Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    skłam ile się staracie bo tak to powie że nie ma się czym martwić
    Nie dam rady skłamać. To mój ginekolog od 6lat;p i to on mi 2 miesiace temu przepisywał nowe opakowanie tabletek. Chce zaproponować że będę przychodziła do niego prywatnie na monitoring jeżeli mi nie zaproponuje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie każdy lekarz jest inny.Jedni odsyłają do domu i każą przyjść po min roku niepowodzeń a mnie gin jak poszłam po pół roku starań powiedział że już po takim czasie można rozpocząć diagnozowanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia,22 lata :)

test owulacyjny jest wazny tylko gdy kreska testowa jest ciemniejsza badz tego samego koloru, wiec twoj jest negatyw i nie ma co sie przejmowac ze jakis bladzioch wyszedl:) to tak, jakby go nie bylo wcale, a to ze jest to nic złego bo taka kreske caly cykl mozesz miec:)

poza tym dotych testów trzeba podchodzić z dystansem, bo nie raz pokazują piękną 2 krechę a owulki w cale nie było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:15

• plkasia Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dlaczego wpadasz w taką panikę po miesiącu starań?

arturowa lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jak pójdę do Gina to mu powiem co i jak, chce być pewniejsza i wiedzieć na czym stoję:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od gina do którego się chodzi na NFZ. Ja np będąc w ciąży chodziłam na NFZ tylko dlatego bo dostawałam skierowania na bezpłatne badania krwi, a całą ciążę prowadziłam już prywatnie gdyż na pierwszej wizycie Pani ginekolog z NFZ oświadczyła iż przez całą ciążę mogę mieć u niej tylko 3 USG..
    U takiej krowy jak ona na pewno nie byłoby szansy na żaden monitoring. I skierowania na prolaktyne progesteron LH FSH TSH też nie wystawi wiec prywatnie. Podejrzewam że w wiekszosci osrodkow NFZ w Polsce tak jest :)

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plkasia a kto tu wpada w panikę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plkasia wrote:
    Ale dlaczego wpadasz w taką panikę po miesiącu starań?
    Ale czy chęć dowiedzenia się kiedy występuje owulacja to panika? Testy się nie sprawdziły chcę w inny sposób się dowiedzieć. Nie jestem osobą łatwo wpadającą w panikę, ale jestem osobą która lubi mieć wszystko dokładnie wyliczone, zaplanowane i ustalone na teraz i już(w gorącej wodzie kąpana)

sylwiaśta159, arturowa lubią tę wiadomość

• aniacicha Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jestem już po wszystkim teraz czekamy 10najdłuższych dni w moim życiu teraz będę odpoczywać sobie i być dobrej myśli

201510287051.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniacicha wrote:
    Hejka jestem już po wszystkim teraz czekamy 10najdłuższych dni w moim życiu teraz będę odpoczywać sobie i być dobrej myśli

No to teraz czekamy i podtrzymujemy Cie na duchu:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaaam:).
    Jutro kończę 23 lata...i jutro też powinna przyjść @. Mam zamiar testować rano, tylko że od kilku dni mam plamienia i nie wiem czy to testowanie ma jakikolwiek sens.

baby1991 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Jutro kończę 23 lata...i jutro też powinna przyjść @. Mam zamiar testować rano, tylko że od kilku dni mam plamienia i nie wiem czy to testowanie ma jakikolwiek sens.

Hej kochana :)
    A ile się już starasz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniacicha wrote:
    No to czekamy z Tobą i trzymamy kciuki! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991, o dzieciątko z moim narzeczonym staramy się od września 2014r i jak na razie brak efektów:).

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniacicha wrote:
    No to zaciskam mocno kciuki :* Mało stresu i spokoju życzę:*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Ooo witam rocznik 92 ;)

AnaAna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    hejeczka ;)

No hej landryno no po prostu mi ręce opadły na tym OZM eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochane ja przestaje się już udzielać na tym forum . Będę sobie prowadziła tylko wykres i pamiętnik ukryty i tyle . Nie ma sensu tutaj nic o sobie pisać bo potem jest wykorzystywane przeciwko Tobie . Ja nie pozwolę sobie żeby obrażał ktoś mnie i moją rodzinę ( nie mówię o nikim z was ) Jeżeli któraś będzie chciała mieć ze mną kontakt zapraszam pw . Trzymajcie się Rybki życzę wam powodzenia i spełnienia tego wyczekiwanego marzenia :* Papa

Landryna nie zostawiaj nas bubu ;(;(;(!!!!!!

• aniacicha Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kobietki trzymajcie mocno kciuki:)

201510287051.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co taka cisza?
    Gdzieśta się pochowały?:)

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ