Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane !
24 lata, 1,5 po ślubie
staraliśmy się 3 miesiace począwszy od wrzesnia 2014, teraz była przerwa z powodu zęba ( trzeba było go usunąć pod narkozą) . Po @ zaczynamy nowe staranka...
baby1991, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój chciał iść ze mną do gina. Nie miałam oporów przed tym. Ale pewnego razu oglądaliśmy jakiś program (nie pamiętam co to było) z wywiadem z ginekologiem a w tle przyrząd do usg transwaginalnego. Mówię do swojego "o tym mi mój lekarz dogadza za każdym razem, kiedy go odwiedzam " a on mi na to "ooo nie przecież to jak zdrada. Nie dość, ze wkłada to jeszcze się temu przygląda". Hahaha padłam z niego. Mimo tego i tak, i tak chce iść ze mną na monitoring
aniacicha lubi tę wiadomość
-
Aganeska wrote:Mój chciał iść ze mną do gina. Nie miałam oporów przed tym. Ale pewnego razu oglądaliśmy jakiś program (nie pamiętam co to było) z wywiadem z ginekologiem a w tle przyrząd do usg transwaginalnego. Mówię do swojego "o tym mi mój lekarz dogadza za każdym razem, kiedy go odwiedzam " a on mi na to "ooo nie przecież to jak zdrada. Nie dość, ze wkłada to jeszcze się temu przygląda". Hahaha padłam z niego. Mimo tego i tak, i tak chce iść ze mną na monitoring
Hehe się usmiałam:) mój był ze mną dwa razy i za pierwszym razem sam zaproponował -
to dobrze, i więcej takich panów, którzy się interesują swoimi kobietami
aniacicha mój facet to nie raz tak mnie zaskakuje, ze nie wiem co mu odpowiedzieć. Miesiąc temu jak wrócił z delegacji podniósł mój kalendarzyk menstruacyjny ze stolika. i mówi "o proszę... kalendarzyk MASTURBACYJNY. no i wiem co Ty robisz jak mnie nie ma ale żeby tak cały tydzień??"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 22:55
-
nick nieaktualnyA ja właśnie chwilkę odetchnęłam mój A. już chrapie a ja buszuje po internecie. Jakoś kłuje mnie jajnik lewy. Dziś kreseczka na teście mini mini... Czekam do okresu i 5 dni po okresie idę do ginekologa zobaczyć co tam mam.
Witam wszystkie nowe dziewczyny
I życzę powodzenia testującym. -
aniacicha moze to i taki zabobon zwykły ale u mnie się sprawdzają słowa mojej babci : "we wtorki i piątki dobrego zaczątki". Mam nadzieję, ze i dla Cb ten dzień będzie udany i dla dziewcząt, które dziś testują
Mordeczka, aniacicha lubią tę wiadomość
-
Aganeska wrote:aniacicha moze to i taki zabobon zwykły ale u mnie się sprawdzają słowa mojej babci : "we wtorki i piątki dobrego zaczątki". Mam nadzieję, ze i dla Cb ten dzień będzie udany i dla dziewcząt, które dziś testują
Dzięki oby zabobon się sprawdził
Najgorsze będą te dni czekania mam nadzieje że nie zeświruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny