Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:skłam ile się staracie bo tak to powie że nie ma się czym martwić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia,22 lata
test owulacyjny jest wazny tylko gdy kreska testowa jest ciemniejsza badz tego samego koloru, wiec twoj jest negatyw i nie ma co sie przejmowac ze jakis bladzioch wyszedl:) to tak, jakby go nie bylo wcale, a to ze jest to nic złego bo taka kreske caly cykl mozesz miec:)
poza tym dotych testów trzeba podchodzić z dystansem, bo nie raz pokazują piękną 2 krechę a owulki w cale nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:15
-
Wszystko zależy od gina do którego się chodzi na NFZ. Ja np będąc w ciąży chodziłam na NFZ tylko dlatego bo dostawałam skierowania na bezpłatne badania krwi, a całą ciążę prowadziłam już prywatnie gdyż na pierwszej wizycie Pani ginekolog z NFZ oświadczyła iż przez całą ciążę mogę mieć u niej tylko 3 USG..
U takiej krowy jak ona na pewno nie byłoby szansy na żaden monitoring. I skierowania na prolaktyne progesteron LH FSH TSH też nie wystawi wiec prywatnie. Podejrzewam że w wiekszosci osrodkow NFZ w Polsce tak jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplkasia wrote:Ale dlaczego wpadasz w taką panikę po miesiącu starań?
sylwiaśta159, arturowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniacicha wrote:Hejka jestem już po wszystkim teraz czekamy 10najdłuższych dni w moim życiu teraz będę odpoczywać sobie i być dobrej myśliGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
AnaAna wrote:Witaaam:).
Jutro kończę 23 lata...i jutro też powinna przyjść @. Mam zamiar testować rano, tylko że od kilku dni mam plamienia i nie wiem czy to testowanie ma jakikolwiek sens.AnaAna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Kochane ja przestaje się już udzielać na tym forum . Będę sobie prowadziła tylko wykres i pamiętnik ukryty i tyle . Nie ma sensu tutaj nic o sobie pisać bo potem jest wykorzystywane przeciwko Tobie . Ja nie pozwolę sobie żeby obrażał ktoś mnie i moją rodzinę ( nie mówię o nikim z was ) Jeżeli któraś będzie chciała mieć ze mną kontakt zapraszam pw . Trzymajcie się Rybki życzę wam powodzenia i spełnienia tego wyczekiwanego marzenia :* Papa
Landryna nie zostawiaj nas bubu ;(;(;(!!!!!! -
nick nieaktualny