra nie wiadomo czy śmiać się czy płakać na prawdę żal mi nie których dziewczyn nie mówię tu o głupocie ale tak ogólnikowo...
U mnie odezwał się ból cycochów ;/Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Kuźwa jak ja tam weszłam na ten OZM to masakra nie wiadomo czy śmiać się czy płakać na prawdę żal mi nie których dziewczyn nie mówię tu o głupocie ale tak ogólnikowo...
U mnie odezwał się ból cycochów ;/ -
Mordeczko, Widzę, ze jesteś przy końcu cyklu. Jutro testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:15