Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerduszkuje już dla przyjemności:)
Dziewczyny jesteście trochę bardziej ogarnięte niż ja.
pytanie1: Powiedzcie mi czy jak pójdę do ginekologa dodam że teraz chodzę na NFZ to mogę go prosić o monitoring? Gdzie go się dokładnie robi, czy coś kosztuje no i czy po pierwszym miesiącu starań mogę już sie u niego ubiegać?
pytanie2: Na co jest ten duphostan ? Czy lekarz też może zlecić mi branie tegoż leku czy raczej mi to nie grozi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 12:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Agnesia test negatyWny , co do badania prg chyba tylko odpłatnie a monitoring. U mnie jest wliczany w wizytę 120zł wizyta plus 30 usg . A jak chodzę tylko na monit. to 50 zł płacę no i tam krótka rozmowa . Robisz go normalnie u gina. A jak na fundusz jest to nie wiem . Możesz powiedzieć że podejrzewasz cykle bezowulacyjne i chciałaś monitoring.
Pchelkaa gratulacje
Wiem, wiem że negatywny chciałam się prywatnie przenieść jak będę w ciąży albo mieć problemy z jej zajściem. Zobaczę jak to będzie. -
nick nieaktualny
-
ja właśnie żałuję, że powiedziałam że staram się od stycznia, bo powiedziała, że jak do roku się nie uda to dopiero będziemy się martwić.
Przy najbliższej wizycie w marcu mam zamiar powiedzieć, że niestety nie mam tyle czasu i muszę zajść w ciążę najpóźniej do maja i niech zrobi tak żebym była : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:28
baby1991, nataliano lubią tę wiadomość