Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki
Jezeli pozwolicie to z checia do Was dolacze Za kilka dni stuknie mi 29 latek:)z mezem zaczynamy starania o dzidziusia,nietety mam maly problem,poniewaz moja prolaktyna przekracz norme wiem z tego powodu ginekolog przepisal mi tabletki.No i czas pokaze jak to bedzie.
Pozdrawiam Was serdecznie.Aganeska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Witajcie dziewczynki
Jezeli pozwolicie to z checia do Was dolacze Za kilka dni stuknie mi 29 latek:)z mezem zaczynamy starania o dzidziusia,nietety mam maly problem,poniewaz moja prolaktyna przekracz norme wiem z tego powodu ginekolog przepisal mi tabletki.No i czas pokaze jak to bedzie.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Witaj biedroneczko:) -
Mordeczka wrote:Pytanie do mnie ?
Tak mam taki zamiar
To 3mam kciuki. rano się pochwal. zajrzę z rańca żeby pogratulować -
nick nieaktualny
-
Biedroneczko, nie martw się nic. Czytałam na jednym z tematów, że prolaktynę się szybciutko i łatwo zbija
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam problem ze słodyczami. zwłaszcza w II fazie cyklu włączał mi sie głód na słodycze. a potem cierpiałam na zaparcia przez to aż do miesiaczki. teraz nie powiem, że nie jem słodyczy bo zdarza się jeśli ktoś mnie poczęstuje. Czasem kupuje tak na czarną godzinę ale ja tylko dokupuje, a mój facet wyjada. Nawet czekoladki od niego walentynkowe leża nietknięte. Nie wiem czy to zasługa octu ale pewnie tak. Jeśli zaczniesz pić to na pewno Ci nie zaszkodzi bo to taki "dobry" ocet. Moja koleżanka popija rano na mdłości ciążowe. Mówi, że skutkuje. Coś czytałam, że nie mogą go pić osoby, które mają problem z wątrobą chyba. Ale nie jestem pewna. Musiałabym odszukać gdzieś ten wątek. No tylko ten śluz mam taki zaburzony. Nie wiem czy to wina octu czy to dlatego, ze nie biore już duphastonu i organizm odreagowuje.
arturowa lubi tę wiadomość
-
ja poczekam do następnego cyklu. jesli sluz nie powróci to go postymuluje wiesiołkiem albo ziołami o.sroki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny